All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Free Cancellation Protection
  • Up to IDR 1mio Cashback
Learn More
  • projects (261)
  • reviews (18)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    WuSisters by Vero Wu Review(s)

    18 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    17 May 2018 | Bride at Rowendo & Joice Wedding

    Best & The Most Complete Bridal ever

    Pertama deal sama Wu Sister bulan Juni 2017, rencana married di Okt 2018. Ternyata di awal Maret 2018 Married hrus d majuin karena ada urusan keluarga, maka di majuin lah jadi Mei 2018. Dimana lnsg ku telp ci Vero dan langsung shock karena H-2 bulan, lnsg ci Vero & ci Silvie yang imut2 gesit menginfo ke Vendor2 rekanan dari Wu Sister spt makeup, photography,dll. Menurut aku, Wu Sister menawarkan paket Bridal yang lengkap dan kualitas ga usah di ragukan lagi, karena 1. Design dressnya sekelas dress2 buatan designer kondang dan cucok meyong cyinn..aku pilih untuk upgrade yang Crown dan baguss bangetttttt!! 2. Vendor rekanan yang bagus2 mulai dari MUA (aku pake @noviemakeup, untuk moms (@stefanymakeup) , Photography (aku pake @ariespangestu) , Groom Suit (aku pake pizzaro) ,dll 3. Enaknya MUAnya freelance, jd instead kamu di hari H harus ke salon/tempat bridal pada umumnya, ini MUAnya yang datengin kamu (alias menghemat waktu). 4. Cici-cici yang sabar,lucu dan kocak menerima klien yang sering galauan spt aku, pdhl aku sering bolak balik wkwkwk. 5. Wu Sister menawarkan paket super lengkap karena hampir include smua seperti makeup untuk mama2, baju dan makeup untuk bridesmaid, accessories Crown Wedding, Rekanan Liputan Hari H , even HEELS UNTUK WEDDING dan masih banyakk lagiiiii.. ***this is the reasonn, karena super lengkap n gak ribet*** Inilah salah satu element di Wedding aku yang paling penting and Wu Sister NAILED IT!! :) pasti akan ku rekomen ke temen2 yang akan segera married pastinya. Thankyou Wu Sisters (ci Vero & ci Silvi) sudah melengkapi hari Weddingku, sukses selaluuuu :* Love, Rowendo & Joice

    Vendor Reply

    17 May 2018
    Thank you banget our ceriwis, humble, and pretty bride. Review terpanjang ever and bikin meleleh. Thank you for trusting us in your big day. Lope you. Happy Wedding Rowendo & Joice. GBU
    16 May 2018 | Bride at Ferry & Felice Wedding

    Love My Wedding Gown❤

    Super love my pretty wedding gown plus the customized sabrina's fit me perfectly, many pearls attached on it as my expectation. Thank you for the good service during my fitting time till the "H" day and success for You both!

    Vendor Reply

    17 May 2018
    Hai our humble and pretty bride. Thank you so much for trusting us in your Big Day. Happy Wedding Ferry & Felicia. GBU
    15 May 2018 | Bride at Victor & Novia Wedding

    Beautiful dress!

    Wusister vendor kedua bridal yang aku cari dan setelahnya udah ga nyari2 lagi. Langsung deal ketika ada pameran. Seneng banget sama pelayanannya dan bajunya bagus2 even paket dengan budget paling murah aja udah baguss. Semuanya fleksible ga ky bridal pd umumnya jadi ga ngerasa ditekan. Paketnya lengkap dan vendornya bagus2 terutama fotografer. Jadi ga sibuk nyari2 lagi. Thanks silvi and vero!

    Vendor Reply

    16 May 2018
    Hai dear Novia, Thank you so much udah percayain Big Day kalian dengan WuSisters. Kalian juga couple yang humble banget. We're so glad can be part of your day. Once again thank you and happy wedding Victor & Novia
    11 May 2018 | Bride at Josef & Stheresia (Lisya) Wedding

    Best dress ever, Great Service by Duo Wu

    Dari awal bingung milih milih wedding dress, akhirnya Wusister ngeluarin paket CROWN yang modelnya sudah sama dengan designer2 papan atas dengan harga sesuai Budget!! Thank a lot wusister sudah banyak bantu selama persiapan wedding. Untuk Vero, sorrry ya lamaa nungguin jahit bolero pas malem wkekekeke Gudluck buat preparation wedding nyaa.. Sukses Selalu Ci Silvy and Vero *kiss kiss*

    Vendor Reply

    16 May 2018
    Hai dear. Kita yang thank you juga udah percayain Big Day kalian ke kita. And we're so glad that we can make your wedding day become unforgettable moment for u. Kalian adalah couple bride yang lucu dan humble banget. Nice to know kalian berdua. Once again. Thank you and Happy Wedding Josef & Lisya. GBU
    03 November 2017 | Bride at Budi & Michele Wedding

    Great Services Great GOWN !

