All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (109)
  • reviews (84)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    AMITIE Bridal Accessories Review(s)

    84 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    19 June 2019 | Bride at Hebert & Michelle Wedding

    happy bride

    really love the crown (so sparkly & inquisite) and thumbs up for their great services, very professional
    13 June 2019 | Bride at Andre & Inez Wedding

    awesome

    thank you banget Amitie udah provide me with beautiful hairpiece from my Sangjit to the Wedding day. Without the hair accessories my look won't be complete and i won't transform into a princess for a day. not only that everyone who worked at amitie are very helpful and help you to decide which hair accessories suits your look and gown. Love it very much and the price very affordable.
    11 June 2019 | Bride at Riady & Wiedy Wedding

    Recomended crown

    Cici Dahlia baik bangett, super welcome dan selalu bisa bantu kita buat keputusan Crownnya cantik semua dan buat kita binggung mau pilih yg mana, thank you amitie
    29 May 2019 | Bride at Benny & Marshella Wedding

    Great service n super pretty crown for my wedding

    The service is awesome since the owner and staffs are so friendly toward us.. There is various pretty crowns that make me feel more special for my wedding day.. Cant wait to wear them on my big day.. 😍 Thank u Amitie.. ♥️
    25 May 2019 | Bride at Intan & Jackson Wedding

    Cinta pada pndangan pertama

    Aku pas cari tiara buat wedding day, gaad bayangan pengennya kaya apa.. Pengennya simple tapi jgn sampai yg tllu simple sampe ga kliatan pakai tiara, pengennya mentereng tapi ga lebai.. HMMM... cari di beberapa vendor, gaad yg sreg di hati... Amitie ini aku dikenalin sama designer baju aku, pas aku coba dateng, banyak bgt pilihannya, dari yg rustic sampai yg crown buat ballroom, sampai tusukan konde buat sangjit semua ada.. Pas banget ketemunya sama c Dahlia yg mungil n cantiiik.. Dia owner and the artistnya semua crown Amitie, super sabarnya kasi masukan dan kasi aku cobain semua crown yg aku suka.. Super down to earth, ga sombong sama sekali dan kasi info yg berguna semua.. 💕 kebayang dong kalau ketemu vendor yg sombong gitu kalau ngmg... kaya bikin minder.. tapi c Dahlia baiiik bgt.. love love .. lalu sampai pas aku cobain 1 crown yg bintang2 .. omg love at first sight, bagusnyaa.... lgsg kebayang hari H 😍.. pas di check availability nya aku super deg2an. Soalnya ud suka bangettttttt. Puji Tuhan, cinta pada pandangan pertama tidak bertepuk sebelah tangan.. 🥺. Hari H semua temen dan family semua puji2 crownkuuu.. so happy, pada bilang OMG you look stunning.. bikin mood aku naik banget, super happy.. yg lebih senangnya adalah, selain dapet crown cantik buat hari H wedding, ak juga dapet temen baik baru yg cantik, yup cc Dahlia. Orangnya cantik seperti namanya 💓
    21 May 2019 | Bride at Airin Wedding

    Kevin & Airin

    Very warm customer service, detailed information, and great selections of crown. Lucky to meet with the designer herself and she handpicked the crown that was most suitable to my style and preferences. Thanks!

    Jewelry

    What kind of jewelry do you offer?
    Other Crown
    Wedding Accessories

    What kind of wedding accessories do you provide?
    Hair Accessories, Headpiece
    What services do you provide?
    Other Penyewaan dan dibuat sesuai pesanan
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Kami melayani penyewaan ke seluruh wilayah di Indonesia.
    Do you ship worldwide?
    Yes
    How far in advance should your client contact you?
    Waktu ideal bagi pasangan untuk menghubungi kami adalah setelah konsep dari wedding mereka ditentukan.
    How long in general does it take for your client to get the final accessories?
    Customised hair accessories membutuhkan waktu sekitar 1-2 bulan.
    What makes your services unique?
    Semua aksesoris kami adalah handcrafted, bukan dibuat dengan mesin/pabrik. Oleh karena itu, setiap aksesoris yang kami buat merupakan aksesoris yang unik dan one of a kind. Kami juga mengutamakan kualitas dari material yang kami gunakan.
    Address
    Kelapa Gading, Jakarta Utara 14240
    Location(s)

    We are a service hub for couples who are looking for bridal hair accessories.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.