All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (27)
  • reviews (3)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Showing page 1 of 3

    All
    view 9
    7 Tiers by Barley Cakes7 Tiers by Barley Cakes
    7 Tiers by Barley Cakes7 Tiers by Barley Cakes
    +5
    5 Tiers by Barley Cakes5 Tiers by Barley Cakes
    5 Tiers by Barley Cakes5 Tiers by Barley Cakes
    +18
    3 Tiers by Barley Cakes3 Tiers by Barley Cakes
    3 Tiers by Barley Cakes3 Tiers by Barley Cakes
    +4
    wb 080 by Barley Cakeswb 080 by Barley Cakes
    Wedding Cake
    venue by Barley Cakesvenue by Barley Cakes
    venue by Barley Cakesvenue by Barley Cakes
    +3
    Wedding Cake

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Barley Cakes Review(s)

    3 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    25 October 2016 | Bride at Mr. Febby & Mrs. Monica | 15 okt 2016 Wedding

    CUSTOM DESIGN CAKE.

    Aku sempat deal dengan vendor lain, yang awalnya marketingnya manis, tapi kelanjutannya jutek banget. masa mau ganti warna aja ga bs?? uda DP, tapi kesel digituin sm marketingnya. Pameran berikutnya aku sedikit kesel, cari2 vendor lain aja deh. direkomendasikan sm marketing gedungku ke Barley. Ketemu sm omnya di pameran, aku kasi tunjuk desain, dia menyanggupi. Kekurangannya: *dekorasi bunganya pakai bunga artifisial. padahal tadinya kepingin pakai sugar flower gitu trus ada ranting2nya. tapi mereka tidak menyanggupi. *cake topper yang aku bawain seminggu sebelumnya pataaaah (T^T) sedih. padahal tadinya mau aku pajang lagi. Kelebihannya: *cake nya enak2. bisa custom semua, aku dapat 6 buah, semuanya beda rasa. hihihihi. *marketingnya ramah banget. Mbak Yani emang TOP deh. *walau cake topper patah, bunga kurang seperti yang diinginkan, eh tapi tuh si kue jadi bahan foto2 temen2 dan sodara2ku. HASILNYA BAGUS!! uliran di kue seperti yang aku minta. *dan pilihan tinggi kue tepat, aku ga perlu sampe jinjit2 kali ya buat meraih ujutng atas kue. jadi ga ketinggian dan norak. Thanks mbak Yani & Om yang sudah banyak bantu aku. Ga nyesel deh! kebayang kalo ga pindah vendor pasti aku nyesel banget!
    23 September 2016 | Partnering Vendor at Wedding

    Nice and glamour cake

    Nice looking cake. Keren dan glamour. Selalu update. Maju terus barley cake. Looking for another teamwork with you.
    21 June 2016 | Bride at liana and shendy Wedding

    nice cake

    Haii barley... Thanks bgt untuk wedding cake nya .. BAGUS bgt hasil nya .. cake nya jga enak ... service nya jga memuaskan .. sukes terus buat barley ...

    Vendor Reply

    21 June 2016
    Siiiipp d

    Wedding Cake

    Do you provide customary cakes?
    Yes
    Do you offer private tastings or open house tastings?
    Yes
    Describe how you price, such as by slice or by tier, for your cakes?
    On Avarage 1-1.5 million
    Do you offer custom cakes, or do you work with pre-designed styles?
    Yes, we can do offer custom cake
    What (if any) special ingredients, such as fresh fruits or farm-fresh butter, do you use in your cakes?
    Yes, by order
    On average, how far in advance of the event do you prepare the cake?
    20 event per days
    What (if any) cake accessories, such as a cake stand or cake cutter, do you rent out?
    No
    Do you provide customary cakes?
    Yes Yes
    Do you offer private tastings or open house tastings?
    Private tastings Yes
    Do you offer custom cakes, or do you work with pre-designed styles?
    Custom
    What dietary needs do you accomodate?
    No pork
    What (if any) special ingredients, such as fresh fruits or farm-fresh butter, do you use in your cakes?
    Yes, we use fresh fruits
    What kind of desserts do you cater?
    Cheeze,  Cookies,  Cupcakes,  Dessert buffet,  Fruit,  Pastries
    On average, how far in advance of the event do you prepare the cake?
    3-30 days depending the design on the cake
    What cake accessories, such as a cake stand or cake cutter do you rent out?
    No
    What other services do you provide?
    Cake cutting,  Dessert station
    How far in advance should your client make an order?
    3 months before the day
    What makes your product and services unique?
    We can offer custom model.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    What is your payment terms?
    30% on deposit, the rest is 30 days before the day
    When was your business established?
    we estabilished 2003
    Service(s)
    Address
    Jl. Tanjung Duren Barat Raya no 2A, Jakarta barat 11150
    Location(s)

    Barley adalah perusahaan lokal dari Indonesia,turut menghadirkan roti & cake yang lezat & inovatif.Berdiri sejak tahun 2003 dan mulai tahun 2010 kami mulai.sering ikut pameran wedding karena banyak permintaan pelanggan. Misi kami adalah memberikan & mempertahankan secara konsisten standar yg tinggi dalam pelayanan baik kualitas produk dan service terhadap pelanggan.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.