All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (3)
  • projects (38)
  • reviews (22)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Etre Atelier Review(s)

    22 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    leroy phillips
    15 June 2021 | Groom at leroy and gena Wedding

    BEST URGENT EFFECTIVE LOVE SPELL TO GET YOUR HUSBAND/WIFE/EX  BACK FAST

    BEST URGENT EFFECTIVE LOVE SPELL TO GET YOUR HUSBAND/WIFE/EX  BACK FAST AND TO SAVE YOUR MARRIAGE NOW CONTACT LORD ZULU ON  WHATSAPP  DIRECTLY +1 (424) 361‑7554   My wife left I and my kids 8 months ago, because she felt i was cheating on her with a female friend of mine, i tried all i could to explain to her but he paid deaf ears, i was emotionally devastated because i really loved her until i saw a post on the internet about LORD ZULU, who helps people gain back their lost lover, at first i doubted if it was real because i never believed in such things but i decided to give him a try, I contacted him and he told me what to do and i did it then he did a Love spell for me The process of the spell to reunite lovers is very simple and it works perfectly, and he works selflessly for people the same way he restored my relationship within 48 hours and my wife was calling and begging to make up with me again, if you need help to reaffirm your relationship or marriage problem. Here's his contact, EMAIL (allsupremepowersolutionhome@gmail.com) or call him on whatsapp +1 (424) 361‑7554.
    Widya Gunadi
    12 June 2021 | Bride at Widya and Randy Wedding

    I would pick Santi all over again!

    Santi is such a blessing to work with. She's been very pleasant and kind since day 1. First of all I live in the US so virtual fitting is a bit tricky, however Santi is very accommodating and she's willing to meet your needs to make sure you're very pleased with the result. Santi made my bridal shower (siraman) kebaya and my wedding gown. I gotta admit i was very confused about what I want when it comes to decision making on these dresses however Santi helped me figure out what I truly want and what would look good on me with such grace and kindness. She's also very understanding with your situation. During my wedding timeframe, everything was more complicated due to the pandemic but Santi went above and beyond to help me make my dream wedding come true. She even helped me made beautiful masks as the wedding favors which the guests loved a lot and couldn't stop talking about them. Not only that, Santi offered to even help my husband find his Sundanese slippers, my Akad veil, and other additional things that I added last minute. I forgot to mention that she also made my husband's traditional suit which was beyond our expectations. The fit and the detail of it was so amazing especially we have never met in person to do fitting (not even once). Lastly, Santi also ships worldwide. She gave me choices of shipping companies that match my price range and time frame and happily shipped them straight from her studio. Thank you so much Santi for your kindness and for your talent that let me have my beautiful dresses on our special day!
    Pam Muljono
    30 May 2021 | Bride at Eka & Pamela Wedding

    Thank You Etre Atelier

    Waktu muter-muter cari rental gaun pengantin, aku ngga bisa ketemu yang cocok. Kebetulan yang aku cari adalah yang silhouettenya simple dan sopan, tapi lacenya mau yang agak garis-garis modern. Akhirnya kita putuskan untuk custom rent aja. Waktu ketemu dengan Santi pertama kali, impressionnya sangat sesuai dengan review-review dari customer lainnya. Santi enak banget diajak komunikasi, bisa mendengarkan dan kasih masukan. Komunikasi via WA juga OK banget. Bahkan sebelum deal pun Santi ngga pelit bagi info dan ide lewat WA. Karena cocok dan nyaman komunikasi dengan Santi, akhirnya aku dan Eka malah memutuskan untuk ambil paket sepasang, komplit wedding gown dan groom's suit. Jadi enak kita fittingnya bisa barengan di satu tempat hehehe. Setiap kali ke tempat Santi pasti seneng karena orangnya ramah banget. Dan yang kami sangat apresiasi dari Santi adalah dia menyempatkan waktu untuk mampir ke hotel pas hari-H, di pagi harinya pas lagi persiapan sebelum pergi ke gereja. Walaupun sebetulnya ngga ada masalah apa-apa, ngga ada keperluan untuk bantuin pake bajunya (secara bajunya praktis banget gampang pakenya) tapi Santi bener-bener mampir nengokin aja. Seneng banget kan jadinya. Showed that she cared. Komentar-komentar yang aku dapet dari kerabat dan keluarga: bajunya bagus, sederhana tapi unik, dan yang pasti sopan terutama buat di gereia, potongannya juga pas dan cocok di badan. Sorenya beberapa orang udah nanyain aja bikin di mana bajunya. Hehehe. Thank you banget ya Santi buat semuanya, kami apresiasi banget buat semua pelayanan dan hasil karya tangannya Santi & tim. Semoga semakin sukses buat Etre Atelier.
    Tjut Roslinda
    16 April 2021 | Bride at Linda and Nanang Wedding

    Elegant and Timeless

    We already had designs in mind and were looking for a tailor to customise our wedding outfits. Once we saw her works, we were hooked. Fortunately, she was able to accommodate us even with such short notice. She was professional and gave many suggestions while still maintaining our individual personalities. We have had many compliments on my gown and my husband's suit even till today. 🥰
    Fransisca Meike Suwandi
    15 April 2021 | Bride at Mei & Tom Wedding

    thankyou.

