All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (129)
  • reviews (22)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    RR CAKES Review(s)

    22 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    10 May 2019 | Bride at Reinaldi & Dewi Wedding

    Wedding Cake

    waktu pertama kali disuruh pilih vendor wedding cake, akhirnya memutuskan menggunakan RR Cake, waktu itu contact nya langsung sama kak Ifah.. semua nya beres! H-1 hari aku di follow up dan di perlihatkan wedding cake aku buat the Day.. Puas banget pokoknya! thank youuu RR Cake ;D
    08 March 2019 | Bride at michael & natharia Wedding

    helpfull banget

    pertama deal itu di pameran sama mba ifah, awalnya masih ragu karena dari segi budget dan perlu nya sebenarnya lebih family cake doang. akhirnya deal sama mba ifah dp dulu dan kita bs pilih model menyusul.\ndari semua ada yg kita cocok dan hasilnya sesuai bagus banget engga nyangka. dari segi family cake so far ak karna engga cobain langsung cuma pas di tes di pameran aja itu uda enak.\nrecommend deh pokoknya.
    20 December 2018 | Bride at Erika & Bahtiar Wedding

    RR Cakes

    18 December 2018 | Bride at Julius & Sella Wedding

    Simple but beautiful cake

    aku dapet Voucher dari Cucu Bridal, cobain tester langsung klik dg rasa kue dari RR cakes, langsung ke booth nya.. kue yg aku pilih 3 tier, simple but beautiful thanks so much RR cakes
    18 December 2018 | Bride at Ady Sugianto & Suryani Wedding

    RR Cake Recommended

    Seneng banget bisa kerjasama dengan RR Cake, selain ramah, marketingnya juga bisa kasi saran untuk Design Kue kita & juga fast respon.😊
    12 December 2018 | Partnering Vendor at Wedding

    RR cake rekomended wedding cake

    sangat senang bisa bekerjasama dengan RR cake, baik dr segi marketing maupun team yang di lapangan sangat fast respon

    Wedding Cake

    Do you offer private tastings or open house tastings?
    Private tastings all kind of cakes we can customize
    Do you offer custom cakes, or do you work with pre-designed styles?
    Other custom model, ready stock model or pre design model, everything we can do, as long as our customer satisfy.
    What dietary needs do you accomodate?
    Gluten free,  No pork,  Vegan
    What kind of desserts do you cater?
    Cheeze,  Cookies,  Cupcakes,  Dessert buffet,  Pastries,  Other snack box, snack table, choco fountain
    On average, how far in advance of the event do you prepare the cake?
    3- 60 days, depending the design on the cake.
    What other services do you provide?
    Cake cutting,  Dessert station,  Other food for holly martimonial eg. snack box
    How far in advance should your client make an order?
    3 months before the day
    How far in advance should your client make an order?
    3 months before the day
    What makes your product and services unique?
    Our product line is based on quality ingridient and best services, so we are very prioring the satisfaction of the customer, but we also make the boundary, yes we can do everything that our clients want, but we must give the suggestion of the suitability of the request comparing real product. And we can customized all kind of cake.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    30% on deposit, the rest is 30 days before the day
    What is your payment terms?
    30% on deposit, the rest is 30 days before the day
    What is your payment terms?
    30% on deposit, the rest is 30 days before the day
    When was your business established?
    Established since 2012
    What cake accessories, such as a cake stand or cake cutter do you rent out?
    Cake stand, every thing about cake accesories we do provide. and we can provide the cake topper.. eg. initial name, logo, customize design, etc
    What (if any) special ingredients, such as fresh fruits or farm-fresh butter, do you use in your cakes?
    Yes we use fresh fruits
    Do you provide customary cakes?
    Yes
    Service(s)
    Address
    Jl. Jembatan II No 1 P (Samping Apartemen Robinson) Jakarta Utara 11440
    Location(s)

    Customized Your Own Cake !!! Customized Your Own Cake ! yang menjadi tagline dari RR Cakes, dimana para calon pengantin dapat membuat dan memesan cake yang sesuai dengan keinginan Anda. Customized cake merupakan nilai tambahan bagi kami, selain itu Kami juga memiliki rasa cake yang luar biasa. Dan yang terpenting adalah, Kami menomor satu kan Kualitas kue baik dari model, 9rasa dan Kualitas Pelayanan kepada Pelanggan Kami. RR Cakes mengawali bisnis sejak tahun 2011 yang bermula dari Christmas

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.