All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (232)
  • reviews (147)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Alissha Bride Review(s)

    147 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    20 October 2019 | Bride at Bram & Lillyanti Wedding

    Terima Kasih Alissha & Team

    Aku suka pelayanannya dan juga semua orang comment baju wedding ku, jas koko, mother gown, angpao gown, bridesmaid gown bagus banget mau yang pagi dan malam. Make up-nya dan retouch-nya super duper the best, simple tapi elegant. Pelayanan sopir tidak mengecewakan. Photographer, videographer, dan tim super kecee. Apalagi pelayanan dari Ko Johan, keren dan memuaskan. Thanks banyak ko dan tim Alissha.
    20 October 2019 | Bride at Maria & Andris Wedding

    Sukses selalu Alissha Bridal!

    Trimakasih kepada Alissha Bridal yang sudah sangat membantu saya dalam acara pernikahan saya. PIC (Ka Kevin) yg sabar melayani WA saya sampai diluar jam kerja, makasih ya ka. Trimakasih juga kepada Ci Yenti yang sudah membantu saya sejak awal saya deal dengan Alissha Bridal. Sukses selalu yah Ci. Alissha Bridal sangat menolong saya yang kerja karena saya bisa datang untuk fitting baju dan konsultasi sampai beberapa kali. Saya sangat suka gownnya :) (hanya saja terlalu panjang, pada saat berjalan masih terinjak, masukan saja siapa tahu bisa dipendekkin bagi yg ukuran badannya tdk terlalu tinggi) Yang bantu saya pakai baju juga ramah dan sangat membantu, makasih ya mba (maaf saya lupa namanya). Groom suit nya juga bagus, sesuai keinginan juga. Make up nya saya suka bangettttt, sesuai permintaan dan tidak menor, cocok dengan warna kulit. Ada yang bilang pangling lihat saya. MUA nya ramah, dan makasih banget makeupnya, aku sangat puassss. Untuk photo dan video belum bisa comment banyak karena belum lihat hasilnya, tapi crewnya ramah dan kocak, terimakasih sudah membantu kami. Wedding cakenya enak bangett, sesuai permintaan. Makasih banget juga tadinya gak ada boneka di wedding cake nya tapi pas hari H mereka kasi boneka. Padahal di foto yang dikasi lihat pada saat deal harga dan pilih kue gak adaa bonekanya... keren dan mantab... sukses selalu yah.... Sekali lagi trimakasih ALISSHA BRIDAL. Sukses selalu GOD BLESS :)
    16 October 2019 | Bride at Valent & Norce Wedding

    Terima Kasih Untuk Alissha Bride

    Terima Kasih Untuk Alissha Bride yang sudah banyak membantu di acara bahagia Valent dan Norce, walaupun banyak negosiasi hehehe tp semua banyak dibantu oleh: owner ci yenti, ko romario, ko kevin, ko rido, dan ko johan. dan juga para kru: makeup, photographer, videographer, dan all team yg sabar, ramah, dan baik hati. Btw awalnya sempet ragu di makeup prewed agak terlihat tua, tapi saat hari H nya, banyak yang bilang: Hasil makeup nya bikin panglingin, gown nya cantik dan bagus. Overall semuanya MANTAP dan RECOMMENDED. Thanks to Alissha Bride sukses selalu dan God bless u :)
    12 October 2019 | Bride at Ribka & Taufan Wedding

    Terima Kasih Banyak Alissha

    Terimakasih sekali buat Alissha bride, Semua team alissha sangat baik dan membantu kami dalam hal persiapan pernikahan kamiii. Mulai dari Ko Johan yang sabar menjawab pertanyaan dan kemauan kami berdua. dan Ci shanty sebagai MUA yang cantik dan sangat mengerti make up yang aku mau. dan juga team Gaunnya sangat memperhatikan Gaun yang akan nanti saya pakai di wedding day ku menjadi sempurna berkat Alissha. sekali lagi terimakasih alissha. sukses dan maju terus buat Alissha. Tuhan berkati
    12 October 2019 | Bride at Alessia & Andri Wedding

    All-In Package Alissha Ok banget!

    Alissha bagus ok banget, apalagi semua udah di sediakan mulai dari bridal, gedung, photobooth, prewed, dekorasi, dll nya sayang undangan dan souvenir ga hahaha, koko koko nya juga baik bgtt sabarr banget, dan yg paling ajaib bisa bikin pernikahan kita lengkap bgt cuma dalam waktu 1 bulan. Thanks bgtt alissha!
    09 October 2019 | Bride at Ayu & Edi Wedding

    Thank You Alissha Bride

    Thank you bgt buat tim alissha bride yg udah ngebantu dari awal prewed sampe acara wedding nya berjalan dengan lancar dan sukses. terutama tim alissha semua yang ramah-ramah dan gercep banget menangani nya. Sekali lagi thank you alissha bride!

