All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (321)
  • reviews (24)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    WuSisters by Vero Wu Review(s)

    24 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    14 July 2019 | Bride at Christian & Anne Wedding

    Awesome!

    Pertama kali tau Wu Sister dari instagram dan langsung chat Ci Silvi untuk tau pricelist-nya, trs wkt itu Ci Silvi info kl WuSister bakal ikut pameran dan akhirnya kita memutuskan dtg. Wusister merupakan vendor pertama yg kita dtgi dan deal wkt di pameran. Alasannya kita lgs deal sbb: - meskipun saat pameran kita ga bsa cba gaun, tp dgn liat aja kita bisa tau bahan gaunnya oke banget trs modelnya juga cocok yg aku mau - kebetulan wkt merencanakan married itu agak mepet dan pas banget WuSister ada paket yg lgs dpt photographer, videographer, MUA buat pengantin, 2 mama dan 2 bridesmaid!! Photographer n videographer & MUA nya baik, sabarrr, lucu dan bersahabat - harganyaaa bersahabatttt bangetttt tp kualitasss ga kalah ya sama yg lain - Ci Silvi orangnya welcomee bangett dan sabar bantu kita pilih model gaunnyaa dan di hri H pun Ci Silvi dtg buat make sure gaunnya bagus wkt kita pake Pokoknya thank you banget buat WuSister dan sukses selalu
    14 July 2019 | Bride at Akira & Diasta Wedding

    Very beautiful wedding gown

    Really love the gown from Wu Sisters. The gown's very pretty and they have so much choices ranging from simple mermaid gown to the full ball gown. The owners and the staffs also very friendly and very patient waiting for me to choose the gown. I also rented some dress for prewedding and for my bridesmaids. All so pretty!
    11 December 2018 | Bride at Billy & Eka Wedding

    Beautiful Wedding Dress

    Thank you Wu Sister for the beautiful wedding dress❤️. Semua orang bilang ke aku bajunya bagus. Ci Silvi dan Vero juga ramah ngelayaninnya. Gaunnya bagus2 smua, apalagi koleksi barunya. Tapi ga terlalu coba banyak karena dr awal udah ngincer dan emang cari yang simple. Super love with the veil & bolero also. Sukses selalu untuk Wu Sister!

    Vendor Reply

    19 December 2018
    Thank you so much for trusting us lovely couple Billy & Eka. Happy Wedding ya. GBU
    31 October 2018 | Partnering Vendor at Wedding

    Excellent

    Hasil makeup dan gaun dari wusister membuat pengantin widya tampil cantik dan anggun.. Sukses trs utk wusister

    Vendor Reply

    31 October 2018
    Dear Dfleur Photo, thank you so much for reviewing us. Photography dr kalian juga keren2. Captured every moment beautifully. Sukses buat Dfleur
    08 October 2018 | Bride at Sure & Verina Wedding

    Love Love Love!

    Happy sekali bisa pakai gaun Wu Sister di wedding aku. Banyak bngt pilihan gaun yang bisa dipilih, dan tentunya sesuai budget. Top deh servis dan gaun dari Wu Sister. Ci Vero dan Ci Silvi jg sdh sangat helpful. Thank you!

    Vendor Reply

    23 November 2018
    Haii dearr.. Thank you so much for your kind words. Kita juga happy bisa jadi salah satu vendor untuk big day kalian. Thank you so much for trusting us ya. Happy Wedding Suriadi & Verina. GBU
    25 September 2018 | Bride at Kurniawan & Lanny Wedding

    super lovely bridal

    special thanks buat ci silvi dan ci vero..... 😚 gaun kalian luar biasa.... dengan rekanannya yang oke.... dan memuaskan.... 2 cici ini helpful banget loh.... mereka selalu jujur dan memberikan masukan terbaik buat aku ga cuma dalam hal gaun saja loh. tertolong banget deh sama mereka .... Bahkan di Hari H mereka berdua dateng loh untuk bantuin kita dan makesure gown kita perfect. dan memang aku ngerasa perfect.Semua komentar bagus cantik... makasi banget yaaaa....\n\nUntuk prewed pun.... gaun wusister itu bagus dan banyak. \n\n\njudulnya kalo untuk pilih gown either wedgown atau prewed gown ituuu\n\nmembingungkan\n\nbukan bingung karena ga ada pilihan yang cocok\ntapiiiii\nbingung karena semua bagus banget. dan semua pengen di pake. .... hahaha akhirnya pilih 1 dari yang emang terbaik.... \n\nmakasi ya ci silvi dan ci veroooo uda bantuin aku sama kur di hari H \n\nGBU cici cici cantik dan baik hati. semoga sukses terus.....

