All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (3)
  • projects (35)
  • reviews (6)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Umara Catering Review(s)

    6 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    David Elrico
    27 January 2021 | Client at David E. Wedding

    Umara juaraaaaaa...

    Bukan hanya menyajikan hidangan yang enak, saya juga suka dengan servis yang diberikan, sangat profesional. Sangat puas dengan pelayanan Umara
    Kartini
    27 January 2021 | Client at Aya & Ando Wedding

    Outstanding Performance!

    Dari awal tahu Umara udah langsung jatuh hati..... Pertama denger namanya, kedua langsung minta ajak temen - temen kantor untuk icip makanannya di resto mereka, yang sekarang lagi closed dulu gara2 pandemi. (nyesel untuk yang belum sempet coba.. hehe). Lebih happy lagi pas urus nikahan dari sepupu wuahhhh.. makanannya bener2 enak banget ditambah teamnya helpful dan komunikatif jadi ga ribet malah memudahkan... Untuk menunya waktu itu Akad pagi pake Nasi Jamblang ga kalah dengan Nasi Umara nya yang kondang.. Malemnya resepsi tentunya lebih lengkap lagi.. oh iya kita pesen Es Teh Sereh nya yang segeeeerrrrr dan berasa banget.. Ah pokoknya menyenangkan lha... Sekali terima kasih untuk seluruh team yang kompak! Yg udah bikin eventnya sweet memorable...
    Gelar Priambodo
    27 January 2021 | Client at Renata Wedding

    Good Food

    Sangat puas dengan pelayanan Umara Catering dan semua guest sangat suka dengan makanan yang disajikan Umara Catering. Saya paling suka dengan Nasi Umara
    Sara Kunce
    27 January 2021 | Client at Sara Wedding

    Excellent services & Food

    Kenal Umara dari sepupu saya, awalnya butuh untuk Event kecil rumahan. Pelayanan dan makanan best rate sih buat aku. Teamnya juga sangat helpful dn fast respon. Akhirnya aku rekomend utk nikahan sepupu dan dia juga sangat happy. Best team support sih, sampe semua keinginan bisa terpenuhi...Thank You Umara
    Levi Karina
    23 November 2020 | Bride at Sharon & Levi Wedding

    Bad internal coordination

    I knew Umara from my previous venue package. From that package, I chose to dealt with Umara since they seem professional and food tasted good in the wedding fair. A year from that time, I moved to another venue and I planned to use my DP for Umara for snack boxes only. From that moment, Umara contact person didn’t response me. Finally I contacted the office and got another PIC. On D-day, exactly prior to my holy matrimony, my WO told me the snack boxes did not come and my latest PIC has resigned. I knew this is partially my WO’s fault as well, but I did not expect this from a vendor as big as Umara, especially since I already paid for it. They finally agreed to send the snacks to my venue, meaning my church’s guests did not get any snacks. I saw the snack boxes as well and I think this is very overpriced, also they sent me vanilla choux instead of chocolate eclair that I ordered. It’s an understatement to say that I’m disappointed.
    Esti
    09 March 2017 | Bride at Esti & Tunggul Wedding

    Terima kasih...

    Dear Mas Budi dan Tim Umara Catering, Terima kasih banyak atas dukungannya untuk rangkaian acara pernikahan kami pada 11, 16, 17 Februari 2017 yang lalu... khususnya untuk catering di rumah... banyak tamu yang kasih pujian masakannya enak-enak. Bahagia kami komplit rasanya karena dapat dukungan dari tim katering yang handal... terima kasih sekali lagi yaa.. tidak lupa kami juga mengucapkan mohon maaf atas segala hal yang kurang berkenan. Esti & Tunggul

    Catering

    What type of cuisine do you provide?
    Indonesian - ,  International Cuisine,  Asian,  Japanese,  Korean,  Chinese,  French,  Middle Eastern,  Thai
    Do you provide tastings?
    Yes especially for wedding couples
    What catering services do you provide?
    Plated, Buffet,  Stations,  Lunch boxes ,  Cocktail reception,  Dessert,  Sitting dinner
    Can your menu be adapted to or modified?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests
    100 person
    Are you able to provide your own wait staff?
    Yes
    Service(s)
    Address
    Jalan Intan, komp RSPP no.23b Jakarta Selatan 12345
    Location(s)

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.