All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (4)
  • projects (121)
  • reviews (56)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Amorphotoworks Review(s)

    56 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Angie Katarina
    29 November 2023 | Bride at Erick & Angie Wedding

    Sebanding dengan harganya!

    I wont say Amorphoto adalah vendor dokumentasi terbaik, cause theyre not. Tapi buat harga setara Amor, yang menurutku harganya murah banget untuk disandingkan dengan vendor-vendor Jakarta, Amor photo sih sudah memenuhi ekspektasiku! Seriously harganya make sense banget, cocok buat couples yang on budget, karena buat harganya, hasilnya oke, enough dan ga mengecewakan. Walaupun memang jauh dari sempurna, tapi lagi-lagi, harganya juga pantas banget gitu lho. Meanwhile vendor-vendor lain untuk wedding full day bisa costs us 25juta++ bahkan sampai 60juta++ pun ada hahaha. Seriously, kalau kamu bukan tipe yang perfectionist banget soal foto harus gimana gimana, Amorphoto cocok buat menghemat wedding cost. At the end of the day kan kita lihat outputnya ya.
    Reno Pangestu Nasution
    08 June 2023 | Client at Reno & Marvelia Wedding

    Hasil Foto Terbaik

    aku happy banget sebagai client karena semua informasi diberikan secara detail dan clear oleh Amor Team. Photographer & Videographer saat wedding day aku juga memberikan usaha yang maksimal sehingga hasilnya aku suka semua sampe bingung mau pilih photo yang mana untuk di cetak. Terima kasih ya Amor Team sudah melakukan usaha terbaik kalian! Akan aku rekomendasikan ke keluarga ataupun teman yang ingin melangsungkan pernikahan
    TINNY CHRISTINE
    08 June 2023 | Bride at Jo Wedding

    Amorphoto Kereenn dan Mewah

    Aku tau Amor dari teman² dan IG. Dari awal contact Amor respon nya cepat sekali, pelayanan sangat baik, fotografer nya sangat Helpful, Profesional, hingga ke pengiriman cepat sekali. \n\nDari segi hasil Output nya juga keren dan exclusive bgtt.. Team nya juga seru bisa buat suasana jadi lebih enjoy buat kita yg agak² kaku klo di foto hehehe... Kita mau ngucapin terima kasih banyak atas kerjasamanya dan telah menjadikan hari Bahagia aku menjadi lebih Indah dan berkesan. \n\nTengkyuuu Amorrrr !!!! LOVE
    Valencia
    08 June 2023 | Client at Valen & Robby Wedding

    Vendor Dokumentasi Ter-helpful

    Aku ngerasa dibantu banget sama team Amor dari awal dealing dengan penerimaan output cetak karena semuanya bener-bener dibantu secara maksimal oleh Amor Team. terima kasih ya Amor Team..
    nazarudin070701
    08 June 2023 | Client at Rudi & lita Wedding

    Review amorr

    Pelayanan yang memuaskan dari fotografer dan videografer.. mereka juga sangat gesit dalam mengambil moment penting di weddingkuu.. sukakk bangett.. apa lagi hasil videonya 😍😍😍
    arifsyauqi0
    08 June 2023 | Client at Cathlyn & Barry Wedding

    best experience with Amor Team

    marketing Amor saat dealing helpful, team on the day saat wedding aku juga helpful serta humble jadi aku dan pasangan bisa enjoy saat photoshoot mulai dari pagi hingga malam mood kita bagus karena team on the day bisa membangun mood yang baik juga. Output foto & video nya juga memuaskan sesuai dengan ekspektasi kami.

    Photography

    What photography styles do you usually offer?
    Journalism,  Portraiture,  Destinations,  Candid,  Vintage,  Black and White,  Conceptual,  Analog,  Underwater
    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Custom graphic design,  Digital files,  Hi-Res image,  Prints,  Custom album design,  Proof CD of all images
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Journalism,  Portraiture,  Destinations
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Beauty shoot
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    We will definitely send a replacement if our photographer experience an unwanted situation and emergency or force major
    Are you available to shoot after hours?
    , We do
    How far in advance should your client contact you?
    We would reccomend as soon as you decided on your wedding date. Preferably 6 months or more
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    We usually brief our client to provide the meals during the D- day to all crew :)
    What is your payment terms?
    50% for the deposit and the rest of the payment needs to be settled 2 weeks before the photoshoot.
    Does a client need to schedule an appointment?
    We are willing to set meeting according client's schedule
    Do you provide your services in other cities or countries?
    We have a showroom and sales representative in Bogor. We shoot wedding overseas as well.
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    E.g : drones
    How long does it take for the client to receive the final product?
    The final product will be delivered around 2 months after the photoshoot.
    When was your business established?
    Our business started back then on 2007
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    We will send the selected edited pictures less than 5 days for the wedding pictures, and the original files will be sent 2 weeks after the event.
    What makes your services unique?
    We consider the clients as our friends. As they get comfortable with us, they normally tend to be more relax to tell more what is their expectation. What they want to highlight on their video, is it their love story? or they just want a cinematic super cool video. We have a different approach to every client, because each of them has their own story. On top of that, our clients also love the final packaging we customised for them.
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    for wedding files only, but not for pre-wedding or potrait session
    What rate do you usually charge at?
    Our starts at Rp 12,500,000
    What do your packages include?
    Our packages are customised to according to how you'd like it. Normally that includes photography and a range of interesting final artworks in the form of books an frames
    Do you charge based on package, hourly or full day?
    Most of our services are based on a full day rate
    Do you work overseas?
    Yes. We love exploring new cities :)
    Are you available to shoot after hours? If yes, how much do you charge for extra hours?
    Yes, We do
    Service(s)
    Address
    Menara Kuningan Lantai 30 Unit B-C , Jl. H. Rasuna Said Kav.5 Blok X-7 RT/RW. 006/007 Kel, RT.6/RW.7, Kuningan, KaretKuningan, Kec. Setiabudi, Kota Jakarta Selatan, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 12940
    Location(s)

    Kami adalah sebuah tim yang terbentuk dari kecintaan kami terhadap membuat karya foto yang luar biasa. Kami mudah terikat dengan cerita cinta dan sangat mencintai keunikan karakteristik setiap pasangan. Hanya dari senyuman kecil yang setiap pasangan berikan satu sama lain, disitulah semangat kami membara. Kenapa Amorphoto? Bayangkan foto mu diambil secara profesional dengan keadaan yang sangat nyaman. Para fotografer kami akan mengutamakan setiap pasangan bersenang - senang dan nyaman

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.