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Hi-Res image,  Matted prints, Albums,  Prints,  Custom album design,  Digital files,  Proof CD of all images
    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Natural,  Classic,  Vintage,  Black and White,  Conceptual,  Portraiture,  Destinations
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Conceptual,  Destinations,  Natural
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    Our team will direct the brides and grooms to be in the photoshoot, so you will not need to worry about the result even you're not a photogenic person, just calm and trust us :)
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment
    Venue

    What activities are suitable in this venue?
    Religious ceremony,  Reception,  Other Holy Matrimony
    What settings does your venue provide?
    Outdoor not covered, Indoor,  Outdoor covered
    Please describe more details on the venues that you have
    Alissha Bride's new innovation by starting to offer brides and grooms to be our all-in packages, we have various type of venue: indoor grand ballroom, outdoor covered seaside, restaurant, and many more.
    What type of venue(s) do you offer?
    Banquet hall/ ballroom,  Restaurant,  Beach,  Garden
    Do you offer an onsite wedding consultant?
    Yes Everyone that make a deal with us will get 1 (one) wedding consultant as PIC to handle everything the client needs.
    Minimum and maximum number of guests
    100 person to 2500 person
    What types of cuisine does your venue specialize in?
    Local,  Chinese,  Middle Eastern,  Indonesian - ,  International Cuisine,  American,  Italian,  Asian,  Japanese
    What type of other services do you also provide?
    Guest accommodation, Decoration,  Catering,  Entertainment,  Flowers,  Hair & makeup,  Photography,  Videography,  Wedding Cake
    Is there handicap access?
    Yes
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment
    What makes your services unique?
    Alissha Bride have everything, with hashtag #yourweddingsolution , we offer all-in packages
    How far in advance should your client make a booking?
    It will be better if the client make a booking 6-12 months before the wedding date so we can serve you best!
    What is your payment terms?
    Down Payment
    When was your business established?
    Our bridal business established in 2012, starting our one stop wedding package by 2019.
    Dress & Attire

    What kind of dress and attire do you provide?
    Wedding dress,  Engagement/ prewedding dress,  Accessories,  Bridesmaid dress,  Flower girls dress,  Evening dress,  Mother or sister's dress
    What is your speciality? (max. 3)
    Mother or sister's dress,  Evening dress, Wedding dress
    What service do you provide?
    Made to measure dress,  Ready made dress, Custom made dress,  Dress Rental
    What is(are) your primary service(s)? (max. 3)
    Custom made dress,  Dress rental,  Designer dress
    What dress style do you specialize in? (max. 3)
    Classic,  Glamour,  Contemporary
    What accessories do you provide?
    Jewelries,  Hair accessories,  Veil
    How far in advance should your client contact you?
    The sooner the better, but the ideal condition is 6-12 months before the marriage
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment
    Bridal

    What services do you provide
    Dress rental,  Custom made dress,  Ready made dress,  Once worn dress,  Accessories,  Groom's attire,  Bridesmaid dress,  Groomsmen attire,  Hair and make up,  Photography,  Wedding organizer,  Flowers and bouquet,  Wedding cake,  Wedding planning,  Other Venue & All-In packages
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Yes, Appointment needed for our preparation, our marketing team is not so big so it will be better if you make an appoinment first so we can treat you personally.
    What kind of dress style do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Classic,  Glamour,  Contemporary
    What accessories do you provide?
    Garters,  Wedding shoes,  Hair accessories,  Veil,  Undergarments,  Jewelries,  Other
    What makes your services unique?
    On dress making, our style lean towards princesses and classic looks. we have so many ideas to be implemented in the design. howecer, our method is to interview the bride to get a further grasp on how she feels towards herself, capturing her personality and we`ll make sure its seen in her dress
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment
    When was your business established?
    Our business started in 2012. At the moment, we are one of the most prominent vendor in our field. Starting with dress rentals and go to makeup, then photography. And now we have all-in packages include bridal, venue all across Jakarta, decorations, wedding organizer & entertainment, wedding car, wedding cake, and wedding day documentation. Hashtag #yourweddingsolution
    What is your payment terms?
    For payment we have a special treatment for our Client, so no need to worry about this !
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    We are started in 2011, and until now we never join any competition to get Award. We Focus in Our Store, to Treat our Client like a King same as like Our Motto !
    How far in advance should your client contact you?
    Our customers can contact 6 Month for Better Preparation.
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes All of Indonesia
    Hair & Makeup

    What do your beauty services offer?
    Eyelash extensions,  Eyebrow design,  Hairdressing, Bridal make up,  Bridesmaids make up
    What do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Hairdressing, Bridal make up,  Bridesmaids make up
    How many customers can you serve at once if the bride were to book her entire bridal party?
    1-10 persons
    What kind of hair and make up looks do you specialize in? (max.3)
    Natural,  Glamour and bold,  Romantic and soft
    How many make up retouch sessions do you offer in one wedding event?
    Normally on wedding day, we offer 2 times retouch, in the morning and after holy matrimony to prepare for the reception night :)
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment
    Service(s)
    Address
    Jl. Bisma Tengah 2 No.21, RT.7/RW.9, Papanggo, Tj. Priok, Kota Jkt Utara, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 14340 14340
    Location(s)

    Established in 2012, Alissha is known for its up to date gowns and spectacular quality of its dress. We served the best quality of our dresses, make-up, and photography. And now we also have venue, decoration, and Wedding Organizer & Entertainment (All-In Packages) Our highly-rated gowns designs are beloved by brides all across Greater Jakarta Area and our showroom is an oasis of ideas of wedding dream. And our All-In Packages will help you to get more affordable, more efficient, less worries !

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.