All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (25)
  • reviews (14)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Aniwa Pictures Review(s)

    14 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Meylissa Hongwidjojo
    24 July 2021 | Bride at Dannis & Icha Wedding

    Prewedding testimony

    Well thankyou sudah menjadi vendor untuk prewedku 😊 pas lagi poto me & partner orangnya kaku banget tapi bisa naikin mood sampe dapet hasil yang bagussss!! Andy juga orangnya ramah banget, care juga jadi fun banget selama proses foto. Thankyou for the time & effort for us! <3
    Vina Salim
    19 July 2021 | Partnering Vendor at Msvmakeuphairdo Wedding

    Kereeenn kereennn potonyaaaa

    Seneng bs kerja sm km ko, seru ga bosen hasilnya jg clean gt cakeps2.. sukses terus ya ko

    Vendor Reply

    19 July 2021
    Thank you Vina! Sukses selalu
    Alexandra Natassja
    16 July 2021 | Partnering Vendor at Icha & dannis Wedding

    Professional & friendly

    Baru sekali kerja bareng udah cocok banget! Very professional, and fun to work with! Hasil fotonya juga bagus bagus! 👏🏻👏🏻

    Vendor Reply

    16 July 2021
    Thankyou Natt 😁
    Jessica
    29 June 2021 | Client at Sandi & Jessica Wedding

    In love with the result

    Thank you Aniwa Pictures sudah berkesempatan untuk foto prewedding session saya bersama pasanganku, walaupun Aniwa Pictures belum dibangun lama tapi photographernya sudah berpengalaman sekali dalam mengarahkan pose dan angle, yang awalnya aku dan pasangan kaku jadinya mulai enjoy the moment juga saat foto2 cuma sayang kemarin fotonya kurang lama ya waktu berjalan cepet banget, Andy juga orangnya ramah banget dan supel jadi suasana juga gak kaku kaku amat jadinya, makeup partnernya juga aku sukak banget sama makeupnya bener2 bagus dan aku banget. Thank you ya for the time and effort for us! Semoga moment2 selanjutnya bisa foto bareng lagi <3
    Aurelia Rianto
    05 June 2021 | Client at Surya & Aurelia Wedding

    Two thumbs up!

    Kemarin pakai aniwa untuk video sangjit, dan hasilnya sukaaa banget! Videografernya ramah dan oke untuk bantu atur gaya. Thankyou banget ya. God bless!
    Alvin Aditya Widjaja
    13 April 2021 | Groom at Alvin & Nadia Wedding

    Words from satisfied client!

    From service to result, everything is great! Attention to detail, and the most satisfying part is their service is super fast. Only one day after our indoor prewedding photoshoot and they gave me the results. Much love on their work! Highly Recommended!

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Custom album design
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Beauty shoot
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Beauty shoot
    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Artistic,  Portraiture
    Service(s)
    Address
    Jl. Kelapa Hibrida 8 RA 22 No. 15, Kelapa Gading 14240
    Location(s)

    Wedding Photography Service base in Jakarta - "OPEN TRIP BALI IDR 10.000.000, AUGUST 2021" - Contact 081316538800 (Andy - Aniwa Pictures)
    https://www.instagram.com/p/CR3peL0D4mE/
    https://www.instagram.com/p/CRbm2rcMKW6/
    https://www.instagram.com/p/CRUlizbspr5/
    https://www.instagram.com/p/CRUlWfqMAhg/
    https://www.instagram.com/p/CRQq-YNMTSy/
    https://www.instagram.com/p/CQsSVvWMG4o/
    https://www.instagram.com/p/CQsQdo3MjBd/
    https://www.instagram.com/p/CQf9bZKsf26/
    https://www.instagram.com/p/CQY2hz6Mh1g/
    https://www.instagram.com/p/CQY19_Vsqbe/
    https://www.instagram.com/p/CQLj0W_se0K/
    https://www.instagram.com/p/CQLfwDvsoi1/