All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (78)
  • reviews (56)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 9

    All
    view 9
    Richie & Pamela Wedding day by lopRichie & Pamela Wedding day by lop
    Richie & Pamela Wedding day by lopRichie & Pamela Wedding day by lop
    +11
    lop & 1 OTHERS
    Photography
    asdfasdf by shane designsasdfasdf by shane designs
    asdfasdf by shane designsasdfasdf by shane designs
    +2
    shane designs
     & 1 OTHERS
    Bridal
    Nicky & Mia by Maestro Wedding OrganizerNicky & Mia by Maestro Wedding Organizer
    Nicky & Mia by Maestro Wedding OrganizerNicky & Mia by Maestro Wedding Organizer
    +3
    Wedding Planning
    Wedding Open House by Ambhara Hotel JakartaWedding Open House by Ambhara Hotel Jakarta
    Wedding Open House by Ambhara Hotel JakartaWedding Open House by Ambhara Hotel Jakarta
    +15
    Ambhara Hotel Jakarta
     & 3 OTHERS
    Venue
    Prewedding by Peanut Butter PicturesPrewedding by Peanut Butter Pictures
    Prewedding by Peanut Butter PicturesPrewedding by Peanut Butter Pictures
    +4
    Peanut Butter Pictures
     & 4 OTHERS
    Photography
    Prewedding Hussien & Meilissa  by Peanut Butter PicturesPrewedding Hussien & Meilissa  by Peanut Butter Pictures
    Prewedding Hussien & Meilissa  by Peanut Butter PicturesPrewedding Hussien & Meilissa  by Peanut Butter Pictures
    +8
    Peanut Butter Pictures
     & 2 OTHERS
    Photography

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    D BRIDE Review(s)

    56 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    dwy anjany
    21 February 2021 | Bride at Dwi & Wisnu Wedding

    Big Thanks to DBride ❤

    Thank you so much dbride! Ownernya superr ramah, bajunya keren2 dan sesuai dengan yang aku bayangin. Sesuai banget dengan aku yang maunya simple tapi elegan ☺️ Meskipun dari awal udah info kalo bajunya bakal dipake di outdoor dan pas hari H ku juga tnyata ujan, Ci Daisy hanya selow dan bilang gapapa hahaha Once again, thank you Ci Daisy & Dbride 🤗

    Vendor Reply

    21 February 2021
    Hi Dwi .... makasih banget yaaa atas kepercayaan dan reviewnyaaa... senang bisa kenal Dwi dan Wisnu yg baik .. keep in touch yaaa 😘😘😘🙏🙏🙏🙏🙏
    Rancy
    30 December 2020 | Bride at Rancy & Matt Wedding

    Wedding Dress

    The dress was absolutely stunning and everything i hoped for. Everybody said they loved it especially my husband. The owner was incredible from the start and really helped make my dress and my day very special.

    Vendor Reply

    30 December 2020
    Thank you so muchhhh For your trust and best review ...Hope you and your family alway happy and please forgive if there any mistakes that are not accidentally.. Thank you so much once again ... God Bless 🙏🙏😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️
    Clarabelle Sulwyn
    15 December 2020 | Bride at Mike and Lala Wedding

    Awesome

    Thank you D BRIDE, tante Daisy and team for an AWESOME services! i used "paket komplit" from this bridal, i got wedding dress, mama's gown, bridesmaid dresses, prewed dress, photography, and many more! D BRIDE has made my wedding preparation easier.. i also order a custom gown designed by tante Daisy, since i am a plus size bride, the custom gown turns out very beautiful.. Thank you D BRIDE..

