All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Free Cancellation Protection
  • Up to IDR 1mio Cashback
Learn More
  • projects (142)
  • reviews (44)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 16

    All
    view 9
    Tiffany & Arlen by Voyage EntertainmentTiffany & Arlen by Voyage Entertainment
    Tiffany & Arlen by Voyage EntertainmentTiffany & Arlen by Voyage Entertainment
    +9
    Entertainment (Music)
    The wedding of Farrell & Vani by Voyage EntertainmentThe wedding of Farrell & Vani by Voyage Entertainment
    The wedding of Farrell & Vani by Voyage EntertainmentThe wedding of Farrell & Vani by Voyage Entertainment
    +8
    Entertainment (Music)
    Video perform  by Voyage EntertainmentVideo perform  by Voyage Entertainment
    +1
    Entertainment (Music)
    Live recording (Jazz cover) by Voyage EntertainmentLive recording (Jazz cover) by Voyage Entertainment
    +5
    Entertainment (Music)
    The Wedding of Tig eri & Lani by Voyage EntertainmentThe Wedding of Tig eri & Lani by Voyage Entertainment
    The Wedding of Tig eri & Lani by Voyage EntertainmentThe Wedding of Tig eri & Lani by Voyage Entertainment
    +1
    Entertainment (Music)
    The Wedding of Hanny & Daisy by Voyage EntertainmentThe Wedding of Hanny & Daisy by Voyage Entertainment
    The Wedding of Hanny & Daisy by Voyage EntertainmentThe Wedding of Hanny & Daisy by Voyage Entertainment
    +6
    Entertainment (Music)

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Voyage Entertainment Review(s)

    44 Review(s), sorted by :
    Latest Review

    Superb

    Voyage Entertainment is always great in every performance. They have a high quality singer and musicians. In terms of work, they're very cooperative and professional. Hope we can work together again in the future. :)
    08 June 2018 | Bride at Farrell- vani Wedding

    They are the best!!!

    We had them on our wedding day, and it feels like one of the best decision we ever made!! To me, Along the event, they did not hit any single wrong note alias ga ada sedikitpun fals dr penyanyi ataupun pemain2 yg lain , sound system was really smooth dan pas bgt. And 4 thumbs up for the arrangements! Semua arransemen lagu2 nya pas bgt. Bikin merinding wkt entrance nya, dan lagu2 yg lain juga. Thank you voyage dah bantuin diriku main satu lagu surprise ;) Also.. Stella and benny are nice persons to talked to. If you are looking for entertainment yg jazzy, soul, or a bit r n b with a little classic touch, they are the best. Like, the best!
    02 June 2018

    Soulful!

    Pertama kali satu event bareng voyage entertainment, seru banget band mereka, mainnya bagus dan punya soul yg bikin kita bisa enjoy sama lagu-lagu yg di bawain. Sukses terus buat voyage entertainment!

    Vendor Reply

    02 June 2018
    THANK YOU KAKAK

    best entertaintment ever!

    seneng banget kerja sama dengan Vendor ini, pro banget! sampe speechless mau nilai gimana lagi buat ngungkapin puas banget kerja sama bareng Voyage :)
    18 December 2017 | Bride at Deasy & Rivaldi Wedding

    One of the best vendor in my wedding!

