All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Free Cancellation Protection
  • Up to IDR 1mio Cashback
Learn More
  • projects (93)
  • reviews (16)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    RR CAKES Review(s)

    16 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    24 September 2018 | Bride at Junaidi & Elvira Wedding

    09.09.18

    Thanks Rr cake, khususnya mbak Ifah yg udah bantuin dr awal kita pilih cake sampe hari H, dekornya sesuai dengan yang aku mau, sesuai dengan tema wedding kita. Family cakenya mantap, cuma kurang banyak hahaha... Overall TOP BGT lah...
    30 August 2018 | Bride at clara & michael Wedding

    recommended wedding cake

    design kue wedding lebih bagus dari yang diminta dan rasa kue wedding sangat lezat
    23 August 2018 | Bride at Adit & Linda Wedding

    Wedding Cake Hello Kitty

    Pengalaman pertama kami beli cake di RR Cakes, kuenya enak banget, semua keluarga & saudara pada suka, recommended banget deh pokonya untuk bagi2 ke orang lain. Model & Dekornya juga bagus banget, sesuai yang dipesan. Thank u so much RR CAKES....

    Professional

    Team nya profesional dan enak diajak kerja sama Pokoknya top banget deh..................................... See u next event :)
    25 April 2018 | Bride at alvin & irene Wedding

    wedding and engagement

    Sangat sangat sangat memuaskan. Cake nya bukan cuma menarik tapi juga rasanya juara bgt.

    Vendor Reply

    03 May 2018
    Makasih ya buat review nya.. All the best for your new life with Alvin. God bless !!! -Ruby
    15 March 2018 | Bride at Indra & Isabella Wedding

    Puas banget sm RR Cakes

    Designnya cake nya oke banget, staff nya jg ramah2 & mudah dihubungi. Rasa kue nya jg enak & bisa mix, jadi nggak bosen dgn 1 rasa aja. Harganya jg pas bgt, dpt discount jg krn wedding di Santika Premiere Hayam Wuruk. Overall oke bgt RR Cakes, dr design, rasa & pelayanannya.

    Vendor Reply

    03 April 2018
    Thx banget ya Bel buat review nya.. seneng banget kalo couples kita happy and puas.. Bahagia sll sama suami, cpet dapet momongan dan sll diberkati Tuhan.. Amin

    Wedding Cake

    Do you offer private tastings or open house tastings?
    Private tastings all kind of cakes we can customize
    Do you offer custom cakes, or do you work with pre-designed styles?
    Other custom model, ready stock model or pre design model, everything we can do, as long as our customer satisfy.
    What dietary needs do you accomodate?
    Gluten free,  No pork,  Vegan
    What kind of desserts do you cater?
    Cheeze,  Cookies,  Cupcakes,  Dessert buffet,  Pastries,  Other snack box, snack table, choco fountain
    On average, how far in advance of the event do you prepare the cake?
    3- 60 days, depending the design on the cake.
    What other services do you provide?
    Cake cutting,  Dessert station,  Other food for holly martimonial eg. snack box
    How far in advance should your client make an order?
    3 months before the day
    How far in advance should your client make an order?
    3 months before the day
    What makes your product and services unique?
    Our product line is based on quality ingridient and best services, so we are very prioring the satisfaction of the customer, but we also make the boundary, yes we can do everything that our clients want, but we must give the suggestion of the suitability of the request comparing real product. And we can customized all kind of cake.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    30% on deposit, the rest is 30 days before the day
    What is your payment terms?
    30% on deposit, the rest is 30 days before the day
    What is your payment terms?
    30% on deposit, the rest is 30 days before the day
    When was your business established?
    Established since 2012
    What cake accessories, such as a cake stand or cake cutter do you rent out?
    Cake stand, every thing about cake accesories we do provide. and we can provide the cake topper.. eg. initial name, logo, customize design, etc
    What (if any) special ingredients, such as fresh fruits or farm-fresh butter, do you use in your cakes?
    Yes we use fresh fruits
    Do you provide customary cakes?
    Yes
    Service(s)
    Address
    Jl. Jembatan II No 1 P (Samping Apartemen Robinson) Jakarta Utara 11440
    Location(s)

    Customized Your Own Cake !!! Customized Your Own Cake ! yang menjadi tagline dari RR Cakes, dimana para calon pengantin dapat membuat dan memesan cake yang sesuai dengan keinginan Anda. Customized cake merupakan nilai tambahan bagi kami, selain itu Kami juga memiliki rasa cake yang luar biasa. Dan yang terpenting adalah, Kami menomor satu kan Kualitas kue baik dari model, 9rasa dan Kualitas Pelayanan kepada Pelanggan Kami. RR Cakes mengawali bisnis sejak tahun 2011 yang bermula dari Christmas

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.