All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Up to IDR 1mio Cashback
  • More Payment Options
Learn More
  • projects (98)
  • reviews (77)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 11

    All
    view 9
    Aswin & Dian by One Heart WeddingAswin & Dian by One Heart Wedding
    Aswin & Dian by One Heart WeddingAswin & Dian by One Heart Wedding
    +18
    One Heart Wedding & 10 OTHERS
    Wedding Planning
    Aswin & Dian by Fairmont JakartaAswin & Dian by Fairmont Jakarta
    Aswin & Dian by Fairmont JakartaAswin & Dian by Fairmont Jakarta
    +4
    Reception of Ivan & Yessica by WYMM OrganizerReception of Ivan & Yessica by WYMM Organizer
    Reception of Ivan & Yessica by WYMM OrganizerReception of Ivan & Yessica by WYMM Organizer
    +47
    WYMM Organizer & 13 OTHERS
    Wedding Planning
    Preparation of Yessica by WYMM OrganizerPreparation of Yessica by WYMM Organizer
    Preparation of Yessica by WYMM OrganizerPreparation of Yessica by WYMM Organizer
    +46
    WYMM Organizer & 9 OTHERS
    Wedding Planning
    Wedding Day of Joel & Richel by phos photoWedding Day of Joel & Richel by phos photo
    Wedding Day of Joel & Richel by phos photoWedding Day of Joel & Richel by phos photo
    +15

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    AMITIE Bridal Accessories Review(s)

    77 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    29 January 2019 | Groom at Hiro & Stephani Wedding

    Princess

    Hello Amitie, Thank you for providing beautiful crown for my bride, she looks like princess for me. Personally, Im satisfied. Thanks.
    10 January 2019 | Bride at Martin & Carissa Wedding

    A happy bride with Amitie’s handcrafted masterpiece

    Long time ago, I had never imagined to wear a crown on my wedding day. I only wished to have some simple accessories. Simpler is better, I thought so. Until I had a quick look at Ci Fenny Yang’s IG feed which features Amitie, then I realized probably I should try some. Luckily, Amitie showroom is really close to my home, which was no burden, just to check on this random idea, when it was already 2 months left to the wedding day. The pretty owner Dahlia and also Cath are really nice and warm, which made me so comfortable when lots of galau thing was in the club :) I have no regret that I visited Amitie that day and still I think I had the best look with that crown on my wedding day. Thanks a lot Dahlia for your wonderful handcrafted masterpiece. Sukses selalu yah :)
    13 December 2018 | Bride at Steven & Novita Wedding

    Happiest Bride Ever!!!

    Halooo haloo.. Ci Dahlia & Amitie Team!! Throwback dlu ya cerita2 hihi crt nya dlu pas aku mw prewedd trs prewedd aku ada 1 look yg perlu hairpin karena kayak pake cheongsam gituu.. Ehhh emg ud liat amitie di ig, ud sering liat andd ak suka bgt sm hairpinnya. langsung deh hub amitie utk janjian ktmuan distudio langsung deh ktmuan distudio. Trs ktmu deh sm ci Dahlia, as you know ci Dahlia baikkkk bgt!!! beneran deh sebaik ituuu... Trs langsung dibantuin pilihin, dicocokin jg sama warna bajunya. Trs pas distudio jg lihat bbrp crownnya amitie dan aku jg langsung deal in crownnya karena menurutku crownny modelny gk kaku bgt ya bagusss... ak jg sukaaa modelnya, dan ci dahlia juga ksh aku 1x utk ganti model crown , kalau dia buat lg yg baru.. Baik bgt kan!! Terus.. lanjut ke sangjit day aku, ya aku udah tau ya gimana pelayanannya amitie dan hairpinnya bagus jg ga perlu diraguin. Sangjit day pun ak pake hairpin dari amitie! Pokoknya suka;))) Lanjut lg ke makeup trial aku, pas paginya jjur ak bngung rmbt ak trlalu polos bgt kalau gk pake hairpiece , dan ak gk pede bgt ya wkt it. langsung hubungin teamnya amitie dan aku ditawarin hairpiece yg baru bgt! yg baru mrka buat. wah seneng bgt pkoknya langsung oke in. Pokoknya dari prewedd, sangjit, morning look and night look by amitie bener2 ga ngecewain aku. Aku jg terima kasih bgttt sama Ci Dahlia dan Amitie Team yg udah bener2 baik bgt sama aku. No words can describe how grateful i\u2019m to meet them! Once again, thankyou Amitie\u2764\ufe0f\u2764\ufe0f Good luck terus yaaa! Much loveeee, Novita
    10 December 2018 | Bride at Chendrata & Christien Wedding