    dari POV bride-to-be yang ngga suka dress2 yg glamor dan princess-look, awalnya sulit bagi aku untuk menemukan yg kira2 cocok sm aku, sampai akhirnya ketemu Etre Atelier. salah satu portofolionya adalah wedding dress yg bener2 simple lengkap dgn penjelasan mengapa dibuat seperti itu, dr situ aku tertarik untuk approach lebih lanjut. First impression dr chat pertama dengan Santi, dia sama sekali ngga intimidating, ngga buru2in aku or maksa2 aku buat ketemuan kayak tempat lain🤣 kita bisa pelan2 brainstorm, aku kirim moodboard akuu dan dia kasih feedback. bener2 beda bgt impression aku ke Santi. sampai akhirnya kita deal dan proses berjalan lancar sampai akhirnya M-1 kita mulai intens untuk fitting dll. santi selalu inisiatif untuk kasih ide2 improvement untuk dress aku dan jas groom :) sebagai bride yg ngga punya what so called “dream wedding dress”, santi telah berhasil bikin aku punya, dan itu adalah wed dress motif bintang yg dia buatkan untuk aku. aku suka bgt krn ngga putih bgt (which ngga intimidating buat aku karena aku gamau putih), dan somehow bisa proper dan tetap playful, yang jelas jadi aku banget dan bikin aku nyaman dan pede banget makenya🖤 groom pun jg dapet stelan suit yang dia suka banget2.. aku ngga bisa bayangin bisa punya dress se-aku itu kalau bukan di Etre ini, sama sekali ragu deh aku🤣 thank you santi, untuk perjalanan panjang pembuatan dress dan suit kami.. sangat rekomen santi untuk bride dan groom to be diluar sana yang ingin designer yg ngga intimidating, dengerin banget, inisiatif ketika kitanya stuck.. dan even saat W-day santii jg mampir untuk liat karyanyaa dipakee :) :) thankyou santii, n hope to see you soon! ✨
    cing
    24 March 2021 | Bride at A&A Wedding

    Thankyou Etre <3

    Ci Santi, thank you so much! Very nice and super sabarr 🤍 really understand the needs and adjust everything to my request. Dari awal pilih Etre memang karena Ci Santi sangat welcome utk buat dress yang sesuai dengan keinginan dari clientnya. Dateng dengan ide yg banyak, Ci Santi bisa bantu suggest dan kerucutin design-design yang sesuai mauku hehe.. Alhasillll the gown was sooo me and fit me perfectly! Thanks ci udah super sabar dari konsul design sampai fitting berkali-kali supaya mastiin hari H sesuai sama ekspektasi aku, baik banget.... Sukses terus ya Ci 🤍

    Dress & Attire

    What kind of dress and attire do you provide?
    Wedding dress,  Engagement/ prewedding dress,  Bridesmaid dress,  Flower girls dress,  Ring bearer's attire,  Evening dress,  Mother or sister's dress
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Additional charge may occur if we have to send a fitter to other cities or countries
    What service do you provide?
    Made to measure dress, Custom made dress,  Dress Rental
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    What accessories do you provide?
    Veil
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Appointment by WA +628118779787 is required. Flexible time available for consultation Mon - Sun 11-8pm
    How long does it take in general for your client to receive the final dress?
    It takes approximately 6 weeks to finalize the dress once client approves
    What dress style do you specialize in? (max. 3)
    Classic,  Glamour,  Contemporary
    What makes your services unique?
    We tailored our designs according to the client’s profile. Our taste in dress making are impeccable and we pay attention to small details to make the gowns a turning head piece
    What is your speciality? (max. 3)
    Wedding dress,  Other - Qipao, Kebaya, Suits, Beskap
    How far in advance should your client contact you?
    3 months before the D day
    What is(are) your primary service(s)? (max. 3)
    Custom made dress,  Made to measure dress
    What is your payment terms?
    50% DP after design is finalized; 30% after first fitting; 20% before delivery
    Service(s)
    Address
    PIK
    Location(s)

    Our atelier not only offers custom made service for wedding gowns, but also tailor made suits. We love to help you to look the best and be a one place for all - wedding gowns, kebaya, qipao, groom suits, beskap, nanshan. Every client is unique and we'd be more than happy to help you figure out which silhouette and details suit your body type and the occasions.
    https://www.instagram.com/p/CPfs2I6Bo1I/
    https://www.instagram.com/p/CPdYbEBBJjh/
    https://www.instagram.com/p/COCypGgh9Ng/
    https://www.instagram.com/p/CMr8NBdBIAX/
    https://www.instagram.com/p/CMpUQNbhGM7/
    https://www.instagram.com/p/CMgTJSqhKVN/
    https://www.instagram.com/p/CLqeug8Bo4e/
    https://www.instagram.com/p/CLnlw8jBA89/
    https://www.instagram.com/p/CLne6TsBGRT/
    https://www.instagram.com/p/CK5hm_-BLDK/
    https://www.instagram.com/p/CKvfUY-BudB/
    https://www.instagram.com/p/CKrC4Qdh5CB/