All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (4)
  • reviews (18)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    The Empire Jewelry Review(s)

    18 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    14 February 2019 | Client at Perina & michael Wedding

    Service memuaskan

    Empire jewerly pelayanannya sangat ramah, karena saya pesan custom pasti saya banyak pertanyaan dan permintaan ini itu, tp empire jewerly sangat sabar melayani saya.. saya puas sekali
    28 January 2019 | Bride at Susy Wedding

    Wedding rings

    Good price, good quality with beautiful design. Love it
    29 December 2018 | Client at Lucy&andre Wedding

    Sangat puas

    Saya sangat puas dgn cincin couple customnya,sesuai yg diinginkan dan pengerjaan jg cepat.recommended bget 👍🏻👍🏻👍🏻
    28 December 2018 | Groom at Lucy Wedding

    The empire jewelry

    Saya sangat puas hasil custom cincin couple di the empire jewelry
    10 September 2018 | Client at Evan dan fanie Wedding

    Sangat puas

    Sangat puas bekrerja sama dengan empire jewelery. Hasil yg dihasilkan sgt sesuai dengan yg apa saya mau. Ketepatan waktu dan service juga sangat memuaskan. Overall saya sgt puas.
    06 August 2018 | Partnering Vendor at John & anni Wedding

    The empire jewelry

    Thanks bgt buat owner the empire jewelry aku lagi pengen punya set ring en earrings ketemu sama the empire jewelry trus owner cariin aku model yg ternyata cocok bgt sama Selera aku..setelah di hitung2 Harganya bener2 murah bgt .. ngak kayak kalau kita beli di mall yg kalau bugjet dari empire mungkin dapat diamondnya ngak sebanyak dan semewah model yg aku mau bikin .. pokoknya top bgt en ngak nyesel loh .. bikin di empire trus cepet bgt selesainya pesenan aku .. Tara..... akhirnya Jadi pesananku..bener2 puassssssssssss ngak Cuma seindah dan semewah di foto asli .. bener2 keren..next aku pesan lagi yah ..lagi siapin model en bugjet..hehehhe

    Jewelry

    What kind of jewelry do you offer?
    Wedding bands/ rings,  Engagement rings,  Bracelets,  Earrings,  Necklaces
    Do you provide catalog or custom jewelry?
    Custom-made ,  Designer-jewelry
    Do you provide certification (i.e GIA)?
    Yes GIA any size, color and clarity
    For rings, do you have size adjustment services?
    Yes
    Do you provide after sales services?
    Yes free cleaning service (no time limit)
    How far in advance should your client make an order?
    the latest time for a client to contact us would be 1 month prior to the wedding date. if the jewelry that you want is a ready-stock, then we can provide it immediately. for costum order please spare more time for design process
    When was your business established?
    since 2010
    Do you offer a payment plan?
    No No (please give details if any)
    Is there a minimum order requirement?
    No
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    Do you ship worldwide?
    No
    What makes your product and services unique?
    our line of jewelry is all custome made and personal that designed by customer request
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer, Credit card payment
    What is your payment terms?
    50% after confirmation of contract, 50% upon the final delivery
    Service(s)
    Address
    Location(s)

    Personalized jewelry art Wedding ring name initial handwriting kids-drawing fingerprint, footprint,handprint Precious metal(logam mulia) much more...

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.