All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Up to IDR 1mio Cashback
  • More Payment Options
Learn More
  • projects (91)
  • reviews (74)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 11

    All
    view 9

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    AMITIE Bridal Accessories Review(s)

    74 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    10 December 2018 | Bride at Chendrata & Christien Wedding

    Super lovee with Amitie Jewelry

    Awalnya aku ke studio amitie cc nya super ramah dan sabar hadepin sy yg galau mau pilih yg mana. Dy cobain satu per satu ke sy. Disaat sudah dekat dengan hr H, cc bisa ingatkan sy lg untuk pick up hair accessories nya. Service nya super memuaskan dan pastinya hair crown n hair piece nya super keceee.. thank u so much cici.. very recommended vendor for wedding hair accessories.
    03 December 2018 | Bride at Ardhi Wijaya Putra Wedding

    Great Product, Amazing Service

    I used to confused about where to find my wedding crown, until someday my aunty (was the ex client of Amitie as well) told me why dont you take a look at Amitie's. I can tell, there were so many options available according to my interest, i like classic and elegant crown, but still with lots of shine :D. Moreover, i also pick the 'Tusuk Konde' for my engagement, and i loovee the design, the color, everything! Moreover, ci Dahlia's service is superb, ,she understood how confusing for the bride to be to pick the right crown, so she direct us patiently and professionally. Hopefully Amitie can grow bigger and bigger cause u guys deserves it. :) Thank you.
    25 November 2018 | Bride at Eddy & Stephanie Wedding

    5 star vendor!

    Awalnya cuma iseng liat2 hairpiece dan awalnya pikir bakal pake hairpiece dari MUA karena gratis. Pas main ke studionya Amitie (btw ini appointmentnya harus jauh2 hari ya guys karena cuma buka selasa, kamis dan sabtu aja), langsung star strucks with all the beauty!!! Ci Dahlia juga super friendly and helpful, she can suggest you the combination of hairstyle and hair accessories which suits your party theme. Akhirnya dari tusuk konde buat sangjit sampai 2 hair accessories wedding day ambilnya di Amitie semua deh! Untuk pick up and return nya juga gampang dan flexible karena bisa titip di cashier restoran yg connected to their studio. Overall I'm very satisfied with Amitie and totally recommending you to get your wedding hair pieces here!
    20 November 2018 | Bride at Daniel & Bella Wedding

    Review for Amitie

    Mau cerita sedikit. Dari awal chat line nya amitie, diresponnya gila baik bangeeeet, welcome banget, pokoknya menyenangkan banget. Kita diladenin bener” baik n ramah. Minta foto detail beberapa hairpin diladenin dengan sangat baik. Soalnya aku tipenya, seberapa bagus pun barang orang tp kalo dilayaninnya nyebelin, aku ga bakal jadi ambil. Tapi di amitie, uda ramah, kualitas bagus. Pokoknya seneng banget deh. Pas balikin hairpin ci Dahlia nya congratulated me for my engagement, n I feel like wahhh baik banget pertama x ketemu n cuma 5 menit tapi di welcome in nya berasa uda kayak temen. Pdahal kan amitie ud eksis, n jujur ya biasa ada beberapa vendor klo ud eksis yaaa agak sombong. Cuma gak tau kenapa bisa amitie baik gini, tp aku yakin sih pasti emang attitude mereka semua baik, bukan cuma karna sekedar untuk selling product mereka, tp emang dasarnya baik n ramah Ini beneran, maaf kalo lebay, tapi ini jujuuurrr. N then, cicinya congratulated me once again via dm instagram, n bcanda” dikit. Pokoknya baik banget n pastinya dengan kualitas yg bagus n cantik banget juga hairpiece nya.
    18 November 2018 | Bride at Rico&Anggi Wedding

    Perfect wedding crown

    Firts off all, i am very lucky that i choose amitie \ud83d\ude4f\ud83c\udffb The beautiful owner ci dahlia dan suami super2 baik humble & friendly banget thank you so much ci \ud83d\udc96 And the crown made me look like a princess on my wedding day ci simple but elegant and super cantik banget!! So happy thank you thank you ci dahlia thank you amitie sukses terus God bless \u2665\ufe0f Very highly recommended vendor \ud83d\udc4d\ud83c\udffb
    06 November 2018 | Bride at Matthew & Theresia Wedding

    Top Notch Service!

    I believe that crown/hair acc holds a very crucial part to make your big day even better. Ci Delia from Amitie is truly the very best wedding crown partner that treats you like a princess, I see no flaw in her services to her clients. If I am able to repeat my wedding prep all over again, undoubtedly, I will definitely re-entrust Amitie as my crown/hair acc provider. Cheers to Amitie, we wish you good luck for making even more ladies as the most beautiful women in their wedding day with your elegant, mystical and dainty crowns! xoxo

    Jewelry

    What kind of jewelry do you offer?
    Other Crown
    Wedding Accessories

    What kind of wedding accessories do you provide?
    Hair Accessories, Headpiece
    What services do you provide?
    Other Penyewaan dan dibuat sesuai pesanan
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Kami melayani penyewaan ke seluruh wilayah di Indonesia.
    Do you ship worldwide?
    Yes
    How far in advance should your client contact you?
    Waktu ideal bagi pasangan untuk menghubungi kami adalah setelah konsep dari wedding mereka ditentukan.
    How long in general does it take for your client to get the final accessories?
    Customised hair accessories membutuhkan waktu sekitar 1-2 bulan.
    What makes your services unique?
    Semua aksesoris kami adalah handcrafted, bukan dibuat dengan mesin/pabrik. Oleh karena itu, setiap aksesoris yang kami buat merupakan aksesoris yang unik dan one of a kind. Kami juga mengutamakan kualitas dari material yang kami gunakan.
    Address
    Kelapa Gading, Jakarta Utara 14240
    Location(s)

    We are a service hub for couples who are looking for bridal hair accessories.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.