    Vendor Reply

    25 September 2018
    Hai dear Lanny, thank you banget yaaa udah percayain ke kita. Kamu juga bride yg super ramah, baik, dan selalu percaya kepada vendor2nya yg tau apa yg terbaik untuk kamu. And that’s our pleasure, dear. Sekali lagi happy wedding ya Kurniawan & Lanny. Semoga Tuhan memberkati. Amin

    Dress & Attire

    What kind of dress and attire do you provide?
    Wedding dress,  Engagement/ prewedding dress,  Accessories,  Bridesmaid dress,  Evening dress,  Mother or sister's dress
    What is your speciality? (max. 3)
    Engagement/ prewedding dress, Wedding dress,  Mother or sister's dress
    What service do you provide?
    Ready made dress,  Made to measure dress
    What is(are) your primary service(s)? (max. 3)
    Made to measure dress,  Ready made dress
    What dress style do you specialize in? (max. 3)
    Glamour, Classic,  Contemporary
    What accessories do you provide?
    Hair accessories,  Veil
    How far in advance should your client contact you?
    at least 1.5 months
    How long does it take in general for your client to receive the final dress?
    at least 1-3 months depend on what dress
    What makes your services unique?
    On dress making, our style leans toward princess and simple glamour looks. We have a myriad of ideas waiting to be implemented in the design, yet we strive to interview the bride to get further grasp on how she feels towards herself, capturing her personality, which we'll make sure is reflected in her dress.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    When was your business established?
    Our business started online in 2013, and now we have our first showroom in 2015.
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes for custom dress with Vero Wu
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes we can give rent time 7 days for other cities outside Jakarta
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    2014 : Lisa High Art Management usher on Indonesian Palm Oil 2014 at Trans Studio Bandung. 2015 : Wardrobe for SCTV in Harmoni Natal 2015. 2016 : Wardrobe for Ayu Tingting for Rexona Deo Lotion Commercial. 2016 : Part of Puteri Indonesia 2016 for finalist from DKI Jakarta 6 Delicia Gemma. 2016 : Collaboration with PRIMADONA MNC TV.
    What is your payment terms?
    Custom Dress: Deposit 50% and Balance 50% after dress finish. Ready dress for rent: 100% payment in advance + deposit 1x of rent price
    Flowers

    What services do you offer?
    Bridal bouquet,  Flower head-dress,  Bridesmaid's flowers
    What is the style of your floral designs?
    Glamorous,  Modern
    What is your speciality? (max. 3)
    Glamorous,  Modern
    Do you provide delivery services?
    Yes Yes (please give details if any)
    Do you ship worldwide?
    No No (please give details if any)
    Do you provide flower preservation services?
    No No (please give details if any)
    Ideally, when will your client receive the flowers?
    Min in 6 weeks
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Yes (please give details if any)
    How long will the flower arrangements and or bouquest lasts?
    Min 6 weeks depend on the flowers design
    What makes your services unique?
    We served artificial flowers with bling in the bouquets make it looks glamor.
    How far in advance should your client contact you?
    At least in 2 months before.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    Down payment 50% and the rest after bouquets done
    Can you design custom Bridal Bouquets?
    No, we don't do personalised bouquet design
    When was your business established?
    Our business started way back 2014
    Wedding Shoes

    What service do you provide?
    Custom made shoes, Ready made shoes
    What type of shoes style do you specialize in?
    Glamour, Cultural Can write date & bride groom name
    How far in advance should your client contact you?
    At least 1 months
    How long does it take in general for your client to receive the final shoes?
    Around 6 weeks
    What makes your services unique?
    We're making princess glamour heels and in some type glamour heels, can write the wedding date and or bride groom name or initial.
    Service(s)
    Address
    Showroom: Jl. Pluit Karang Utara Blok A2 no 181, Muara Karang 14450
    Location(s)

    Custom, Renting and Buying: - Wedding Gown - PreWedding Gown - Bridesmaid Dress - Mom & Sister Gown - Long Dress - Mini Dress - Cheongsam

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.