All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (34)
  • reviews (7)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Showing page 1 of 4

    All
    view 9
    Farah & Zakki Wedding by AkuweddingFarah & Zakki Wedding by Akuwedding
    Farah & Zakki Wedding by AkuweddingFarah & Zakki Wedding by Akuwedding
    +21
    Akuwedding & 7 OTHERS
    Wedding Planning
    Devita & Ivan Wedding by AkuweddingDevita & Ivan Wedding by Akuwedding
    Devita & Ivan Wedding by AkuweddingDevita & Ivan Wedding by Akuwedding
    +45
    Akuwedding & 6 OTHERS
    Wedding Planning
    Manda & Irfan Wedding by AkuweddingManda & Irfan Wedding by Akuwedding
    Manda & Irfan Wedding by AkuweddingManda & Irfan Wedding by Akuwedding
    +13
    Akuwedding & 7 OTHERS
    Wedding Planning
    Tara & Razka Wedding by AkuweddingTara & Razka Wedding by Akuwedding
    Tara & Razka Wedding by AkuweddingTara & Razka Wedding by Akuwedding
    +3
    Akuwedding & 3 OTHERS
    Wedding Planning
    Mirna & Pras Wedding by AkuweddingMirna & Pras Wedding by Akuwedding
    Mirna & Pras Wedding by AkuweddingMirna & Pras Wedding by Akuwedding
    +24
    Akuwedding & 5 OTHERS
    Wedding Planning
    Manda & Irfan Engagement by AkuweddingManda & Irfan Engagement by Akuwedding
    Manda & Irfan Engagement by AkuweddingManda & Irfan Engagement by Akuwedding
    +11
    Akuwedding & 1 OTHERS
    Wedding Planning
    Gabby & Hugo Wedding  by AkuweddingGabby & Hugo Wedding  by Akuwedding
    Gabby & Hugo Wedding  by AkuweddingGabby & Hugo Wedding  by Akuwedding
    +10
    Akuwedding & 6 OTHERS
    Wedding Planning
    Prita & Naufal Wedding  by AkuweddingPrita & Naufal Wedding  by Akuwedding
    Prita & Naufal Wedding  by AkuweddingPrita & Naufal Wedding  by Akuwedding
    +19
    Akuwedding & 9 OTHERS
    Wedding Planning

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Akuwedding Review(s)

    7 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    07 September 2019 | Bride at Vanya & Martin Wedding

    The Best WO Ever

    We had a great experience with AkuWedding for the last 10 months. Our PIC were Mas Aldy and Mba Rika. They were extremely helpful and kind! They were very careful and managed every of our needs. On top of that, they helped a lot in relieving tensions and difficult situations during the preparation which made everything much easier. All of my family members also appraised AkuWedding and team! Thank you so much! You are the best!!
    12 July 2019 | Client at Suzuki & Stevi Wedding

    Super Slow Response, Unfriendly

    I have not become their client yet. At least I WAS interested in their services & contacted the PIC named Soraya. 5 days no reply, my message was not even read, but she changed her Profile Picture in WhatsApp. Honestly speaking, I've always dislike this kinda people, who keeps online or even change status/profpict but never even open someone's messages; hey in this case, client. It's truly unprofessional and disappointing. Lucky now I learned very well what kind of Wedding Planner I want to cooperate with, definitely not this one.

    Vendor Reply

    12 July 2019
    Dear Ms Stephanie, From the bottom of our heart we are truly sorry for what you are experiencing just know. We are understand your disappointment with our PIC, however we are appreciate you review toward us, without your review we might never realized this lack of services. We are already talk to the PIC about this matter, and no excuse to explained this situation to you. We are currently improving our services and communications with all the team. Especially to the client,is to be more attentive and responsive. If you let us to apologize , we would love to speak to you directly and maybe we can help you in some way we could, Again thank you for your word, and we would love to help you getting married. Speak to you soon..
    05 March 2019 | Bride at Putri & Randy Wedding

