All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (2)
  • projects (59)
  • reviews (22)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Amorphoto Review(s)

    22 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Bagus Ronidipta
    24 April 2021 | Client at Roni & Denisa Wedding

    Semoga ada perbaikan.

    Secara keseluruhan, kami berterima kasih banyak terhadap kerja keras tim amor, sekaligus memiliki beberapa kekecewaan terhadap kerjasama dengan amor.\n\nPertama, kami sangat mengapresiasi hasil foto dan video di hari pernikahan, termasuk tim fotografer dan videografer yang ditugaskan (Mbak Zahra & tim). Hasilnya memuaskan dan sesuai ekspektasi. Mbak zahra dan tim pun antusias mengarahkan serta mengerti maksud kami saat foto pre intra dan post akad resepsi kami sehingga menghasilkan hasil yang menyenangkan untuk dilihat.\n\nNamun, untuk hasil foto dan video prewed jauh dari ekspektasi. Meskipun sudah kami berikan rancangan konsep yang kami inginkan dan beberapa kali meeting, tapi pada saat hari H, tampak kurang koordinasi antara humas dengan fotografer & videografer tentang konsep yang kami inginkan, sehingga hasilnya mengecewakan. Sedikit foto yang bisa kami pajang karena banyak arahan gaya yang tidak sesuai harapan. Dress yang sudah dipesan melalui amor dari jauh hari (berminggu-minggu sebelumnya) juga tiba-tiba saat hari H baru diinfokan bahwa tidak available.\n\nTerakhir, frame foto yang dikirimkan juga pengemasannya minim sehingga sudut frame retak saat diterima walaupun dikirimkan dengan mobil ekspedisi. Semoga ke depannya, pelayanan amor dapat lebih baik lagi😊🙏
    Syafira Adell
    02 February 2021 | Partnering Vendor at Farras & Nauval Wedding

    Good services

    Amor photo itu vendor yang bagus bgt, dari segi pengambilan2 gambar dan video nya trus berkonsep bgt selalu punya karakter sendiri yg jadi ciri khas dari amor itu sendiri...pokoknya mantep bgtt sukses terus buat amor!!
    aji asthami
    02 February 2021 | Partnering Vendor at Farras & Nauval Wedding

    Vendor foto video recommend banget!

    Seru, asik, tak kenal maka tak sayang itu kayaknya amor banget deh, soalnya anak anak amor ketika kerja itu ramah banget, jadi kita sbagai partner sangat senang bisa kerjasama bareng amor. Apalagi output yang diberikan amor itu bukan main main, aku suka banget sih sama video yang selalu ada alur dan kisah didalamnya kalau di garap sama amor. Keren amor! Sukses terus yaa amor
    Eq Rizki Pandawa Mardian'sjah
    02 February 2021 | Client at Rizki & Miya Wedding

    Amazing Moment With Amazing Capture

    Aq seneng banget momen bahagia aq bisa tercapture dengan sangat baik , semua moment ter susun rapih, candid moment bahagia aq yang terlihat jelas tone yang manis , dengan team photo yg seruk!!! Pokonya Well Recommended buat Amorphotoworks GOOD JOB!!!
    Hana Kartikasari
    02 February 2021 | Bride at Hana dan Otniel Wedding

    Review prewed dan wedding

    Amor itu vendor paling the best . Sangat mengerti apa yang diinginkan bride and groom. Teamnya super ramah, sabar dan friendly bgt rasa keluarga. Hasilnya ga perlu di ragukan dan cepet no delay. Semua moment penting pasti ke capture. Videonya jg dibuat pake hati, jd sampe ke hati. Ga ragu recommend amor ke keluarga dan teman. Bener bener ❤
    Nabila Maharani
    06 October 2020 | Bride at Joffi Wedding

    Wedding Photo

    Sangat puas dengan Amor photo baik dari segi kualitas foto, foto yang yang dicapture sangat bagus, harga nya juga reasonable dengan package2nya yang ditawarkan. Album dan frame nya jg best quality. Admin dan photographer juga bekerja secara profesional jadi gausah takut keabisan gaya dan mereka sangat responsif dr awal sampai dengan foto, album, video etc nya jadi. pokoknya very recommended. Thank you so much Amor Photo!:):)

    Photography

    What photography styles do you usually offer?
    Journalism,  Portraiture,  Destinations,  Candid,  Vintage,  Black and White,  Conceptual,  Analog,  Underwater
    How far in advance should your client contact you?
    We would reccomend as soon as you decided on your wedding date. Preferably 6 months or more
    When was your business established?
    Our business started back then on 2007
    Do you charge based on package, hourly or full day?
    Most of our services are based on a full day rate
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Beauty shoot
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes We are willing to set meeting according client's schedule
    What makes your services unique?
    We consider the clients as our friends. As they get comfortable with us, they normally tend to be more relax to tell more what is their expectation. What they want to highlight on their video, is it their love story? or they just want a cinematic super cool video. We have a different approach to every client, because each of them has their own story. On top of that, our clients also love the final packaging we customised for them.
    Are you available to shoot after hours?
    Yes , We do
    How long does it take for the client to receive the final product?
    The final product will be delivered around 2 months after the photoshoot.
    What do your packages include?
    Our packages are customised to according to how you'd like it. Normally that includes photography and a range of interesting final artworks in the form of books an frames
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Journalism,  Portraiture,  Destinations
    What is your payment terms?
    50% for the deposit and the rest of the payment needs to be settled 2 weeks before the photoshoot.
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    We will send the selected edited pictures less than 5 days for the wedding pictures, and the original files will be sent 2 weeks after the event.
    Are you available to shoot after hours? If yes, how much do you charge for extra hours?
    Yes, We do
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes We will definitely send a replacement if our photographer experience an unwanted situation and emergency or force major
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes E.g : drones
    What rate do you usually charge at?
    Our starts at Rp 12,500,000
    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Custom graphic design,  Digital files,  Hi-Res image,  Prints,  Custom album design,  Proof CD of all images
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    We usually brief our client to provide the meals during the D- day to all crew :)
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    Do you work overseas?
    Yes. We love exploring new cities :)
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes We have a showroom and sales representative in Bogor. We shoot wedding overseas as well.
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes for wedding files only, but not for pre-wedding or potrait session
    Service(s)
    Address
    Menara Kuningan Lantai 30 Unit B-C , Jl. H. Rasuna Said Kav.5 Blok X-7 RT/RW. 006/007 Kel, RT.6/RW.7, Kuningan, KaretKuningan, Kec. Setiabudi, Kota Jakarta Selatan, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 12940
    Location(s)

    Kami adalah sebuah tim yang terbentuk dari kecintaan kami terhadap membuat karya foto yang luar biasa. Kami mudah terikat dengan cerita cinta dan sangat mencintai keunikan karakteristik setiap pasangan. Hanya dari senyuman kecil yang setiap pasangan berikan satu sama lain, disitulah semangat kami membara. Kenapa Amorphoto? Bayangkan foto mu diambil secara profesional dengan keadaan yang sangat nyaman. Para fotografer kami akan mengutamakan setiap pasangan bersenang - senang dan nyaman menjadi

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.