All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (89)
  • reviews (30)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    DoubleTree by Hilton Jakarta - Diponegoro Review(s)

    30 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    08 October 2019 | Bride at Felix & Anna Wedding

    on 5 October 2019

    pelayanan sangat memuaskan banget dari marketing nya sampai ke staff restaurant nya yg benar" bagus pelayanan nya. terus kamar pun kita di upgrade ke penthouse suite, so happy krn buat beauty shoot bagus banget. thank you yaaaa sukses terus buat doubletree
    03 September 2019 | Bride at Evan & Yola Wedding

    Our Precious Wedding

    We just married almost 2 weeks ago in this hotel and I'd like to say many thanks to all the very helpful staffs in here, especially to Ms. Elvina (the most patience person to us and our family). Thank you for making our marriage as precious and memorable as we want... wedding dream accomplished!!! Perfect and romantic venue for the wedding, the staffs are professional and very fast response. And the food also , don't ask cause we love the most... all are so delish, we enjoyed it ^_^ And thank you to all the super friendly Chefs and team for listening all of our advices while test food, you guys are cool Surely I'll recommend it to the couple who is looking for the perfect venue for the wedding dream
    02 September 2019 | Bride at Berlin & Sheilla Wedding

    We went to the right decision

    Doubletree Hotel adalah venue pertama yang kita kunjungi, compare ke venue lain yang kita lihat berikutnya jadi drop, karena kita sudah jatuh cinta sama ambience hotel nya. Ditambah bantuan konsultasi oleh Marketing nya (Ci Elvina), tambah buat kita yakin untuk deal disitu. Lanjut review pada saat test food, saran kita bener-bener di dengar oleh para Chef nya (Thank You Chef!). Berakhir komentar baik dari keluarga besar dan tamu-tamu soal makanan dan lain-lain nya Pada hari H juga kita di serve baik oleh team hotel, mulai dari receptionist, concierge, dan room service nya juga excellent. Kita berdua sangat rekomen tempat ini buat jadi venue wedding kalian! Big thanks from us to Doubletree Hotel team!
    20 August 2019 | Bride at Claudio & Diana Wedding

    Perfect PLACE , Perfect SERVICES

    Recommend banget buat yg cari tempat VENUE , Pingin sperti Jakarta rasa Bali !! Mau outdoor ada , indoor ada , outdoor areal pool ada juga . Pokonyaa nice banget , semua makanannya ENAK !! Dan ini bukan cmn kita groom and bride yg bilang enak, tp banyak banget tamu yg kita undang bilang enak mantep makanannya , karna biasa di wedding” cuman 1 atau 2 makanan yg enak . Ini buffet nya ud kyk stall BUANYAKK . Dan salesnya ci ELVINA !!! Ramah + profesional + totalitas 😍 thankyouuu so much udah buat hari ku sangat special di Double Tree ! ❤️😂
    08 August 2019 | Bride at Dennis & Meriska Wedding

    Wedding At Double Tree Hilton

    Puas dengan semua service dari Double Tree. Thank you so much untuk pic wedding kita, yg even cuti lahiran masi bantuin kita dgn sepenuh hati, Elvina yang super sigap dan selalu kasi yg terbaik untuk kita. Taman dan suasana pool bikin makin kece, bisa foto-foto disana, even kita pilih resepsi di ballroom tapi hampir semua ruangan bisa kita pake, ga hitungan. Defininitely became our memorable night wedding disini! Thank you Double Tree, wish to stay on DT again for our anniv!
    12 July 2019 | Groom at Hengki dan Yeyen Wedding

    Hotel bintang 5 rasa bintang 3

    wedding hari sabtu, tanggal 6 juli 2019 di open resto.\nsangat kecewa dengan pelayanan yg diberikan.\nwedding sales sampai ganti karena sangat tidak ramah, berharap pelayanan bisa lebih baik. ternyata sama saja. \nwedding sales yg ke2 juga tidam tau apa2.\nbanyak hal yg sengaja seperti dipersulit.

    Venue

    What activities are suitable in this venue?
    Religious ceremony,  Reception,  Other Wedding Ceremony, Wedding Reception, Tea Pay, Traditional Ceremonies, Engagement Party, Birthday Party, Anniversary Celebration
    What type of other services do you also provide?
    Guest accommodation,  Catering,  Honeymoon
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    What types of cuisine does your venue specialize in?
    Asian,  Indonesian - Indonesian - (please specify; separate with commas),  International Cuisine,  Chinese
    Minimum and maximum number of guests
    500-1000
    What type of venue(s) do you offer?
    Banquet hall/ ballroom,  Pool,  Hotel
    What settings does your venue provide?
    Indoor,  Outdoor not covered,  Other Pool Side
    Please describe more details on the venues that you have
    Our pillar-less Makara Ballroom features 8 meter high ceiling, beautifully crafted chandelier, spacious pre-function area covered with floor to ceiling glass wall and direct access to our Makara Garden from the ballroom foyer. Right beside our large lagoon shaped swimming pool can accommodate up to 150 guests standing reception. A resort style venue unlike any other in Central Jakarta
    Do you allow outside catering?
    No
    Do you allow outside liquor?
    No
    Is there handicap access?
    Yes
    What makes your services unique?
    One of the newest wedding venue in the city, DoubleTree by Hilton Jakarta - Diponegoro offers tasty cuisines, selection of indoor and outdoor venues and flexible service with the world famous Hilton Hospitality
    How far in advance should your client make a booking?
    The most ideal time for the client to contact is between 6 - 12 months ins advance. However, we have successfully arranged wedding bookings as short as one month prior to the wedding day
    What is your payment terms?
    Initial deposit starting from Rp 50,000,000 is required within 7 days after the signing of the agreement. Final payment is required by 30 days prior to the wedding day, at the latest. Flexible payment between initial deposit and final payment can be discussed with our wedding specialist
    When was your business established?
    DoubleTree by Hilton Jakarta - Diponegoro just opened in June 2014
    Do you offer an onsite wedding consultant?
    Yes
    Is there any corkage fee?
    Yes
    Do you offer valet parking?
    Yes
    Do you have liability insurance?
    No
    Service(s)
    Address
    Jalan Pegangsaan Timur No. 17 Cikini - Menteng, Jakarta Pusat, Indonesia 10310
    Location(s)

    The first DoubleTree by Hilton hotel in Indonesia

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.