All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (16)
  • reviews (9)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Aniwa Pictures Review(s)

    9 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Alvin Aditya Widjaja
    13 April 2021 | Groom at Alvin & Nadia Wedding

    Words from satisfied client!

    From service to result, everything is great! Attention to detail, and the most satisfying part is their service is super fast. Only one day after our indoor prewedding photoshoot and they gave me the results. Much love on their work! Highly Recommended!
    Putu Ayu
    11 April 2021 | Bride at Bima & Ayu Wedding

    Such a nice vendor!

    If you're looking for a great photo, excellent services with reasonable price, Aniwa is the answer! Kemarin Aniwa bantu aku untuk acara engagement dan hasilnya super oke dari foto-foto dan videonya, berasa momentnya dapet bgt! Dateng ke venue pun on time, kasih arahan fotonya juga ciamik, jadi kalo yg bingung mau pose gimana kayak aku gaperlu bingung hahaha. Ditambah, fast response banget, sabar juga keliling-keliling untuk dapet spot foto yg bagus, kemarin ada hasil foto yg kurang sesuai akhirnya malah ditambahin lebih banyak, flashdisk juga dianter sendiri ke apart kita hihi. Pokoknya good job and thank you so much Aniwa team! Sampe akhirnya rencana repeat order untuk prewedd :D
    Amore Wedding Usher
    24 March 2021 | Partnering Vendor at Wedding

    The team is really helpfull

    Vendor photography teramah, dan paling rendah hati, selalu kerja dengan memberikan hasil yang terbaik, tidak pelit ilmu kepada sesama vendor. Very reccomended!
    Laurencia Amelia Hardjadinata
    18 March 2021 | Bride at Ferdian & Amelia Wedding

    Wedding photo & video

    Suka banget sama hasilnya kece kece abis.. momentnya dapet banget.. Tiap liat foto masih kebayang pas hari H . Luvvvv 🤍🤍
    Ferdian Japri
    18 March 2021 | Groom at Ferdian and Laurencia Wedding

    Wedding photo day

    Honestly cukup puas dan bener bener enak kerjasama nya, good teamwork, great attitude . Yang terpenting, on time 🙏 Super puas .
    Amelia Stephanie
    28 February 2021 | Bride at William & Amelia Wedding

    Highly Recommended

    Thank you Aniwa Pictures! Pernikahan kami tanpa WO, sehingga banyak sekali yang harus kami cari dan urus sendiri di tengah2 kesibukan kerja kami. But very grateful, kami menemukan Aniwa Pictures dari instagram salah satu teman kami. Ko Andy dan team helpful dan ramah banget, selalu bantuin kasih rekomendasi2 ke kami. Saat hari H, Ko Andy dan team juga semangat ambil foto2 dan videonya, juga ngebantu banget ngarahin pose2 kami supaya bagus. Hasil video dan fotonya luar biasa, keluarga kami sangat puas dengan hasilnya. Good deal, excellent quality, highly recommended.

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Custom album design
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Beauty shoot
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Beauty shoot
    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Artistic,  Portraiture
    Service(s)
    Address
    Jl. Kelapa Hibrida 8 RA 22 No. 15, Kelapa Gading 14240
    Location(s)

    Wedding Photography Service base in Jakarta (Special Offer 20% OFF ALL Package) - "OPEN TRIP BANDUNG 6.500.000 APRIL 2021" - Contact 081316538800 (Andy - Aniwa Pictures)
    https://www.instagram.com/p/CNeNcc2np5j/
    https://www.instagram.com/p/CNFpEMNnfmQ/
    https://www.instagram.com/p/CM1qdLCnjrf/
    https://www.instagram.com/p/CMehPZanpMx/
    https://www.instagram.com/p/CMcE1ZjH1zd/
    https://www.instagram.com/p/CMRJoRJnDxF/
    https://www.instagram.com/p/CMMI9VKnEF5/
    https://www.instagram.com/p/CML9uwMnQ66/
    https://www.instagram.com/p/CMHlAlznh8y/
    https://www.instagram.com/p/CMHYFQbniRN/
    https://www.instagram.com/p/CMChAIJnIrb/
    https://www.instagram.com/p/CL65omVn8Bp/