All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Up to IDR 1mio Cashback
Learn More
  • projects (116)
  • reviews (7)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Il Fiore Review(s)

    7 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    08 October 2018 | Bride at Sure & Verina Wedding

    Love Love Love!

    Jangan ragu-ragu deh pilih il.fiore untuk siapin wedding bouquet. Bunganya bagusssssss bngt, sesuai dengan request. Ga banyak ribet, datang tepat waktu, disiapin tempat untuk taruh bunga juga. Sampe sayang dibuang saking bagusnya. Sukses terus yaa..
    23 November 2017 | Bride at Lia & Willys Wedding

    Great

    Thank You Il Fiore untuk hand bouquet yang hasilnya bagus banget. Mereka tau dan menyarankan bunga yang cocok dipakai seharian , karena aku pakai untuk all day. Jujur bunga nya berat juga ya :) , tapi tahan lama. Walaupun sempet ragu karena WA nya susah banget dikontek , tapi setelah orderan sampai hari H , mereka on time ke lokasi . Thanks !!!
    02 November 2017 | Bride at Ricky & Leonieta Wedding

    Awesome vendor.

    Thank you so much Il Fiore for such beautiful handbouquets. Thank you especially for ci Li hong yang dari pertama contact ud helpful banged. Nanyain bunga yg aku suka kaya gimana sampai detail banged. On the day pas bunganya dikirim pagi dan sore itu aku sampai wow banged karena handbouquet nya bener2 seperti yg aku mau, malah lebih bagus lagi and ada dibonusin jg. Cantik banged handbouquetnya. Thanks once again Il Fiore.
    20 February 2017

    Exquisite Flowers

    Thank you for trusting us to capture your very beautiful flowers! It's quite hard nowadays to find a florist / floral studio that is actually really passionate and putting huge effort to create such a masterpiece; but you're definitely a gem. Your flower arrangements are all unique, very neatly coordinated, fresh, and classy. We love all of your bouquet compositions.
    23 October 2016 | Bride at Hendra & Yuni Wedding

    love

    saat lihat di ig karya-karya il.fiore uda sangat sangat saya suka. Mereka juga sangat professional. Jam 4pagi sesuai permintaan, mereka datang mengantarkan HB bride saya.. saat lihat langsung saya jatuh cinta.. Tante sangat baik, mau membantu anter jam 4 pagi, padahal di jakarta sangat jarang sepagi itu. baik vendor atau teman2 saya, semua bilang HB saya bagus banget.. thank you so much, sukses selalu, aku yakin il.fiore bakalan ngetop
    13 June 2016 | Bride at Ardy & Apri. The Palms 5 maret 2016. Wedding

    Tante Ling Hong I Love U

    Puas bgt dengan Il Fiore yang sudah mau mengantarkan HB bridemaids dan corsage bestman utk pagi lgsg ke Tracy Bridal dan HB & Groom corsage dan wrist corsage malam diantar ke The Palms, dan semuanya diantar on time. Kita datang semuanya sudah ada. Utk bunganya aku senang bgt plus ini bunga awet sekali, dari hari H sampai seminggu setelah kami pul dari bangkok masih belum busuk, walaupun akhirnya dibuang jg karna airnya mulai bau wwkkwkwkkwk. PS. 1 HB bunganya byk bgt jadinya lumayan berat hahaha bahkan yang HB bridemaids pun berat, suka bgt dengan HB bridemaids yg ga cuma baby breath aja isi tapi ada white carnation. Tante Ling Hong juga baiknya superrrr

    Flowers

    Do you offer free or for charge consultations?
    Yes. Please contact us by email or phone to consult with us
    Do you offer delivery services?
    yes for Jakarta and Tangerang area
    Do you offer flower preservation services?
    No
    Do you provide free or for charge sample arrangements?
    No. But feel free to ask, sometimes we can provide it
    What services do you offer?
    Bridal bouquet,  Wedding accessories/decorations,  Car decor,  Corsages & buttonholes,  Flower head-dress,  Flower girls' flowers,  Bridesmaid's flowers
    What is the style of your floral designs?
    Classic,  Glamorous,  Modern,  Nautical,  Preppy,  Romantic,  Rustic,  Tropical,  Cultural
    Can you design custom Bridal Bouquets?
    Yes, we can design personalised bridal bouquet
    Do you provide delivery services?
    Yes only Jakarta area
    Do you ship worldwide?
    No
    Do you provide flower preservation services?
    No
    Ideally, when will your client receive the flowers?
    We can arrange the delivery by the client's request. Ideally, at dawn of the wedding day, to keep the flower fresh.
    Do you provide services in other cities or countries?
    No
    How long will the flower arrangements and or bouquest lasts?
    Depending on the flowers, our wedding bouquets can last about 4-7 days since the wedding day because we only use fresh flower and arrangements can last more than one week.
    How far in advance should your client contact you?
    3 month in advance would be great, because we have to make sure the availability of the requested flowers.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    50% after the confirmation order, and the last 50 % after delivery.
    When was your business established?
    2012
    What is your speciality? (max. 3)
    Classic,  Modern,  Romantic
    Service(s)
    Address
    Kavling DKI Blok 85 no.29 Meruya Jakarta Barat 11620
    Location(s)

    Our mission is to deliver delicate and dreamy compositions of fresh flowers to your hand. We believe that specially handpicked and arranged flower for you is the key of your big day.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.