    Super lovee with Amitie Jewelry

    Awalnya aku ke studio amitie cc nya super ramah dan sabar hadepin sy yg galau mau pilih yg mana. Dy cobain satu per satu ke sy. Disaat sudah dekat dengan hr H, cc bisa ingatkan sy lg untuk pick up hair accessories nya. Service nya super memuaskan dan pastinya hair crown n hair piece nya super keceee.. thank u so much cici.. very recommended vendor for wedding hair accessories.
    03 December 2018 | Bride at Ardhi Wijaya Putra Wedding

    Great Product, Amazing Service

    I used to confused about where to find my wedding crown, until someday my aunty (was the ex client of Amitie as well) told me why dont you take a look at Amitie's. I can tell, there were so many options available according to my interest, i like classic and elegant crown, but still with lots of shine :D. Moreover, i also pick the 'Tusuk Konde' for my engagement, and i loovee the design, the color, everything! Moreover, ci Dahlia's service is superb, ,she understood how confusing for the bride to be to pick the right crown, so she direct us patiently and professionally. Hopefully Amitie can grow bigger and bigger cause u guys deserves it. :) Thank you.
    25 November 2018 | Bride at Eddy & Stephanie Wedding

    5 star vendor!

    Awalnya cuma iseng liat2 hairpiece dan awalnya pikir bakal pake hairpiece dari MUA karena gratis. Pas main ke studionya Amitie (btw ini appointmentnya harus jauh2 hari ya guys karena cuma buka selasa, kamis dan sabtu aja), langsung star strucks with all the beauty!!! Ci Dahlia juga super friendly and helpful, she can suggest you the combination of hairstyle and hair accessories which suits your party theme. Akhirnya dari tusuk konde buat sangjit sampai 2 hair accessories wedding day ambilnya di Amitie semua deh! Untuk pick up and return nya juga gampang dan flexible karena bisa titip di cashier restoran yg connected to their studio. Overall I'm very satisfied with Amitie and totally recommending you to get your wedding hair pieces here!

    Jewelry

    What kind of jewelry do you offer?
    Other Crown
    Wedding Accessories

    What kind of wedding accessories do you provide?
    Hair Accessories, Headpiece
    What services do you provide?
    Other Penyewaan dan dibuat sesuai pesanan
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Kami melayani penyewaan ke seluruh wilayah di Indonesia.
    Do you ship worldwide?
    Yes
    How far in advance should your client contact you?
    Waktu ideal bagi pasangan untuk menghubungi kami adalah setelah konsep dari wedding mereka ditentukan.
    How long in general does it take for your client to get the final accessories?
    Customised hair accessories membutuhkan waktu sekitar 1-2 bulan.
    What makes your services unique?
    Semua aksesoris kami adalah handcrafted, bukan dibuat dengan mesin/pabrik. Oleh karena itu, setiap aksesoris yang kami buat merupakan aksesoris yang unik dan one of a kind. Kami juga mengutamakan kualitas dari material yang kami gunakan.
    Address
    Kelapa Gading, Jakarta Utara 14240
    Location(s)

    We are a service hub for couples who are looking for bridal hair accessories.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.