All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Up to IDR 1mio Cashback
Learn More
  • projects (278)
  • reviews (21)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    WuSisters by Vero Wu Review(s)

    21 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    31 October 2018 | Partnering Vendor at Wedding

    Excellent

    Hasil makeup dan gaun dari wusister membuat pengantin widya tampil cantik dan anggun.. Sukses trs utk wusister

    Vendor Reply

    31 October 2018
    Dear Dfleur Photo, thank you so much for reviewing us. Photography dr kalian juga keren2. Captured every moment beautifully. Sukses buat Dfleur
    08 October 2018 | Bride at Sure & Verina Wedding

    Love Love Love!

    Happy sekali bisa pakai gaun Wu Sister di wedding aku. Banyak bngt pilihan gaun yang bisa dipilih, dan tentunya sesuai budget. Top deh servis dan gaun dari Wu Sister. Ci Vero dan Ci Silvi jg sdh sangat helpful. Thank you!
    25 September 2018 | Bride at Kurniawan & Lanny Wedding

    super lovely bridal

    special thanks buat ci silvi dan ci vero..... \uD83D\uDE1A gaun kalian luar biasa.... dengan rekanannya yang oke.... dan memuaskan.... 2 cici ini helpful banget loh.... mereka selalu jujur dan memberikan masukan terbaik buat aku ga cuma dalam hal gaun saja loh. tertolong banget deh sama mereka .... Bahkan di Hari H mereka berdua dateng loh untuk bantuin kita dan makesure gown kita perfect. dan memang aku ngerasa perfect.Semua komentar bagus cantik... makasi banget yaaaa....\n\nUntuk prewed pun.... gaun wusister itu bagus dan banyak. \n\n\njudulnya kalo untuk pilih gown either wedgown atau prewed gown ituuu\n\nmembingungkan\n\nbukan bingung karena ga ada pilihan yang cocok\ntapiiiii\nbingung karena semua bagus banget. dan semua pengen di pake. .... hahaha akhirnya pilih 1 dari yang emang terbaik.... \n\nmakasi ya ci silvi dan ci veroooo uda bantuin aku sama kur di hari H \n\nGBU cici cici cantik dan baik hati. semoga sukses terus.....

    Vendor Reply

    25 September 2018
    Hai dear Lanny, thank you banget yaaa udah percayain ke kita. Kamu juga bride yg super ramah, baik, dan selalu percaya kepada vendor2nya yg tau apa yg terbaik untuk kamu. And that’s our pleasure, dear. Sekali lagi happy wedding ya Kurniawan & Lanny. Semoga Tuhan memberkati. Amin
    17 May 2018 | Bride at Rowendo & Joice Wedding

    Best & The Most Complete Bridal ever

    Pertama deal sama Wu Sister bulan Juni 2017, rencana married di Okt 2018. Ternyata di awal Maret 2018 Married hrus d majuin karena ada urusan keluarga, maka di majuin lah jadi Mei 2018. Dimana lnsg ku telp ci Vero dan langsung shock karena H-2 bulan, lnsg ci Vero & ci Silvie yang imut2 gesit menginfo ke Vendor2 rekanan dari Wu Sister spt makeup, photography,dll. Menurut aku, Wu Sister menawarkan paket Bridal yang lengkap dan kualitas ga usah di ragukan lagi, karena 1. Design dressnya sekelas dress2 buatan designer kondang dan cucok meyong cyinn..aku pilih untuk upgrade yang Crown dan baguss bangetttttt!! 2. Vendor rekanan yang bagus2 mulai dari MUA (aku pake @noviemakeup, untuk moms (@stefanymakeup) , Photography (aku pake @ariespangestu) , Groom Suit (aku pake pizzaro) ,dll 3. Enaknya MUAnya freelance, jd instead kamu di hari H harus ke salon/tempat bridal pada umumnya, ini MUAnya yang datengin kamu (alias menghemat waktu). 4. Cici-cici yang sabar,lucu dan kocak menerima klien yang sering galauan spt aku, pdhl aku sering bolak balik wkwkwk. 5. Wu Sister menawarkan paket super lengkap karena hampir include smua seperti makeup untuk mama2, baju dan makeup untuk bridesmaid, accessories Crown Wedding, Rekanan Liputan Hari H , even HEELS UNTUK WEDDING dan masih banyakk lagiiiii.. ***this is the reasonn, karena super lengkap n gak ribet*** Inilah salah satu element di Wedding aku yang paling penting and Wu Sister NAILED IT!! :) pasti akan ku rekomen ke temen2 yang akan segera married pastinya. Thankyou Wu Sisters (ci Vero & ci Silvi) sudah melengkapi hari Weddingku, sukses selaluuuu :* Love, Rowendo & Joice

    Vendor Reply

    17 May 2018
    Thank you banget our ceriwis, humble, and pretty bride. Review terpanjang ever and bikin meleleh. Thank you for trusting us in your big day. Lope you. Happy Wedding Rowendo & Joice. GBU
    16 May 2018 | Bride at Ferry & Felice Wedding

    Love My Wedding Gown❤

    Super love my pretty wedding gown plus the customized sabrina's fit me perfectly, many pearls attached on it as my expectation. Thank you for the good service during my fitting time till the "H" day and success for You both!

