All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (27)
  • reviews (36)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    D BRIDE Review(s)

    36 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    29 January 2019 | Bride at Rahab & Kostya Wedding

    Gratitude

    Dbride team was the best! They took my measurements and in one month I already had my dream wedding dress! Their attention to details is on top! They make a bride feel so relaxed and ready to walk down the aisle! I wouldn’t have had such a beautiful dress if it wasn’t for this amazing team and their hardworking energy! I would definitely recommend any new bride to buy from dbride because their efficiency is maximum! Thank you Daisy Mei and all your team! You guys rock! From TANZANIA

    Vendor Reply

    29 January 2019
    Thank you Rahab for your review....We are very glad to serve and have friend like you. Wish you happily ever after and keep in touch always with us from Indonesia
    10 January 2019 | Bride at Fany & Bobby Wedding

    Excellent Gown

    Thank you buat ci Mei, ci Daisy, dan mba Tina yang udah membantu selama memilih gaun pengantin dan juga di hari H. Sempet survey beberapa bridal dan aku paling suka sama gaunnya dbride. Gaunnya banyak yang masih baru dan bagus dan gaunnya jg dibuat dan dijahit sendiri. Aku langsung jatuh cinta pas dikasih liat foto gaun pengantin yg aku pilih. Thank you untuk rekomendasinya. :D Berasa cantik banget pakai gaun2nya ci Daisy. Ci Daisy jg baik banget, gaunnya diantar sendiri ke hotel dan di hari H juga ikut dateng untuk bantu pasangin gaun and make sure everything's perfect. Thank you for the beautiful dress ci. Sukses selalu untuk Dbride and keep on making bride feel pretty on her wedding day. :)

    Vendor Reply

    10 January 2019
    Terima Kasih Fany atas reviewnya...Kami juga merasa senang melayani Fany yang sangat ramah dan kooperatif. Semoga pernikahan kalian berbahagia dan langgeng yah
    11 December 2018 | Bride at Michael & Eva Wedding

    Very recommended!

    awal2 kenapa bs ketemu d’bride karena lg browse thru’ bridestory. wkt ngeliat ada 1 dress yg aku naksir lgsg contact d’bride. wkt dtg pertama kali janjian sm ci mei, pas dtg ada ci mei dan ci desy. untuk gownnya bagus2. masih inget awal bgt itu aku gak pilih gown yg aku suka karena mama sm calon aku milih gown yg lain tp karena emang udah naksir bgt sm gown yg aku suka pas pameran aku blg mau ganti ke gown yg aku naksir pertama kali. ci mei dan ci desy bener2 cooperative bgt. sabar bgt dan bener2 gak pelit. paket yg ditawarkan oleh d’bride jg lengkap bgt. jd gak usah pusing buat nyari2 vendor yg lain. selain itu servicenya jg super bagus. inget bgt wkt prewed indoor, gaun dibawain ke studio sm mbaknya jg stay untuk pakein gown. sama halnya dengan wkt pas mau hari H. H-1 gaun dibawain ke tmpt aku. jadi gak perlu repot2 aku yg ambil. paginya ci mei dtg buat pasangin gaun. sorenyanjg dtg lg buat makein gaun resepsi. super duper bertanggung jawab. pokoknya top bgt untuk ci des dan ci mei, super tanggung jawab dan ramah. pokoknya super recommended❤️❤️❤️❤️

    Vendor Reply

    11 December 2018
    Terima Kasih atas reviewnya, kami senang sekali telah dipercaya sebagai vendor di hari pernikahan kalian.Semoga pernikahan kalian selalu rukun dan bahagia....
    26 November 2018 | Bride at Vania & Putra Wedding

    Thank You D Bride :)

    Thank You D Bride for the wedding dress. The wedding dress is so fit to my holy matrimony and dinner reception in Bali! Thank you so much ci Daisy and Ci Mei for your kindness and patient to all my request, also thank you for all the team D bride to help altering the gown. Recommended to all bride to be.. Vania & Putra

    Vendor Reply

    26 November 2018
    Thank you Vania & Putra for the review, Wishing you happily ever after.Cheers
    14 November 2018 | Bride at Aora & Ardy Wedding

    11.11.18

    Thank you Dbride, Thank you Ci Daisy yg sgt2 membantu dan baik hati

    Vendor Reply

    14 November 2018
    Thanks Aora atas reviewnya, semoga pernikahan kalian langgeng dan berbahagia selalu
    05 November 2018 | Bride at Rudy & Novi Wedding

    sewa gaun wedding

    ci deasy baik dan ramah sekali. servicenya ci deasy memuaskan. cuman sayang jauh banget lokasi fittingnya 😅

    Vendor Reply

    13 November 2018
    Terima Kasih atas reviewnya Nov, semoga kalian berbahagia

    Bridal

    What services do you provide
    Dress rental,  Custom made dress,  Ready made dress,  Accessories,  Bridesmaid dress,  Hair and make up,  Photography,  Flowers and bouquet,  Wedding cake
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes By appointment
    What kind of dress style do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Classic,  Glamour,  Contemporary
    What accessories do you provide?
    Hair accessories,  Veil,  Undergarments,  Jewelries
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    How far in advance should your client contact you?
    the sooner the better for good prepare and services, 6 months prior to wedding
    What makes your services unique?
    Our collection are unique,use high quality materials and exclusive with beautiful design, supported by an experienced team.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    When was your business established?
    September 2015
    What is your payment terms?
    For Wedding Packages : 30% after confirmaation of contract, 30% after fitting gown, 40 % Photo Session
    Service(s)
    Address
    Jl. Kramat Batu No. 1, Cipete, Gandaria Selatan Jakarta Selatan ( Samping SPBU Pertamina) 12420
    Location(s)

    Custom Made and Ready Stock Wedding Gown, Wedding Packages, Pre-Wedding and Party Dress, Accessories

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.