All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (27)
  • reviews (10)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Showing page 1 of 3

    All
    view 9
    The Wedding of Arifa & Bima by SMITTENThe Wedding of Arifa & Bima by SMITTEN
    The Wedding of Arifa & Bima by SMITTENThe Wedding of Arifa & Bima by SMITTEN
    +6
    Others (Unique Services)
    The Wedding of Arief & Yosephien by SMITTENThe Wedding of Arief & Yosephien by SMITTEN
    The Wedding of Arief & Yosephien by SMITTENThe Wedding of Arief & Yosephien by SMITTEN
    +5
    Efrem & Quiny Wedding by SMITTENEfrem & Quiny Wedding by SMITTEN
    Efrem & Quiny Wedding by SMITTENEfrem & Quiny Wedding by SMITTEN
    +13
    SMITTEN & 1 OTHERS
    Boutonnieres & Corsages
    David & Kezia Wedding by SMITTENDavid & Kezia Wedding by SMITTEN
    David & Kezia Wedding by SMITTENDavid & Kezia Wedding by SMITTEN
    +16
    SMITTEN & 1 OTHERS
    Flowers
    The wedding of Reinaldi & Michelle by SMITTENThe wedding of Reinaldi & Michelle by SMITTEN
    +16
    SMITTEN & -1 OTHERS
    Wedding Accessories
    The Wedding of Leo & Yovita by SMITTENThe Wedding of Leo & Yovita by SMITTEN
    The Wedding of Leo & Yovita by SMITTENThe Wedding of Leo & Yovita by SMITTEN
    +4
    Boutonnieres & Corsages

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    SMITTEN Review(s)

    10 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    14 February 2019 | Client at Efrem & Quiny Wedding

    Small details that matter the most

    Jadi kami udah deal ama smitten about 8 bulanan sblm hr H. Kbtulan wktu itu ada voucher penawaran menarik.. selama proses persiapan, mnrt aku smitten ini profesional banget.. i mean, some of details you might forgot, cici (ownernya) biasa ngingetin.. terus enak konsulnya, bs jd persis bener bener yg kaya aku mau.. terus yg lbh penting lg selama yg aku lyat produk mrka itu GA ADA YG SAMA..
    10 February 2019 | Client at Winston Alexander Wedding

    Such a wonderful and great service

    Dear Smitten We just want to say THANK YOU SO MUCH! You made our special day perfect, and we can't thank you enough for all of your hard work & dedication. You are amazing and we’re so honored to have worked with you. Smitten has been not only patient but also friendly, generous and helpful through out the process. They knew exactly what we want and present us with the best option there are. The finish item were carefuly hand crafted and high quality. Cannot praise them enough!!! Highly reccomend!! XOXO Winston & Gitta
    06 February 2019 | Bride at Lukas&Laurentia Wedding

    Perfect in imperfect

    Wedding ku itu super dadakan, jadi rencananya bulan juni 2018 langsung harus d nikah kan dalam 6 bln kedepan.. you know?? Pusing bgt kan harus gimana lagi . Finally.. semua di lakuin secepat mungkin sesederhana mungkin tapi yang buat everything perfect adalah Hand Bouquet, Bouton, dan Ring Bearer dari @smittenbyyou yang bener2 mau nya aku banget. Aku ketemu dimana sih smitten ? Ya dr Instagram juga Bridestory yg super recommend banget.. liat nya aj udah pengen bgt pake nanti pas merit.. taunya mah dah dr 2 thn yg lalu. Sampe kerja sama Smitten jg loh dan jadi bener2 jatuh cinta aplg sama Owner ny . Jadi tau lah bagaimana si owner jg perfect bgt dalam mendetail2 isinya.. bahkan sampe orgny sebawel2 apapun di lakuin deh tiap hari bolak balik beli bahan jg di lakonin, malem2 ngirim ampe berlapis2 jd demi customer puas dan sampenya full msh cantik mulus dan indah.. dah gt kita mau apa malahan d buat lbh bagus drpd expectation.. Pokoknya yg bikin aku perfect pas hari H salah satunya adalah smittenbyyou ini... yg buat ak selalu jatuh hati sama everything yg d buat karena unik dan cuma aku aja yg punya .. thank you smitten .. smooch
    01 February 2019 | Bride at Louis & Rova Wedding

    Good quality!