    Pertama kali lihat performancenya Voyage di Youtube langsung jatuh hati, langsung cari tau Instagramnya & follow. Since then, setiap hari nontonin & save video perform nya dan begitu tanggal & tempat wedding sudah fixed, langsung hubungin mas Benny untuk tanya2 fee jasa nya (yang surprisingly sangat-sangat worth it dengan ngeliat kualitasnya yang super itu!!) dan langsung deal with no doubt \uD83D\uDE04\n\nMas Benny juga sangat-sangat membantu & komunikatif, mengingat banyak juga vendor yang pasif dan \"terserah client nya aja\" tanpa ngasih saran-saran yang ngebantu. Dari mulai pemilihan lagu, baby grand piano mana yang lebih cantik untuk dipakai sampai harus aku bikin repot dengan minta all team voyage pakai bendo dikepalanya supaya tetep masuk ke konsep weddingku (Sunda Wedding) maaf yaaag mas-mas ku ngerepotin \uD83D\uDE04\uD83D\uDE04\n\nPas hari H,\nSuper kaget karena in real life, performance mereka way way better than what I heard in youtube!! Extra smooth dan soothing di lagu-lagu balad tapi seru banget di lagu-lagu upbeat! Sampai aku & suami refleks goyang2 badan ngikutin lagu pas di pelaminan \uD83D\uDE04 aku sampai lupa kesetressanku pas hari H, Voyage to the rescue \uD83D\uDE04 Keren & seru banget!!\n\nSetelah hari H pun,\nBanyak sekali rekan-rekan & kerabatku & suamiku yang memuji musiknya! Sampai ada beberapa sahabatku yang ngefans banget dengan lagu \"menikahimu\" nya Kahitna versi Voyage \uD83D\uDE04 lagu ini memang super cantiiiiiiiiik banget dibawain Voyage aku ga bosen-bosen nontonnya di Youtube! \uD83D\uDE04\n\nSekali lagi terima kasih banyak mas Benny & Voyage team. Aku ga kepikiran awalnya kalo musik ternyata berpengaruh besar di mood suatu wedding. To all bride-to-be, jangan ragu pilih Voyage, karena I swear kamu tidak akan menyesal \u263A\nSukses terus Voyage!!!!! God bless you all \uD83D\uDC9C
    22 July 2017 | Bride at Irina & Rudi Wedding

    Excellent

    Pertama liat voyage via youtube dan udah suka banget sama performancenya, suara ok, pemain musik ok, dan ternyata pas minta pricelist juga sangat ok. Sangat recommended buat yang mau punya entertainment berkualitas dengan price yang masuk akal, thank you voyage entertainment.

    Vendor Reply

    23 November 2017
    Dear mbak Irina, thank you so much! Senang kalau Voyage bisa menampilkan yang terbaik. Cheers!

    Entertainment (Music)

    What music genres do you offer?
    Jazz,  Big band,  Pop,  R&B/Soul,  Acoustic,  Blues,  Orchestra
    What type of musical ensemble do you provide? (max.3)
    Band, Orchestra,  Quartet
    What is the size of your musical ensemble?
    Band
    What is your speciality? (max. 3)
    Big band,  Jazz,  Orchestra
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What services do you offer?
    Sample performances,  Vocals,  Other - Sound Cloud - Voyage Entertainment,  Instrumentals,  MC,  Reception music,  Cocktail hour music
    What is your usual attire?
    Suit & Tie, Gown/Dress
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Excluding accomodation and transportation.
    Do you have your own equipment?
    Yes
    Do you provide other stage equipment(s) to support your performance?
    Microphones,  Sound/PA system
    Is it possible to request something that's not in the repertoire?
    Yes just tell us what you want! :)
    What is your repertoire?
    We provide a variety from the well-loved wedding repertoire; jazz. pop/rock, R&B, and every single your favorite piece
    What rate do you usually charge at?
    We have different packages; per hour, per event, or per day.
    What makes your services unique?
    Not only play the instrument, our musicians will entertain the guests too.
    What is your payment terms?
    30% down payment
    How far in advance should your client contact you?
    The latest they can contact us 1 month before D-Day
    When was your business established?
    2014
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    2014 & 2015 mengisi acara anak Sultan Malaysia di Kuala Lumpur & Kuantan Pahang
    Entertainment (MC)

    What are the languages that you use?
    Cantonese,  English,  Indonesian
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you have a replacement MC in case you become unavailable on the event day?
    Yes
    How far in advance should your client contact you?
    1 month before D-Day
    What rate do you usually charge at?
    We can charge per hour, per event, or per day
    What is your usual attire?
    Suit and Dress
    What is your mc style during a wedding?
    Smart casual conversation to attach the guest
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What is your payment terms?
    30% Down Payment, 70% D-7 day
    When was your business established?
    Since 2009
    What makes your services unique?
    We handled different events, and we are professionals in the field
    What cultural wedding procession are you most familiar with?
    Indonesian
    Address
    by appointment only
    Location(s)

    Voyage Entertainment brings a perfect blend of musicianship, performance and professionalism to your unforgettable event. We serve the best quality experiences of jazz, groove, R&B, pop, and anything you want for your perfect moment. We give you all sorts of band format such as band, jazz band, acoustic band, big band, string quartet, mini orchestra, orchestra, combo, etc. We collaborate with Indonesian top musicians, artists, and bands as well. Please let us delight your day!

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.