    Unforgettable, helpful, dedicated

    Awalnya tau akuwedding searching di instagram. Terus ketemu sama akuwedding (sama Ibuku jg) dan pilihan ibuku ga salah!😂 Selama menjelang pernikahan akuwedding membantu banget dlm mempersiapkan semuanya. Santai dlm bekerja yg aku kira awalnya apa kami aja yg terburu2 dan panik? namun hasilnya beresres! Apalagi saat hari H berlangsung, ga nyangka kalau tegas bgt sama semua pihak agar acara berjalan lancar. Ngga lupa kl semua crewnya seru bgt smp skrgpun msh menjalin silaturahim dgn kami. Terima kasih byk akuwedding☺️ Semoga semakin sukses kedepannya!!
    05 March 2019 | Bride at Brena & Dana Wedding

    Akuwedding vendor terbaikku

    Selama mengurus pernikahan, akuwedding selalu detail dalam mengurus semua hal, padahal aku sendiri sudah merasa sangat detail tp akuwedding selalu make sure I got everything I needed. Team nya juga sangat approachable dan ramah, keluarga aku yang panikan jadi tenang setiap meeting wedding preparation. Rekomendasi mereka untuk vendor juga selalu tepat sama kemauan aku. God bless untuk akuwedding!
    05 March 2019 | Bride at Prita & Naufal Wedding

    Dedicated, Knowledgeable & Hardworking

    Akuwedding adalah top vendor pilihan kita. Akuwedding membuat seluruh acara berjalan lancar dan teratur. Mereka bersedia untuk go extra miles untuk membantu kita dan keluarga. Mereka juga yang menjadi perantara kita dengan vendor yang lain. Mereka tidak hanya bekerja sebagai WO, tapi bekerja dengan hati dan perasaan sehingga setiap prosesnya dijalani sebagai keluarga, membuat komunikasi jadi lebih nyaman. Banyak pujian yang datang untuk Akuwedding dari keluarga dan undangan atas kerja dan profesionalismenya.
    25 July 2018 | Bride at Adinda & Andi Wedding

    The Best WO !!

    KALIAN LUAR BIASAAAA hihihi.. pertama kali tau akuwedding, aku serach2 instagram dan pernah di pakai oleh ayudia.. terus langsung cus kontak via email, dan di respon oleh Avi.. yang ternyata dulu pernah kerja di perusahaan yang sama bahkan kita sempat meeting bareng tapi ngga begitu engeh, akhirnya berujung langsung chat pribadi berdua dengan Avi.. tentuin tanggal ketemu untuk ngomongin detail wedding yang di mau, dan yaaa kita milih untuk pake Akuwedding pada saat hari H saja di akhir tahun lalu.. walaupun aku dan pasangan hanya memakai WO untuk membantu kita di hari H saja, tapi Akuwedding sangat baik sekali karena tetap menanyakan progress yang sudah kita lakukan terus ngasih masukan-masukan juga mengenai vendor dan konsep bagus nya seperti apa.. mau di repotin oleh ku dan pasangan yang banyak mau nyaa apalagi ada ikut campur keluarga juga mau ini itu.. tetapi mereka sangat sabar sekali untuk mengikuti yang kita mau itu.. sampai akhirnya pada saat hari H, tim nya bener-bener ramah sekalii membantu sampai tamu dan keluarga kita memuji Tim Akuwedding krn walaupun mereka masih muda-muda tapi kerja nya professional sekali dannn sabarr ramahh sama kita dan keluarga.. amat sangat membantu dan kita puas sekali sebagai pasangan yang memakai jasa WO mereka.. thankyou untuk Avi & Artha semoga kita bisa kerjasama di waktu lain yahhh Adinda & Andi

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Full planning, Partial planning, Day of coordinator
    What sort of planning do you cover?
    Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning, Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Ceremony planning
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Yes (please give details if any)
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    500 - 5000
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes Yes (please give details if any)
    Address
    Wisma GKBI Lantai 39 Suite 3901, Jl. Jendral Sudirman No.28, Bendungan Hilir Tanah Abang, Jakarta Pusat. DKI Jakarta. 10210 12940
    Location(s)

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.