All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (62)
  • reviews (22)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    ThePhotoCap.Inc Review(s)

    22 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    20 May 2019 | Bride at Hibiya Wedding

    This is what you're searching for !! Amazing Photocap !!

    Really happy with their service. Ka Surya (our photographer) is passionate, professional, friendly, Humble and helpful, all the qualities you want in your photographer for your big day. We felt really comfortable on the day, had fun, and satisfied with the results. Credits & Big thanks to the whole Photocap Team for beautifully capturing our prewedding and wedding! Highly recommended !!
    10 May 2019 | Bride at Jessy Wedding

    Profesional n Recommended banget

    Dari pertama liat di Bridestory & di IG, lalu lanjut ngobrol2 di WA, uda berasa responnya bagus. setelah bahas2 dan tanya tanya, kita decide buat pakai untuk prewed dan wedding. Saat pre-wed Ka Surya bs bantu kasi saran untuk warna pakaian dan untuk tempat2nya.. Dan lebih lagi mereka meski gk keluar biaya transport tetep berusaha minimalis in biaya transport on the spot loh supaya kita gk keluar duitnya terlalu mahal. Ka Surya & Team jg kerja tanggungjawab bantu kita atur schedule,dll). And then mereka jg setelah foto pre-wed bantu update2 lg. Kita blm sampai hari wedding. tapi ya puas pastinya dari setelah pre-wed sudah tau jg hasil kerja dari Thephotocap buat pelayanan mereka. So recommended banget d buat pakai jasa ThePhotocap.Inc. Dan hasilnya semua sangat memuaskan.. Very recommended.. :)

    Vendor Reply

    16 May 2019
    Thank You So Much Ka Jessy,
    04 May 2019 | Partnering Vendor at Nadia & Fandy Wedding Wedding

    Professional !!

    Sangat mengagumkan sekali bisa berkolaborasi dengan team photo sekelas thephotocap.. dengan gaya nya yang santai, team teamnya yang funny bgt, tapi mereka bekerja sekelas professional, dengan hasil foto foto yang saya sendiri kagum sekali.. Sangat sangat kreatif, diluar ekspetasi.. dan sangat kompak sekali. Jangan ragu klo mau foto dan video di hari spesial anda. Thephotocap ini pilihan yang tepat. Sukses selalu, semoga next bs ketemu lagi yaa guys..

    Vendor Reply

    05 May 2019
    Thank you bro Boy, kolaborasinya gokil bgt
    30 April 2019 | Bride at Julia Wedding

    Wonderful people, creative direction,beautiful photography, quality product

    Photocap is such a wonderful creative team with fresh new ideas. They really helped the session go smoothly. Lots of my friends have been saying what a great photographer you are, how they felt relaxed with you taking photos. Thank you so much for taking such amazing photo's, everybody that has looked at them has shed a tear and said how beautiful they all are. I once read, “an artist is one who has the ability to capture the essence of a moment and share it with those of us who are not so insightful.” Ka Surya & photocap team styles which always have a combination of classic and modern feels. clearly did capture the essence of our moment. I strongly recommend ThePhotoCap❤️ Thank you once again.
    25 April 2019 | Bride at Bibie Wedding

    Photography Terbaik

    Awalnya buat wedding pasti galau mau ini mau itu aplg tentuin mau yg mana, sampai akhirnya jatuh hati dengan hasil jepretan ka Surya and in fact bener aja saya ini sama pasangan saya kaku bgt kalo foto, dari awal uda tkt aja prewednya hasil2nya akan kaku.. tapi salahhhhh, team and ka Surya bener2 jago arahin gaya, enak bawa suasana, kocak,dan lucu lucu tapi ttp professional, malah alhasil berasa jadi model hahaha.. Kalo masalah hasil jepretan ga usa ditanya, hasilnya diluar ekspektasi banget. Bagusnya itu juara, enaknya ka Surya itu bisa diajak diskusi, sabar banget, maunya kita gmn dan sllu dikasih saran yang terbaik, jadi ini kan moment besar, soo biar kita ga nyesel gt atau kalo banyak orang pada photo ulang deh hahaha.. kalo sama ka Surya ga akan deh ada kejadian photo ulang lagi,, Tengkyu ya ka Surya uda jadiin hari special aku makin special ,, very very very (1000x) RECOMENDED !! Ahahaha.. Ps : waktu itu kita full dari engagement sampai weddingnya

    Vendor Reply

    26 April 2019
    Wah Thank you bgt Ka Bibie.. Ditunggu Moment special berikutnya ;)
    18 April 2019 | Bride at Lisa Wedding

    Best decision !

