All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (55)
  • reviews (8)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Showing page 1 of 7

    All
    view 9

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    DoubleTree by Hilton Jakarta - Diponegoro Review(s)

    8 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    18 July 2018 | Bride at Isel & Glen Wedding

    Perfect wedding venue!

    In the first place, we had already known that we want an intimate wedding reception, with indoor & outdoor area. Before we found Doubletree, it was quite a while for us to choose the venue for our wedding day. We have visited some venues that nearly meet our requirements, but we just did not get the feeling. Finding a wedding venue somewhat similar with finding a soulmate. It has to be right and just. Then one of our friend said “Try to check Open-Restaurant out, I just had a meeting in Doubletree this afternoon and I saw the restaurant area, I thought you might like it”. Thanks to her, we visited Open Restaurant and I exactly know that this is the place where I could imagine my wedding would be. We love the ambiance, both the pool side and inside the restaurant. It meets all of our requirements. Vina as a wedding sales manager is very helpful and willing to cater some aspects to fulfill our requirements. Therefore Vina and team could deliver the best service accordingly. They offered food tasting beforehand to make sure that every food will be provided as our request. Their pizza, roasted duck and sop iga are the best! And on the D-day, the quality and the quantity were maintained very well. The head-chef was controlling the restaurant by himself to make sure the guest are satisfied with the food and services. All of our families & friends said the food was so delightful. Thank you so much Doubletree, Vina, and Open restaurant’s team for helping us to make our wedding dream come true.
    20 February 2018 | Bride at Vincent sumantri & Nesya Wedding

    Best wedding venue

    Venue hotel kedua yang kita datangin pd wkt milih2 venue... Awalnya kita ga pernah tau ttg Double Tree by Hilton Jakarta. Kita coba hubungin sales weddingnya dgn Elvina. Wkt d telp formal sekali.. Ternyata pd wkt kita ketemu, orgnya masi muda, ramah dan baik banget. Pada waktu pertama cari hotelnya memang rada susah. Sampai pake kesasar segala dan kejebak macet. Tapi memang ga sia2, hotelnya bagus banget mulai dari lobby, restaurant, ballroom, kamar dan ga ketinggalan swimmingpoolnya (bikin langsung jatuh cinta)... Masuk ke hotel ini ga berasa ada di jakarta. Ini sesuai dengan permintaan mami mertua yg tdnya mau kita wedding di bali. Awal agak ragu untuk makanan krn memang belum pernah cobain makan dsana. Tapi vina dengan baiknya, mengajak kita untuk datang ke open house double tree. Dan memang ga cuma tampilan hotel, makanannya juga ok banget. Persiapan berjalan lancar dengan bantuan Vina, dan juga bonus2 yg di kasi oleh pihak double tree... Sampai hari H, Mulai dari acara pagi, pemberkatan di outdoor double tree, sampai malam di ballroom semua berhalan dengan baik dan lancar. Semua Family, teman2 dan tamu undangan, suka dengan hotel dan juga makanannya.. Thanks buat Double Tree by Hilton Jakarta Terutama untuk sales wedding kita yg baik dan sabar, Elvina... \ud83d\ude18\ud83d\ude18\ud83d\ude18
    10 February 2018 | Bride at Reyna & Roberth Pangkey Wedding

    Best Venue, Best Food and Perfect Wedding!

    Sebelumnya saya datang kesini untuk makan siang di restaurants nya, dan saat dicoba ternyata makanannya enak-enak banget, dan kebetulan aku memang sambil mencari tempat untuk Wedding, akhirnya saya bertemu dengan salah satu marketing disini. Saya akhiranya jadi sering kesini untuk acara keluarga, acara berkumpul bersama teman-teman, bahkan untuk meeting juga disini. Suasana di Hotel DoubleTree ini sangat suka. Ballroomnya ini cocok untuk acara yang private / semi private, dan yang paling penting adalah buat saya adalah \u201cmakanan\u201d, menurut saya makanan itu penting, selagi makanannya enak-enak, tempatnya juga bagus, itu udah paling cocok dan marketing bagian weddingnya juga sangat baik. Saya selalu merecommend kan disini tempatnya nyaman, harga terjamin, dan fasilitas yang di dapat juga memuaskan. Karyawan dan para pekerja di hotel ini semua pelayananya baik, service nya ok, dan orang-orangnya ramah juga terpercaya. Senang sekali rasanya bisa berbagi disini. Wedding saya Puji Tuhan berjalan dengan baik dan lancar.
    08 February 2018 | Bride at Rebecca & Alvred Wedding

    Perfect Venue for Our Special Day

    Awalnya dateng ke pameran wedding dan nemu beberapa kandidat venue, tapi entah kenapa begitu diinvite ke DoubleTree langsung suka, tempatnya secluded, adem, hospitality nya oke banget dan yang terpenting..the food was excellent! Special thanks to Ci Elvina Jesslyn dari DoubleTree by Hilton yang setia melayani dari awal sampe hari H, semuanya lancar, makanannya super enak, tamu happy, yang punya acara apalagi..sukses selalu buat DoubleTree dan Ci Vina, Tuhan memberkati -Alvred & Rebecca-
    08 February 2018 | Bride at Aswin & Cathy Wedding

    Best Wedding Food!

