All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (3)
  • projects (21)
  • reviews (5)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    OVERJOY ENTERTAINMENT Review(s)

    5 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Amelia Juliani
    24 December 2020 | Client at Alex & Amel Wedding

    Overjoy mania..... MANTAP......

    First of all, we would like to thank Gerson and his team for such an amazing job that their done on our wedding day. The professionalism from Overjoy is truly overwhelming. Our special day wouldn't be the same without you guys. Highly recommended to bring up the joy on your wedding day. Thank you once again to Overjoy Entertainment.
    yora asterina
    18 December 2020 | Bride at Alfian and Yora Wedding

    overjoy review

    First of all, thankyou buatt Overjoy Entertainment udah mengisi acara di married kita, kita seneng dan puas sekali dgn performance kalian!! Overjoy ent bener” recommended bgt deh.. bener2 membantu kita banget dalam urusan pemilihan lagu, pemilihan singer ssuai dengan lagu” yg kita suka, mereka kasih kita juga service yg bagus dri awal ketemu sampe hari H, bener” mereka do their best sii! kita bakalan recommend Overjoy ke temen” kita yg bakal married nanti! karena entertainment dalam acara married an itu penting bgt buat nambahin suasana, flow acara, dan Overjoy bener” bkin acara kita bagusss!! gak nyesel deh pake mereka, dari singer, pemain band smua bagus
    Marcia Amanda Deadora
    07 December 2020 | Bride at Auri & Dea Wedding

    Best of the best entertainment for wedding and other events!

    We would like to thank you for your continuous support for us during the preparation to the day! Thanks Gerson & Grady to give us a very good musicians & singers. Bener2 deh, bagus banget! You've successfully created the mood in our wedding! Saxophone, drummer, singer nya yg kita awal gak expect apa2 lah cm ngiringin selama acara aja, ternyata omg! Wow bgt even my nephew enjoyed the music a lot during the dinner! Thank you thank you thank you Overjoy! ♥️♥️♥️♥️
    Chrisella Marchentia
    25 November 2020 | Bride at Brian & Chrisella Wedding

    Amazing Performance! <3

    Ketemu overjoy itu lumayan random sih. Entah kenapa, suamiku bisa menemukan IG mereka, padahal waktu itu mereka masih newbie banget. Terus akhirnya kontek untuk nanya pricelist & ajak ketemuan untuk ngobrol-ngobrol. Dan ternyata oh ternyata pas ketemu, klop banget untuk diajak ngobrol dan diskusi. Gerson & Devi super helpful selama preparation, dan kita yang tiba-tiba minta tambahan ini itu untuk hari H. Ketemuan lagi buat bahas song list, yang sebenernya suamiku lumayan banyak mau dan diiyain sama Overjoy! <3 Pas hari H yaampun, beneran gak nyangka kalau performance mereka superb! Banyak yang muji penyanyi di hari wedding kita katanya suaranya WOW banget dan beneran enjoyable :) Ditambah dengan adanya special request dari adik kita yang mau nyanyi pas hari H pun, mereka bisa mengakomodir dengan superrrrrrrrr okee! MC yang di-propose pun beneran bisa ngebawa acara hari H dengan sangat baik. Alhasil wedding kita jadi beneran mengalir & seruuu! Thank you overjoy! XOXO
    Phelia Davita
    19 November 2020 | Bride at Steven & Phelia Wedding

    Awesome Entertainment

    Super puas sama Overjoy Entertainment. Dari proses awal deal, meeting, pemilihan lagu sampe hari H semua di take care sm Gerson sendiri. Knowledge lagu2nya jg ga itu2 aja (anti mainstream), kalian mau request lagu apa aja jg di jabanin. Que untuk lagu2nya di propose sm Gerson sesuai dgn kepribadian bride & groom, kalo emng mau ditambahin boleh banget. Ini yg plg gw suka dr service Overjoy. Ga mentah2 req dr client semua karena client pasti ud rempong urus ini itu dan biasanya ud ga kepikir mau lagu apa. Jadi di bantu propose itu bener2 bkin lega dan ga bkin tmbah beban, but again lu boleh ganti2 que lagu yg di propose itu dgn req lagu tambahan dr lu sendiri yaa. Personilnya juga kece semua, suaranya badai, pemain musik profesional semua. Pokonya TOP deh. Sukses ya buat Gerson & Overjoy team! ❤️❤️❤️

    Entertainment (Music)

    What type of musical ensemble do you provide? (max.3)
    Band, Orchestra
    What is your repertoire?
    We provide a variety, from accoustic love songs, pop jazzy tunes, RnB, orchestra
    Is it possible to request something that's not in the repertoire?
    Yes Yes (please give details if any)
    What services do you offer?
    Vocals,  Audio visuals,  Ceremony music,  Cocktail hour music,  Other - VIRTUAL EVENT SERVICE,  MC,  Reception music,  Instrumentals
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    When was your business established?
    Overjoy Entertainment started in 2019.
    Do you have your own equipment?
    Yes Musical Instrument, Sound System
    What music genres do you offer?
    Big band,  Jazz,  Orchestra,  Pop,  Acoustic,  Oldies
    What is your usual attire?
    Formal attire, casual/preppy.
    Do you provide other stage equipment(s) to support your performance?
    Lighting,  Microphones,  Sound/PA system
    What is your speciality? (max. 3)
    Jazz,  Pop,  Acoustic
    What is the size of your musical ensemble?
    2-15 persons
    What rate do you usually charge at?
    We have some packages that you can choose the one that suit to you
    How far in advance should your client contact you?
    3 months in advance would be great
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes BALI, BANDUNG, BATAM
    What is your payment terms?
    5.000.000 for Down Payment. Payment due is within 1 month before event
    Address
    Green Lake City. Cluster West Europe. 15147
    Location(s)
    Jakarta​.​Batam​.​Bali

    Professional Entertainment Services of Professional MC • Music Artist • Musicians • Sound System + VIRTUAL EVENT CONSULTANT ( Virtual Live Music , Virtual Wedding Service ) #bringthejoywholeheartedly
    https://www.instagram.com/p/CLQ3CsSAgbq/
    https://www.instagram.com/p/CLGb8JmAW8y/
    https://www.instagram.com/p/CLBc1SNgTU7/
    https://www.instagram.com/p/CKnOCcpAsGG/
    https://www.instagram.com/p/CKjLrmHAr6j/
    https://www.instagram.com/p/CKflMC7gr4D/
    https://www.instagram.com/p/CKSqTqfAdPM/
    https://www.instagram.com/p/CKQFIU1glSq/
    https://www.instagram.com/p/CKOEtKagick/
    https://www.instagram.com/p/CKF_Pz1Ac2s/
    https://www.instagram.com/p/CKD1apVAuB0/
    https://www.instagram.com/p/CKBvQO8gLf5/