    Mau Sedikit Testi nih ... Awalnya bingung bgd nyari vendor foto utk prewed dan wedding. Sempet contact bbrp vendor termasuk thephotocap. Thephotocap satu2nya vendor yg ngmgnya realistis. Dari awal ga terkesan cm mau ngasi janji2 manis spy deal. Skrg thankful bgd kmrn akhirnya milih pake Thephotocap. Mereka super helpful, do what they said they would do, Ramah & friendly jg, dan kocak abiss! Bikin sesi foto2 jd fun. Most importantly, Ka Surya n Team ringan tangan bgd, yg bukan kerjaan mreka jg dibantuin. Banyak deh hal2 kecil lain yg ga bs dijelasin satu - satu. Mesti ngerasain sendiri profesionalitas mereka dan hasil jepretan mereka bikin kita puas bgd. Pokoknya best decision banget2 pake Thephotocap. Semoga semakin sukses ya ke depannya buat Ka Surya & Thephotocap Team !!

    Vendor Reply

    26 April 2019
    Terina Kasih Ka Lissa,

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Hi-Res image,  Matted prints,  Prints, Albums,  Custom album design,  Digital files,  Proof CD of all images,  Custom graphic design
    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Artistic,  Natural,  Vintage,  Conceptual,  Journalism,  Underwater,  Portraiture,  Destinations,  Other - fashion
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Portraiture,  Other - fashion wedding,  Artistic
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Beauty shoot,  Other - commercial shoot,  Studio shoot,  Themed shoot
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes of course
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes of course
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes of course
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes We have
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes It's only need 2 weeks after your happy day
    Are you available to shoot after hours?
    Yes We do
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer, Credit card payment
    What is your payment terms?
    30 % after confirmation of Contract & 70% H - 7 before the Event Or Negotiation
    When was your business established?
    2011
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Beauty shoot,  Studio shoot,  Themed shoot
    What makes your services unique?
    oue experience team
    How long does it take for the client to receive the final product?
    2-3 months after happy day
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    yups.. We direct our client
    What rate do you usually charge at?
    overseas and overtime
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    7-10 day after Happy day
    How far in advance should your client contact you?
    3 months, 6 Months, 1 years is okay, no problem
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    In 2016, our team nominee award from fearless In 2015 Our Owner Sertificate by Keda.Z
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    free,,
    Apakah Pricelist sudah harga pas ?
    Untuk Pricelist masih bisa negosiasi dan bisa disesuaikan dengan kebutuhan.
    Apakah bisa request sesuai keinginan ?
    Sangat bisa sekali, karena kita utamakan keinginan Client kami
    Apakah bisa hanya bayar jasa saja diluar paket ?
    Bisa sekali, sesuai kesepakatan
    Bagaimana service Prewedding dan Wedding yang kalian kasih ?
    untuk Prewedding kami siap sampai client nya nyerah nyerah untuk Wedding kami Start dari Mulai make up sampai resepsi selesau dan lanjut foto berdua Clientnya sampai clientnya cape
    Apakah kalian menyediakan paket lengkap ?
    kami menyediakan semua paket lengkap atau bisa pilih satuan sesuai keinginan dan kebutuhan client
    Apakah pembayaran bisa dicicil ?
    Sangat bisa sekali demi kenyamanan client
    Apakah hasil dari Fotografer utama dan asistant berbeda ?
    Iya berbeda tentu, tapi kualitas kami tanggung jawab.
    Service(s)
    Address
    Jalan Petogogan II, Blok A, Kebayoran Baru, Jakarta Selatan, DKI Jakarta 12160
    Location(s)

    We want our photos to reflect the beauty we see everyday in those around us and the world we share. It’s in the mix and part of what drives us to shoot in the style we do. We call ourselves “fashion-inspired photographers” In this website you will find a selection of projects we have had the pleasure to work on. So, we decide to take your moments and memories with the concept and creativity to make some beautiful and memorable moments of yours. *_______Connecting Your Precious Moments_______*

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.