    Vendor Reply

    15 December 2020
    Thank you so muchhhh Lala - Mike and her whole family who trusting me on your big day And thank you for the 5 star🙏🙏😘😘😘 Hope both of you always happy together forever and we apologize if there are still mistakes that are not on purpose...God bless both of U and whole family.. 🙏🙏😍😍😍
    Theophani Kharisma Titaley
    30 October 2020 | Bride at Fanny&Willy Wedding

    Wedding Dress

    Thank you Ci Daisy dan kk² di D Bride untuk bantuannya selama ini. Walaupun jauh jaraknya Jaksel-Ambon tp komunikaai lancar, hasilnya aku pake gaun super cantik di hari bahagiaku.. Super recommended bridal buat yg cari² vendor wedd dress nih!! Tuhan memberkati cici dan kk² D Bride bersama keluarga. Amin

    Vendor Reply

    20 November 2020
    Terima kasih banyak atas review dan kepercayaannya.. semoga happy dan rukun2 selalu selamanya. God bless both of you🙏🙏🙏😘😘😘
    Stefani Simin
    17 October 2020 | Bride at Stefani & Jimmy Wedding

    Wedding 17 oktober 2020

    Thank you ci Desy utuk bantuannya selama preparation dari prewed sampe hari H. Sukses terus yaaa ciiii

    Vendor Reply

    17 October 2020
    Masama Stefani ....Terima kasih banyak Stefani - Jimmy atas kepercayaannya dan doanya. Mohon maaf kalau dbride dan team ada kesalahan dan kekurangan yg tidak d sengaja 🙏🙏🙏 Semoga happy terus dan rukun selalu yaa .. God Bless both of you ❤️❤️❤️❤️❤️
    Novi Maurer
    30 September 2020 | Bride at Adhitya Saputra & Novi 08082020 Wedding

    THANK YOU SO MUCH D BRIDE AND TEAM

    Vendor wedding ter THE BEST aku .. Nikah di kala pandemic gini , tantangan luar biasa. H-7 aku bru info lanjut untuk sesi prawedding , untung pke d bride as my bridal , jdi segala keperluaan aku , mulai dr gaun prawedding, gaun sangjit , gaun untuk holy matrimony smpai acc nya di siapin , bahkan smpai acc kuku aku di bawain malam malam k hotel (ini bnyak salon tutup , dan si cc tau aku butuh ini tanpa aku bilang) . pokoknya aku nikah bnyak banget di bantu m cc daisy as owner and team nya , gaun wedding nya lengkap dan semua masih baru, bersih dan mewah , butuh jasa custome made u/ baju keluarga jga bisa di d bride dan harga affordable , trus bnyak di kasih bonus jga. once again thank you so much cc daisy and team , My best wishes are for you always

    Vendor Reply

    01 October 2020
    Thank you so much juga Novi dan Adit atas review dan kepercayaannya ... Senang sekali bisa kenal Novi dan Adit yg baik banget. Serasa Sudah saudara sendiri..😀😀 Semoga pernikahannya happy terus dan rukun selalu sd aki2 nini🙏🙏🙏😘😘😘😘😘

    Bridal

    What services do you provide
    Dress rental,  Custom made dress,  Ready made dress,  Accessories,  Bridesmaid dress,  Hair and make up,  Photography,  Flowers and bouquet,  Wedding cake
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What accessories do you provide?
    Hair accessories,  Veil,  Undergarments,  Jewelries
    What makes your services unique?
    Our collection are unique,use high quality materials and exclusive with beautiful design, supported by an experienced team.
    What kind of dress style do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Classic,  Glamour,  Contemporary
    What is your payment terms?
    For Wedding Packages : 30% after confirmaation of contract, 30% after fitting gown, 40 % Photo Session
    How far in advance should your client contact you?
    the sooner the better for good prepare and services, 6 months prior to wedding
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes By appointment
    When was your business established?
    September 2015
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Service(s)
    Address
    Jl. Kramat Batu No. 1, Cipete, Gandaria Selatan Jakarta Selatan ( Samping SPBU Pertamina) 12420
    Location(s)

    Custom Made and Ready Stock Wedding Gown, Wedding Packages, Pre-Wedding and Party Dress, Accessories

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.