All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (3)
  • projects (25)
  • reviews (11)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Advenio Review(s)

    11 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Stevie Santoso
    14 November 2021 | Bride at Stevie & Steven Wedding

    im one satisfied customer!

    Say no more! kenal advenio karena di recommend sama temenn & i couldnt thank her enough.. bener” sama hasil foto, teamwork nya & yang aku paling suka adalah super friendly asik juga jadi bikin kita nyaman & ga kaku, sabar banget semuanya sama aku si Miss rempong 🤣 Thank you so much Advenio ❤️

    Vendor Reply

    19 November 2021
    Thanks for review :)
    Shierly Vinenzia
    13 November 2021 | Bride at Yosua Wedding

    Experience with Advenio

    Dari awal dealing uda ngerasa kalau advenio profesional, pelayanannya bener bener oke bangett.. pas hari h foto foto jugaa kinerja nya bener bener maksimal, bisa membangun mood client❤️ foto jadi ga berasa capek dan bosen malah jadi fun!! thankyou advenio, keep up the good work!❤️💜 bener bener puassss

    Vendor Reply

    19 November 2021
    Thanks for review :)
    Clarabella Tan
    12 November 2021 | Bride at Clarabella and Jevin Wedding

    Ontime dan Hasilnya memuaskan

    Saya sangat puas dengan kinerja dari tim Advenio. Timnya asik dan tepat waktu. Pasangan saya biasanya kaku ketika berfoto, tapi karena tim-nya yang asik dan ramah bisa membangun mood pasangan saya. Jadinya hasil fotonya memuaskan. Thankyou ya buat Advenio, sukses selalu🥰

    Vendor Reply

    19 November 2021
    Thanks for review
    Naomi
    10 November 2021 | Bride at Naomi & Hans Wedding

    Super Recommended

    Puas banget pakai jasa Advenio untuk big day aku, semua teamnya profesional, on time dan friendly jadi suasana foto ga kaku. Thank you ya team uda sabar nurutin request aku, sukses terus buat Advenio💕

    Vendor Reply

    11 November 2021
    Thank you ka :D
    Karen
    09 November 2021 | Bride at Karen & Anthony Wedding

    Highly recommended photographer

    Super satisfied sama servicenya yg definitely professional tapi tetep flexible sama urgent changes di rundown. Timnya bener2 on time dan ga molor, asik diajak ngobrol and super friendly ga krasa tiba2 dah kelar aja 🤧 Highly recommended lah🤩 sukses terus Advenio!❤️

    Vendor Reply

    11 November 2021
    Thank you ya ka review nya :)
    Debby deb
    08 November 2021 | Bride at Debb and wish Wedding

    Recommended photographer

    Super puas dengan team Advenio, terutama photographernya karena hasilnya bagus dan cantik banget. Team juga asik dan sabar padahal aku banyak maunya 🤣. Recommended banget pokoknya, sukses ya Advenio 💪🏻

    Vendor Reply

    11 November 2021
    Thank you ka :D

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Custom album design
    What photography styles do you usually offer?
    Artistic
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Natural
    What is your speciality?
    Prewedding shoot
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    Service(s)
    Address
    Jl Delima Raya no 35 Tanjung Duren 11470
    Location(s)

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.