All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (1)
  • projects (40)
  • reviews (13)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Showing page 1 of 5

    All
    view 9
    Real Cake by Barley CakesReal Cake by Barley Cakes
    Real Cake by Barley CakesReal Cake by Barley Cakes
    +8
    7 Tiers by Barley Cakes7 Tiers by Barley Cakes
    7 Tiers by Barley Cakes7 Tiers by Barley Cakes
    +6
    6 Tiers by Barley Cakes6 Tiers by Barley Cakes
    6 Tiers by Barley Cakes6 Tiers by Barley Cakes
    +1
    5 Tiers by Barley Cakes5 Tiers by Barley Cakes
    5 Tiers by Barley Cakes5 Tiers by Barley Cakes
    +38
    3 Tiers by Barley Cakes3 Tiers by Barley Cakes
    3 Tiers by Barley Cakes3 Tiers by Barley Cakes
    +6

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Barley Cakes Review(s)

    13 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Verentsia Chen
    15 March 2022 | Bride at Erent dan Octavius Wedding

    Kue wedding

    Speechless bgt, terlalu cantik kuenya, dari awal cari jg disaranin sm WO ku untuk pake dari barley karna terkenal ENAKNYA, dan emg beneran sumpil!! Enak bgt 😭😭 thank you jg buat Barley dan marketingnya, ramah bgttttt, huhuhuhu love you barley sudah memeriahkan weddingku
    Jessica
    21 February 2022 | Bride at J & O Wedding

    Puas sekali dengan Barley Cakes

    Dari awal pas cari-cari vendor kue, akhirnya nemu di salah satu forum yang merekomendasikan Barley Cakes. Dan bener aja, pas ngobrol paling sreg sama Barley. Ramah banget dan sabar menjawab segala pertanyaan kita. Akupun banyak request mau kue paling atasnya asli, dibantu realisasikan juga walaupun sepertinya jaman sekarang uda jarang yaa kayanya yang mau tetep ada kue asli. Rasa kuenya enak, dekor kue juga bagus, pilihannya banyaaaak dan cantik2 banget. Staff yang ke venue juga ramah dan gercep. Pasti bakal rekomendasiin ke temen2 yang mau nikah juga :) feeling so lucky to meet Barley Cakes & helped us thru all the journey. Thank you & sukses selalu yaa.

    Vendor Reply

    21 February 2022
    Terima kasih kak jessica
    Mega Ratnawati
    09 February 2022 | Bride at Marvin & Mega Wedding

    Review

    Thank you Barley sudah melengkapi acara wedding kita dengan cake yang bagus dan enak.. moga semakin sukses ya
    Vivian Lai
    21 January 2022 | Bride at Tanwi&Vivian Wedding

    nice wedding cake

    harga kompetitif, tanggapan yang cukup ramah, detail kue juga menarik dan untuk kue pengantin aslinya rasanya juga enak, sukes selalu barley cake!
    Shelach Ardelia
    25 December 2021 | Bride at Stefy Akuba Wedding

    Simple and elegant

    Seneng sm wedding cakenya krn simple dan elegant, mirip2 spt yg direquest jg... 🥰
    Hanna Daniella
    02 December 2021 | Bride at Ruben & Hanna Wedding

    Simple & Elegant

    Thank you Barley Cakes! Kemarin wedding cakenya bagus bgt Sampe pas liat hasil foto kayak wowww simple tapi cantik sekaliii Malah bagusan bunga di kue daripada di dekoran venuenya 🤣🤣

    Wedding Cake

    Do you provide customary cakes?
    Yes
    Do you offer private tastings or open house tastings?
    Yes
    Describe how you price, such as by slice or by tier, for your cakes?
    On Avarage 1-1.5 million
    Do you offer custom cakes, or do you work with pre-designed styles?
    Yes, we can do offer custom cake
    What (if any) special ingredients, such as fresh fruits or farm-fresh butter, do you use in your cakes?
    Yes, by order
    On average, how far in advance of the event do you prepare the cake?
    20 event per days
    What (if any) cake accessories, such as a cake stand or cake cutter, do you rent out?
    No
    Do you provide customary cakes?
    Yes
    Do you offer private tastings or open house tastings?
    Private tastings
    Do you offer custom cakes, or do you work with pre-designed styles?
    Custom
    What dietary needs do you accomodate?
    No pork
    What (if any) special ingredients, such as fresh fruits or farm-fresh butter, do you use in your cakes?
    Yes, we use fresh fruits
    What kind of desserts do you cater?
    Cheeze
    On average, how far in advance of the event do you prepare the cake?
    3-30 days depending the design on the cake
    What cake accessories, such as a cake stand or cake cutter do you rent out?
    No
    What other services do you provide?
    Cake cutting
    How far in advance should your client make an order?
    3 months before the day
    What makes your product and services unique?
    We can offer custom model.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What is your payment terms?
    30% on deposit, the rest is 30 days before the day
    When was your business established?
    we estabilished 2003
    Service(s)
    Address
    Jl. Tanjung Duren Barat Raya no 2A, Jakarta barat 11150
    Location(s)

    Barley adalah perusahaan lokal dari Indonesia,turut menghadirkan roti & cake yang lezat & inovatif.Berdiri sejak tahun 2003 dan mulai tahun 2010 kami mulai.sering ikut pameran wedding karena banyak permintaan pelanggan. Misi kami adalah memberikan & mempertahankan secara konsisten standar yg tinggi dalam pelayanan baik kualitas produk dan service terhadap pelanggan.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.