    Saya order untuk boutonniere groom dan corsage papa. Request saya cukup ribet sih, tapi bagian adminnya selalu sabar mendengarkan dan bener2 cariin sesuai yang saya mau. Saya request mau ada mainan mobil nya, mobilnya Porsche merah. Dan dia bener2 mencarikan sesuai yang saya mau. Hasilnya, bagus banget!!! Saya sempat kuatir takut ga rapi dan berantakan krn saya memaksakan yang saya mau. Ternyata bagusss! Harga abit pricey tapi sesuai dengan kualitas. Thanks!
    31 January 2019 | Bride at Alvo & Jennie Wedding

    One of the best vendor ever!!

    Smitten is one of the best vendor for me! Super creative & dia juga super niat dan rapi banget kerjain nya! & on time! & kebetulan karna aku nikahnya di banjarmasin, aku minta kirim semua orderan aku ke banjarmasin & meskipun waktu itu JNE sedang ada delay dalam pengiriman, tapi smitten tetap berusaha untuk paket saya agar sampai di banjarmasin tepat pada waktunya! & long story short, dalam waktu kurang dari 1 minggu, order saya sudah sampai & packaging nya super rapi! && all the products that i’ve ordered juga beyond my expectation! Pokoknya saya recommend vendor ini untuk all of you bride to be!
    24 December 2016 | Family Or Relatives Of Bride at Marc Weller andAlexandra Marokhovsky Wedding

    Creative, Unique personalized wedding details!

    Creative, Unique personalized wedding details! I have been amazed by how talented, creative the ideas of personalized things from Smitten. Couple months ago, I finally had the chance to bring the creativities into my nephew's & niece's wedding! The customized ring box, boutonnieres and medals are truly outstanding! I just want to say how pleased we are with the intricate details and the overall look. "Art is never created in a vacuum.. " Thank you for creating such beautiful gifts! Much appreciated ❤

    Vendor Reply

    30 December 2016
    It such an honour to have you as my client. Thank you very much for your lovely appraisal. Looking forward to collaborate with you in the future ❤

    Flowers

    What services do you offer?
    Bridal bouquet,  Wedding accessories/decorations,  Corsages & buttonholes,  Flower head-dress,  Flower girls' flowers,  Bridesmaid's flowers
    What is the style of your floral designs?
    Classic,  Eclectic,  Glamorous,  Modern,  Romantic,  Rustic,  Vintage
    Can you design custom Bridal Bouquets?
    Yes, we can design personalised bridal bouquet
    Do you provide delivery services?
    Yes JNE
    Do you provide flower preservation services?
    No
    Ideally, when will your client receive the flowers?
    more less 4 weeks before wedding day
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes we ship world wide
    How long will the flower arrangements and or bouquest lasts?
    forever - we use best quality artificial import flowers
    What makes your services unique?
    we provide open discussion to create unique and on of a kind design for your wedding. The product should reflect your love stories and personalities.
    How far in advance should your client contact you?
    1 year before , the latest 6 months before
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What is your payment terms?
    DP 50% to secure your slot and final payment before the delivery
    When was your business established?
    2014
    What is your speciality? (max. 3)
    Classic,  Romantic,  Rustic
    Others (Unique Services)

    What services do you offer?
    invitation design, custom flag, custom boutonniere and hand corsage, custom ring bearer, custom head piece, custom hand bouquet for the bride and bridesmaid, custom gift box for bridesmaid and groomsman
    Address
    Instagram: @smittenbyyou Line: smittenbyyou Whatssap: 0858-1016-1215 14240
    Location(s)

    Purveyors of personalized crafted goods | wedding bouquet | ring pillow | boutonnieres | hand corsage | flag | and anything magic WE BELIEVE IN LOVE STORY WE FIND SWEETNESS IN THE QUIRKY AND WE ENCOURAGE NEW IDEAS WE AIM TO PROVIDE A WESTERN EXPERIENCE IN INDONESIAS WEDDINGS , WE VALUE CRAFTMANSHIP AND ANYTHING HANDMADE AND WE WANT TO SHARE IT WITH THE WORLD.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.