    Vendor Reply

    17 May 2018
    Hai our humble and pretty bride. Thank you so much for trusting us in your Big Day. Happy Wedding Ferry & Felicia. GBU
    15 May 2018 | Bride at Victor & Novia Wedding

    Beautiful dress!

    Wusister vendor kedua bridal yang aku cari dan setelahnya udah ga nyari2 lagi. Langsung deal ketika ada pameran. Seneng banget sama pelayanannya dan bajunya bagus2 even paket dengan budget paling murah aja udah baguss. Semuanya fleksible ga ky bridal pd umumnya jadi ga ngerasa ditekan. Paketnya lengkap dan vendornya bagus2 terutama fotografer. Jadi ga sibuk nyari2 lagi. Thanks silvi and vero!

    Vendor Reply

    16 May 2018
    Hai dear Novia, Thank you so much udah percayain Big Day kalian dengan WuSisters. Kalian juga couple yang humble banget. We're so glad can be part of your day. Once again thank you and happy wedding Victor & Novia

    Dress & Attire

    What kind of dress and attire do you provide?
    Wedding dress,  Engagement/ prewedding dress,  Accessories,  Bridesmaid dress,  Evening dress,  Mother or sister's dress,  Other - custom dress
    What is your speciality? (max. 3)
    Engagement/ prewedding dress,  Bridesmaid dress, Wedding dress
    What service do you provide?
    Custom made dress,  Dress Rental,  Ready made dress
    What is(are) your primary service(s)? (max. 3)
    Custom made dress,  Dress rental,  Designer dress
    What dress style do you specialize in? (max. 3)
    Glamour, Classic,  Contemporary
    What accessories do you provide?
    Shoes,  Hair accessories,  Veil
    How far in advance should your client contact you?
    at least 1.5 months
    How long does it take in general for your client to receive the final dress?
    at least 1-3 months depend on what dress
    What makes your services unique?
    On dress making, our style leans toward princess and simple glamour looks. We have a myriad of ideas waiting to be implemented in the design, yet we strive to interview the bride to get further grasp on how she feels towards herself, capturing her personality, which we'll make sure is reflected in her dress.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    When was your business established?
    Our business started online in 2013, and now we have our first showroom in 2015.
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes for custom dress with Vero Wu
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes we can give rent time 7 days for other cities outside Jakarta
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    2014 : Lisa High Art Management usher on Indonesian Palm Oil 2014 at Trans Studio Bandung. 2015 : Wardrobe for SCTV in Harmoni Natal 2015. 2016 : Wardrobe for Ayu Tingting for Rexona Deo Lotion Commercial. 2016 : Part of Puteri Indonesia 2016 for finalist from DKI Jakarta 6 Delicia Gemma. 2016 : Collaboration with PRIMADONA MNC TV.
    What is your payment terms?
    Custom Dress: Deposit 50% and Balance 50% after dress finish. Ready dress for rent: 100% payment in advance + deposit 1x of rent price
    Flowers

    What services do you offer?
    Bridal bouquet,  Flower head-dress,  Bridesmaid's flowers
    What is the style of your floral designs?
    Glamorous,  Modern
    What is your speciality? (max. 3)
    Glamorous,  Modern
    Do you provide delivery services?
    Yes Yes (please give details if any)
    Do you ship worldwide?
    No No (please give details if any)
    Do you provide flower preservation services?
    No No (please give details if any)
    Ideally, when will your client receive the flowers?
    Min in 6 weeks
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Yes (please give details if any)
    How long will the flower arrangements and or bouquest lasts?
    Min 6 weeks depend on the flowers design
    What makes your services unique?
    We served artificial flowers with bling in the bouquets make it looks glamor.
    How far in advance should your client contact you?
    At least in 2 months before.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    Down payment 50% and the rest after bouquets done
    Can you design custom Bridal Bouquets?
    No, we don't do personalised bouquet design
    When was your business established?
    Our business started way back 2014
    Wedding Shoes

    What service do you provide?
    Custom made shoes, Ready made shoes
    What type of shoes style do you specialize in?
    Glamour, Cultural Can write date & bride groom name
    How far in advance should your client contact you?
    At least 1 months
    How long does it take in general for your client to receive the final shoes?
    Around 6 weeks
    What makes your services unique?
    We're making princess glamour heels and in some type glamour heels, can write the wedding date and or bride groom name or initial.
    Service(s)
    Address
    Showroom: Jl. Pluit Karang Utara Blok A2 no 181, Muara Karang 14450
    Location(s)

    Custom, Renting and Buying: - Wedding Gown - PreWedding Gown - Bridesmaid Dress - Mom's Bride & Groom - Long Dress - Mini Dress etc

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.