    We live in Singapore, but were getting married in Jakarta. Many of our guests were from out of town, and we wanted to make sure our wedding looks beautiful. We wanted a venue that we could hold both the ceremony and reception in. DoubleTree was awesome! They were very flexible with working with us and things that we wanted. The communication throughout the process was quick and helpful, and everything turned out perfectly the day of. So many of our guests commented on how great the food, drinks and venue was. Definitely would recommend DoubleTree to anyone looking for the perfect venue and food!
    06 February 2018 | Bride at Jonathan dan Devi Wedding

    Best wedding venue!

    Ketika akhirnya kami memutuskan untuk menikah, perjalanan persiapan pernikahan kamipun dimulai. Pertama-tama dimulai dengan pemilihan vendor untuk venue pernikahan. Sempat terbersit keinginan saya untuk mengadakan resepsi pernikahan outdoor, namun rencana saya itu ditentang oleh keluarga dari calon suami saya, kemudian melalui wedding expo yang saya hadiri, saya menjadi tahu mengenai double tree, ketika melakukan visit hotel, saya merasa langsung klik dengan hotel double tree karna ada lokasi semi outdoor nyaa. Disamping itu saya mendengar bahwa makanan di double tree sangat enak, pada saat melakukan food testing hal ini terbukti , makanan double tree sangat enak! Ketika mendapat wedding package dari double tree, saya merasa ini adalah salah satu venue pernikahan yang super value for money. Saya juga sangat happy karena elvina sebagai marketing double tree selalu sabar untuk menanggapi keinginan saya dan suami. Setelah menikah double tree juga memberi kami kesempatan menginap di salah satu hotel di hilton group sebagai complimentary di Bali. Salah satu keputusan terbaik yang saya pilih dalam pernikahan saya adalah memilih double tree sebagai venue pernikahan kami.

    Venue

    What activities are suitable in this venue?
    Religious ceremony,  Reception,  Other Wedding Ceremony, Wedding Reception, Tea Pay, Traditional Ceremonies, Engagement Party, Birthday Party, Anniversary Celebration
    What type of other services do you also provide?
    Guest accommodation,  Catering,  Honeymoon
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    What types of cuisine does your venue specialize in?
    Asian,  Indonesian - Indonesian - (please specify; separate with commas),  International Cuisine,  Chinese
    Minimum and maximum number of guests
    500-1000
    What type of venue(s) do you offer?
    Banquet hall/ ballroom,  Pool,  Hotel
    What settings does your venue provide?
    Indoor,  Outdoor not covered,  Other Pool Side
    Please describe more details on the venues that you have
    Our pillar-less Makara Ballroom features 8 meter high ceiling, beautifully crafted chandelier, spacious pre-function area covered with floor to ceiling glass wall and direct access to our Makara Garden from the ballroom foyer. Right beside our large lagoon shaped swimming pool can accommodate up to 150 guests standing reception. A resort style venue unlike any other in Central Jakarta
    Do you allow outside catering?
    No
    Do you allow outside liquor?
    No
    Is there handicap access?
    Yes
    What makes your services unique?
    One of the newest wedding venue in the city, DoubleTree by Hilton Jakarta - Diponegoro offers tasty cuisines, selection of indoor and outdoor venues and flexible service with the world famous Hilton Hospitality
    How far in advance should your client make a booking?
    The most ideal time for the client to contact is between 6 - 12 months ins advance. However, we have successfully arranged wedding bookings as short as one month prior to the wedding day
    What is your payment terms?
    Initial deposit starting from Rp 30,000,000 is required within 7 days after the signing of the agreement. Final payment is required by 30 days prior to the wedding day, at the latest. Flexible payment between initial deposit and final payment can be discussed with our wedding specialist
    When was your business established?
    DoubleTree by Hilton Jakarta - Diponegoro just opened in June 2014
    Do you offer an onsite wedding consultant?
    Yes
    Is there any corkage fee?
    Yes
    Do you offer valet parking?
    Yes
    Do you have liability insurance?
    No
    Service(s)
    Address
    Jalan Pegangsaan Timur No. 17 Cikini - Menteng, Jakarta Pusat, Indonesia 10310
    Location(s)

    The first DoubleTree by Hilton hotel in Indonesia

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.