All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (61)
  • reviews (12)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 7

    All
    view 9
    JAMES & JESSICA by Amor CakeJAMES & JESSICA by Amor Cake
    JAMES & JESSICA by Amor CakeJAMES & JESSICA by Amor Cake
    +2
    Amor Cake & 1 OTHERS
    Wedding Cake
    FELIX & CHIARA by Amor CakeFELIX & CHIARA by Amor Cake
    FELIX & CHIARA by Amor CakeFELIX & CHIARA by Amor Cake
    +2
    Amor Cake & 2 OTHERS
    Wedding Cake
    HENRY & AMANDA by Amor CakeHENRY & AMANDA by Amor Cake
    HENRY & AMANDA by Amor CakeHENRY & AMANDA by Amor Cake
    +4
    Amor Cake & 3 OTHERS
    Wedding Cake
    BRIAN & YUANA by Amor CakeBRIAN & YUANA by Amor Cake
    BRIAN & YUANA by Amor CakeBRIAN & YUANA by Amor Cake
    Amor Cake & 1 OTHERS
    Wedding Cake
    PIUS & CLARISSA by Amor CakePIUS & CLARISSA by Amor Cake
    PIUS & CLARISSA by Amor CakePIUS & CLARISSA by Amor Cake
    +1
    Amor Cake & 7 OTHERS
    Wedding Cake
    MARTIN & CARISSA by Amor CakeMARTIN & CARISSA by Amor Cake
    MARTIN & CARISSA by Amor CakeMARTIN & CARISSA by Amor Cake
    Amor Cake & 2 OTHERS
    Wedding Cake
    FATHUR & SARAH by Amor CakeFATHUR & SARAH by Amor Cake
    FATHUR & SARAH by Amor CakeFATHUR & SARAH by Amor Cake
    Amor Cake & 1 OTHERS
    Wedding Cake

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Amor Cake Review(s)

    12 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    24 May 2019 | Bride at Ella & John Wedding

    Recommended Wedding Cake ^^

    Pertama tau amor cake dari instagram, liat2 lsg naksir, tp sambil masih lihat yang lain. eh ujung2nya tetap ambil amor ^^ Ci vika sabar bgt dengan banyak pertanyaan dan permintaan aku, jelasinnya detail dan trnyata masi ada diskon menarik .hihi akhirnya tgl 18 mei lalu suka banget sama design hiasan cakenya sesuai yg aku minta, kue lapis sby nya juga enakk. sukses selalu yaa. Godbless:)
    25 February 2019 | Bride at anton & meta Wedding

    recommended wedding cake

    awalnya diksih info dari wo..pas dikasih liat contoh design wedding cakenya lngsng suka karna bgus2 dan harganya worth it... pas hri h kuenya bener2 cantik dan enak..thankyou ci vicka..sukses selalu untuk amor cake ❤️
    18 January 2019 | Bride at Martin & Carissa Wedding

    We love the cake!

    Hi Vika, Thanks ya udah provide the Wedding cake yang kita suka. Kita cari2 vendor wedding cake hanya via instagram; dan akhirnya ketemu ssuai yang kita mau dan budgetnya masuk. Karena jadwal aga padat, kita decide hanya contact2 via WA. Thank God komunikasi sangat lancar meskipun hanya via WA. Till the day, pas kita (terutama aku) liat kue nya langsung, happy bener sesuai banget sama keinginan kita. Dari realisasi warna, dan designnya :) Sukses selalu Vika :) so sorry reviewnya udah telat 5 bulan :)

    Vendor Reply

    07 February 2019
    Thank you Carissa for your trust and kindest review :)
    15 December 2018 | Bride at Hendri Wedding

    Super thank you

    Dikenalin cici eo vendor amor cake....cakenya tinggi , elegant n enakkkkkk.....bner2 puas....ga salah pilih...thank you ci vika...

    Vendor Reply

    07 February 2019
    Thank you Keke for trusting Amor Cake :)
    08 December 2018 | Bride at Felix & Chiara Wedding

    Gorgeous Wedding Cake!

    Pertama kali saya liat portfolio Amor cake di instagram dan coba tanya2 Ci Vika untuk harga dan alternatif design nya, langsung cocok.. aplagi Ci Vika sangat helpful, ramah banget dan sabar jawabin pertanyaan2 kita.. akhirnya kita janjian ketemu dan deal saat wedding expo.. dapet bonus pula.. Worry-free deh kalau sama Amor Cake.. walau design cake yg kita pilih akhirnya beda sama design awal, dan gak ada fotonya refrensinya.. it all turned out beyond our expectation! Delivery nya on time.. Most importantly, the cake was gorgeous, elegant, and decorated beautifully yet not too much.. klop banget sama wedding theme kita.. taste wise, gak usa panjang lebar.. enakk! thank you Amor Cake for being a part of our wedding celebration.. Surely recommended!! Sukses terus n GOD bless you all

    Vendor Reply

    07 February 2019
    Chiara thank you so much for trusting Amor Cake. God Bless you too!
    19 November 2018 | Bride at Sammy + Dewi Wedding

    Sunflower Wedding Cake

    Dari bridestory, nyari2 vendor wedding cake, langsung keluar nama amor cake, kebetulan aku tipe yang suka lihat foto2 dulu daripada baca review orang, dan Sukaaa banget sama foto wedding cake nya..lucu bangett...hub deh Cici nya, response Cici nya ramah bangettt..terus cici nya sabar banget ngarahin aku juga yang blank soal wedding cake, nyobain deh tester cake nya, cake marble juaraaa bangettt (5 🌟)..Terima kasih banget ya amorr cakee..udah penuhin request aku, sunflower wedding cake .. high recomended dahhh...😍😍

    Vendor Reply

    07 February 2019
    Thank you for trusting us, Dewi. The cake turned out beautiful because of your good taste too :)

    Wedding Cake

    Do you provide customary cakes?
    Yes
    Do you offer private tastings or open house tastings?
    Private tastings
    Do you offer custom cakes, or do you work with pre-designed styles?
    Custom Custom (please describe),  Pre-designed Pre-designed (please describe),  Other Other (please specify)
    On average, how far in advance of the event do you prepare the cake?
    20-30 days depend on the design
    What other services do you provide?
    Cake cutting
    How far in advance should your client make an order?
    30 days
    What makes your product and services unique?
    We offer an extraordinary and updated design wedding cake with a great service essentials in economic price.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    When was your business established?
    2014
    What dietary needs do you accomodate?
    Gluten free
    What (if any) special ingredients, such as fresh fruits or farm-fresh butter, do you use in your cakes?
    No
    Service(s)
    Address
    JatiBening Sirkel, No. 17E, Pondok Gede - Bekasi 17421
    Location(s)

    Wedding cake vendor based in Jakarta. Amor Cake provide the best quality product with great service essentials. We serve any wedding around Jabodetabek.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.