    Karena posisinya dekat sama kantor pas uda keliling seantero pantai indah kapuk dan muara karang .. eit akhirnya menemukan juga tempat sewa baju yang pas dikantong. not too expensive dan bagusss bgt . dan services nya oke bgt. dibawa ke malang easily! dan great bgt dhe for my prewed.

    Vendor Reply

    05 December 2017
    Thank u so much pretty for trusting us.
    28 October 2017 | Bride at Jhonson & Stella Wedding

    Recommend

    Aku pas cari2 gaun di IG terus nemu IG Wusister, karena tertarik jadi lsg ke lokasinya..pas sampe sana duo cici cantiknya baik bgt selain itu baju nya jg bagus2..jd aku lsg deal deh buat prewed n weddingku..pokoknya hasilnya memuaskan deh..hehehe

    Vendor Reply

    02 November 2017
    Hai our Bride Stella, Bride yang humble dan cantik. Thank you banget udah percayain D-day kamu dengan WuSisters. Happy Wedding, dear

    Dress & Attire

    What kind of dress and attire do you provide?
    Wedding dress,  Engagement/ prewedding dress,  Accessories,  Bridesmaid dress,  Evening dress,  Mother or sister's dress,  Other - custom dress
    What is your speciality? (max. 3)
    Engagement/ prewedding dress,  Bridesmaid dress, Wedding dress
    What service do you provide?
    Custom made dress,  Dress Rental,  Ready made dress
    What is(are) your primary service(s)? (max. 3)
    Custom made dress,  Dress rental,  Designer dress
    What dress style do you specialize in? (max. 3)
    Glamour, Classic,  Contemporary
    What accessories do you provide?
    Shoes,  Hair accessories,  Veil
    How far in advance should your client contact you?
    at least 1.5 months
    How long does it take in general for your client to receive the final dress?
    at least 1-3 months depend on what dress
    What makes your services unique?
    On dress making, our style leans toward princess and simple glamour looks. We have a myriad of ideas waiting to be implemented in the design, yet we strive to interview the bride to get further grasp on how she feels towards herself, capturing her personality, which we'll make sure is reflected in her dress.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    When was your business established?
    Our business started online in 2013, and now we have our first showroom in 2015.
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes for custom dress with Vero Wu
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes we can give rent time 7 days for other cities outside Jakarta
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    2014 : Lisa High Art Management usher on Indonesian Palm Oil 2014 at Trans Studio Bandung. 2015 : Wardrobe for SCTV in Harmoni Natal 2015. 2016 : Wardrobe for Ayu Tingting for Rexona Deo Lotion Commercial. 2016 : Part of Puteri Indonesia 2016 for finalist from DKI Jakarta 6 Delicia Gemma. 2016 : Collaboration with PRIMADONA MNC TV.
    What is your payment terms?
    Custom Dress: Deposit 50% and Balance 50% after dress finish. Ready dress for rent: 100% payment in advance + deposit 1x of rent price
    Flowers

    What services do you offer?
    Bridal bouquet,  Flower head-dress,  Bridesmaid's flowers
    What is the style of your floral designs?
    Glamorous,  Modern
    What is your speciality? (max. 3)
    Glamorous,  Modern
    Do you provide delivery services?
    Yes Yes (please give details if any)
    Do you ship worldwide?
    No No (please give details if any)
    Do you provide flower preservation services?
    No No (please give details if any)
    Ideally, when will your client receive the flowers?
    Min in 6 weeks
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Yes (please give details if any)
    How long will the flower arrangements and or bouquest lasts?
    Min 6 weeks depend on the flowers design
    What makes your services unique?
    We served artificial flowers with bling in the bouquets make it looks glamor.
    How far in advance should your client contact you?
    At least in 2 months before.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    Down payment 50% and the rest after bouquets done
    Can you design custom Bridal Bouquets?
    No, we don't do personalised bouquet design
    When was your business established?
    Our business started way back 2014
    Wedding Shoes

    What service do you provide?
    Custom made shoes, Ready made shoes
    What type of shoes style do you specialize in?
    Glamour, Cultural Can write date & bride groom name
    How far in advance should your client contact you?
    At least 1 months
    How long does it take in general for your client to receive the final shoes?
    Around 6 weeks
    What makes your services unique?
    We're making princess glamour heels and in some type glamour heels, can write the wedding date and or bride groom name or initial.
    Service(s)
    Address
    Showroom: Jl. Pluit Karang Utara Blok A2 no 181, Muara Karang 14450
    Location(s)

    Custom, Renting and Buying: - Wedding Gown - PreWedding Gown - Bridesmaid Dress - Mom's Bride & Groom - Long Dress - Mini Dress etc

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.