All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Up to IDR 1mio Cashback
  • More Payment Options
Learn More
  • projects (53)
  • reviews (9)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 6

    All
    view 9
    Dhanapala - Ricky & Laura by Flameingo OrganizerDhanapala - Ricky & Laura by Flameingo Organizer
    Dhanapala - Ricky & Laura by Flameingo OrganizerDhanapala - Ricky & Laura by Flameingo Organizer
    +8
    FELIX & CHIARA by Amor CakeFELIX & CHIARA by Amor Cake
    FELIX & CHIARA by Amor CakeFELIX & CHIARA by Amor Cake
    +2
    Amor Cake & 2 OTHERS
    Wedding Cake
    HENRY & AMANDA by Amor CakeHENRY & AMANDA by Amor Cake
    HENRY & AMANDA by Amor CakeHENRY & AMANDA by Amor Cake
    +4
    Amor Cake & 3 OTHERS
    Wedding Cake
    BRIAN & YUANA by Amor CakeBRIAN & YUANA by Amor Cake
    BRIAN & YUANA by Amor CakeBRIAN & YUANA by Amor Cake
    Amor Cake & 1 OTHERS
    Wedding Cake
    PIUS & CLARISSA by Amor CakePIUS & CLARISSA by Amor Cake
    PIUS & CLARISSA by Amor CakePIUS & CLARISSA by Amor Cake
    +1
    Amor Cake & 7 OTHERS
    Wedding Cake
    MARTIN & CARISSA by Amor CakeMARTIN & CARISSA by Amor Cake
    MARTIN & CARISSA by Amor CakeMARTIN & CARISSA by Amor Cake
    Amor Cake & 2 OTHERS
    Wedding Cake

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Amor Cake Review(s)

    9 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    15 December 2018 | Bride at Hendri Wedding

    Super thank you

    Dikenalin cici eo vendor amor cake....cakenya tinggi , elegant n enakkkkkk.....bner2 puas....ga salah pilih...thank you ci vika...
    08 December 2018 | Bride at Felix & Chiara Wedding

    Gorgeous Wedding Cake!

    Pertama kali saya liat portfolio Amor cake di instagram dan coba tanya2 Ci Vika untuk harga dan alternatif design nya, langsung cocok.. aplagi Ci Vika sangat helpful, ramah banget dan sabar jawabin pertanyaan2 kita.. akhirnya kita janjian ketemu dan deal saat wedding expo.. dapet bonus pula.. Worry-free deh kalau sama Amor Cake.. walau design cake yg kita pilih akhirnya beda sama design awal, dan gak ada fotonya refrensinya.. it all turned out beyond our expectation! Delivery nya on time.. Most importantly, the cake was gorgeous, elegant, and decorated beautifully yet not too much.. klop banget sama wedding theme kita.. taste wise, gak usa panjang lebar.. enakk! thank you Amor Cake for being a part of our wedding celebration.. Surely recommended!! Sukses terus n GOD bless you all
    19 November 2018 | Bride at Sammy + Dewi Wedding

    Sunflower Wedding Cake

    Dari bridestory, nyari2 vendor wedding cake, langsung keluar nama amor cake, kebetulan aku tipe yang suka lihat foto2 dulu daripada baca review orang, dan Sukaaa banget sama foto wedding cake nya..lucu bangett...hub deh Cici nya, response Cici nya ramah bangettt..terus cici nya sabar banget ngarahin aku juga yang blank soal wedding cake, nyobain deh tester cake nya, cake marble juaraaa bangettt (5 \uD83C\uDF1F)..Terima kasih banget ya amorr cakee..udah penuhin request aku, sunflower wedding cake .. high recomended dahhh...\uD83D\uDE0D\uD83D\uDE0D
    08 November 2018 | Bride at Brian & Yuana Wedding

    Recommended Wedding Cake

    Suka banget sama Amor Cake. Dari awal udah bawel nanya dan request ini itu, tapi selalu direspon dengan sabar Memang untuk kue kita cari yang simple tapi cantik, dan langsung merasa Amor Cake cocok banget sama konsep kita. Dan yang pasti harga bersahabat dan rasa kuenya enak banget. Thank you ci vika, sukses selalu ya
    09 October 2018 | Bride at Marshaal & Florient Wedding

    Perfect Wedding Cake

    Awal saya tau amor cake itu dari acara resepsi koko saya.. dan sejak pertama kali nyoba in cake dari amor cake itu langsung jatuh cintaaaa \u2764\ufe0f\u2764\ufe0f\u2764\ufe0f ditambah dengan desain wed cake yg perfect banget..!!! Semua keluarga ku yang aku kasih cake nya bilang enak bangett..!! Dan aku seneng dengan keramahan pelayanan dari pihak amor cake \ud83d\udc95Thank you amor cake \u2764\ufe0f\u2764\ufe0f\u2764\ufe0f sukses selalu \ud83d\udc8b

    Vendor Reply

    10 October 2018
    Thank you so much Flo for trusting us and your kind feedback. Happy wedding dan sukses selalu juga yaa.. God Bless you ^^
    11 July 2018 | Bride at David & Yessy Wedding

    beautiful wedding cake

    Waktu pertama cari wedding cake, aku punya beberapa pilihan tapi aku suka dengan design dari Amor cake yang simple but beautiful, rasa cake nya juga enak coklatnya. Just fall in love with the cake! I was a happy client. Thank you Amor cake and team. May God bless you more.

    Vendor Reply

    15 August 2018
    Thank you so much Yessy for trusting us. It's been our pleasure to be part of your wedding. Gob bless you and your new family too!

    Wedding Cake

    Do you provide customary cakes?
    Yes
    Do you offer private tastings or open house tastings?
    Private tastings
    Do you offer custom cakes, or do you work with pre-designed styles?
    Custom Custom (please describe),  Pre-designed Pre-designed (please describe),  Other Other (please specify)
    On average, how far in advance of the event do you prepare the cake?
    20-30 days depend on the design
    What other services do you provide?
    Cake cutting
    How far in advance should your client make an order?
    30 days
    What makes your product and services unique?
    We offer an extraordinary and updated design wedding cake with a great service essentials in economic price.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    When was your business established?
    2014
    What dietary needs do you accomodate?
    Gluten free
    What (if any) special ingredients, such as fresh fruits or farm-fresh butter, do you use in your cakes?
    No
    Service(s)
    Address
    JatiBening Sirkel, No. 17E, Pondok Gede - Bekasi 17421
    Location(s)

    Wedding cake vendor based in Jakarta. Amor Cake provide the best quality product with great service essentials. We serve any wedding around Jabodetabek.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.