All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (7)
  • projects (89)
  • reviews (48)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Amorphoto Review(s)

    48 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Rinto Hrhp
    04 August 2022 | Client at Ingga & ayu Wedding

    Vendor terseru dan terbaik yang mengabadikan moment terbaik di hari bahagia

    Pertama kali tau vendor amor tuh dari ig, Dan pas kita liat hasil foto-foto nya dan video nya bagus banget. Terus kita pakai jasa mereka di hari pernikahan aku. Dan pas dateng juga team yang motret di hari bahagia aju juga seru banget. Thank you amor udah mengabadikan moment terbaik di pernikahan aku.
    mikhail.raihan253
    04 August 2022 | Client at Mika Wedding

    Best Vendor Ever

    Selain hasil foto sm videonya bagus bagus, tim amor gampang banget cairin suasana, dan direct kita sebagai client, saya merasa sangat terbantu selama proses foto dan video prewed, pokoknya tim amor asik bgt, kalau nikah lagi mau pake amor lagi
    Muhamad Nazarudin
    04 August 2022 | Groom at Tobi & Agatha Wedding

    Kualitas foto dan video

    Aku suka banget sama hasil foto dan video dari amorr, terutama hasil foto mas fahmi😍 gak pernah salah deh pilih amor❤️❤️❤️
    malingga53
    04 August 2022 | Groom at Firda Wedding

    :D

    Awal tau amor dari iklan instagram dan kita tertarik dengan style foto2nya amor. Dari situ kita coba hubungin mereka dan akhirnya kita deal untuk prewedding. Kita suka banget dari cara mereka treat kita pas diskusi konsep dari awal sampe final. Untuk fotografer sama videografer yang turun dilapangan juga asik2, bisa direct kita yg orangnya kurang kurang narsis depan kamera :D. Kita puas banget sama hasil mereka, sampe akhirnya kita putusin buat ambil paket wedding sama mereka lagii 😄😄
    Nico fernandi Wicaksana
    04 August 2022 | Client at Nindi ratna Wedding

    Moment wedding

    Suka banget sama AMORPHOTO ini.. dr persiapan sampai acara selesai sesuai expetasi aku. Satu lg. Yg aku suka. Foto & vidiografernya friendly banget jadi gak ngerasa tegang dan pede saja saat foto 😍😍😍😍.
    yasin.moham999
    04 August 2022 | Client at Sins.std Wedding

    KUALITAS TANPA BATAS

    Kualitas dari foto video bagus banget dengan konsep konsep yang keren

    Photography

    What photography styles do you usually offer?
    Journalism,  Portraiture,  Destinations,  Candid,  Vintage,  Black and White,  Conceptual,  Analog,  Underwater
    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Custom graphic design,  Digital files,  Hi-Res image,  Prints,  Custom album design,  Proof CD of all images
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Journalism,  Portraiture,  Destinations
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Beauty shoot
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    We will definitely send a replacement if our photographer experience an unwanted situation and emergency or force major
    Are you available to shoot after hours?
    , We do
    How far in advance should your client contact you?
    We would reccomend as soon as you decided on your wedding date. Preferably 6 months or more
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    We usually brief our client to provide the meals during the D- day to all crew :)
    What is your payment terms?
    50% for the deposit and the rest of the payment needs to be settled 2 weeks before the photoshoot.
    Does a client need to schedule an appointment?
    We are willing to set meeting according client's schedule
    Do you provide your services in other cities or countries?
    We have a showroom and sales representative in Bogor. We shoot wedding overseas as well.
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    E.g : drones
    How long does it take for the client to receive the final product?
    The final product will be delivered around 2 months after the photoshoot.
    When was your business established?
    Our business started back then on 2007
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    We will send the selected edited pictures less than 5 days for the wedding pictures, and the original files will be sent 2 weeks after the event.
    What makes your services unique?
    We consider the clients as our friends. As they get comfortable with us, they normally tend to be more relax to tell more what is their expectation. What they want to highlight on their video, is it their love story? or they just want a cinematic super cool video. We have a different approach to every client, because each of them has their own story. On top of that, our clients also love the final packaging we customised for them.
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    for wedding files only, but not for pre-wedding or potrait session
    What rate do you usually charge at?
    Our starts at Rp 12,500,000
    What do your packages include?
    Our packages are customised to according to how you'd like it. Normally that includes photography and a range of interesting final artworks in the form of books an frames
    Do you charge based on package, hourly or full day?
    Most of our services are based on a full day rate
    Do you work overseas?
    Yes. We love exploring new cities :)
    Are you available to shoot after hours? If yes, how much do you charge for extra hours?
    Yes, We do
    Service(s)
    Address
    Menara Kuningan Lantai 30 Unit B-C , Jl. H. Rasuna Said Kav.5 Blok X-7 RT/RW. 006/007 Kel, RT.6/RW.7, Kuningan, KaretKuningan, Kec. Setiabudi, Kota Jakarta Selatan, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 12940
    Location(s)

    Kami adalah sebuah tim yang terbentuk dari kecintaan kami terhadap membuat karya foto yang luar biasa. Kami mudah terikat dengan cerita cinta dan sangat mencintai keunikan karakteristik setiap pasangan. Hanya dari senyuman kecil yang setiap pasangan berikan satu sama lain, disitulah semangat kami membara. Kenapa Amorphoto? Bayangkan foto mu diambil secara profesional dengan keadaan yang sangat nyaman. Para fotografer kami akan mengutamakan setiap pasangan bersenang - senang dan nyaman

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.