All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (13)
  • reviews (5)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    The Remember Review(s)

    5 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    03 February 2017 | Bride at Motilal Sabilian & Indah Purnama Sari Wedding

    The Remember, Recommended !!!

    Buat saya dan suami “ The Remember” paling toppp, kenapa ? Karena kita bener_2 dibantu sama fotografernya yang bisa betul bikin konsep yang kita mau. Hasil_2 futu sebelum di edit itu sudah keren, apalagi setelah proses editing, wooww... Futu_2 yang di hasilkan sangat elegant dengan variasi gaya yang diarahkan dengan alami dan sempurna, memory yang engga akan terlupakan seumur hidup kami ( Sabil & Indah ) yang sudah di dokumentasikan dengan sangat baik oleh “ The Remember “ Kita rekomendasiin betul ini “ The Remember “ buat sobat_2 yang butuh Photography & Videography. Profesionalitas serta kualitas yang diberikan oleh crew-crew fotografer nya okee… Thanks a lot for “ Be “ Burhanuddin as our photographer & Hendra as our videographer !!! Always The Spirit “ The Remember “
    02 February 2017 | Bride at Papay Dan Riana Wedding

    thank you so much !!!

    Thanks banget buat kerja sama Dan hasil yg memuaskan,makasi jg buat arahan selama acara berlangsung,sukses terus buat the remember
    25 October 2016 | Bride at Johan & Intan Wedding

    Thanks to The Remember

    Thanks to The Remember yang sangat bersahabat walau uda kepanasan dilokasi dari pagi sampai menjelang malam. Pengambilan foto yg sangat indah jd bagus banget pas dicetak. Albumnya juga rapih. Puas deh apalagi dikasih free mini galery. Thanks The Remember. Salam juga untuk mas, Be.
    25 October 2016 | Bride at Ozan & Nisma Wedding

    Team yang profesional dan friendly

    Team yg profesional dan friendly. Puas sekali pake the remember waktu prewed hasilnya sesuai dgn konsep yg kita harapkan biarpun lokasi prewed kita cuma di Bandung .Fotografernya selalu bikin kita ketawa ketiwi biarpun udah capek tetep perfeksionis. Waktu wedding day ga sangka team nya banyak banget, sampe bos nya sendiri turun tangan :p . Dari subuh udah standby di lokasi sampe resepsi kelar tetep Fun. Good Job the remember!!!
    25 October 2016 | Bride at Rodry & Merlin Wedding

    Recommended!

    Wah gila puas bgt, kerjanya cepet banget & professional, ga bikin ngebosenin, hasilnya jangan ditanya deh, keluarga semua puas, harga cocok banget di kantong. Keseluruhan top abiss, good jobb. Lanjutkan!! Sukses terus deh buat The Remember

    Photography

    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    WHAT DO YOUR PACKAGES INCLUDE?
    Photo, Video, Story Book, Stylist & Make Up, Photo Frame
    DO YOU WORK OVERSEAS?
    Yes
    DO YOU HAVE A REPLACEMENT PHOTOGRAPHER IN CASE YOU BECOME UNAVAILABLE ON THE DAY OF THE EVENT?
    Yes, we have
    ARE YOU AVAILABLE TO SHOOT AFTER HOURS? IF YES, HOW MUCH DO YOU CHARGE FOR EXTRA HOURS?
    Yes, Negotiable
    HOW SOON AFTER THE EVENT ARE THE PROOF READY FOR VIEWING?
    Maximum 1 week
    WHEN WILL THE CLIENT GET THE FINAL ALBUM
    Maximum 3 months
    DO YOU PROVIDE ALL THE DIGITAL FILES AND/OR NEGATIVE (OR COPIES OF THE NEGATIVES) TO THE CLIENT?
    Yes
    HOW MUCH THE PRICE
    Adjustable By Request
    WHAT IS INCLUDED IN YOUR PHOTOSHOOT PACKAGE?
    Albums, Costum graphic design, Digital files, Flush mount, Hi-Res Image, Matted print, Prints, Costum Album Design, Negatives, Proof CD of all images.
    WHAT PHOTOGRAPHY STYLES DO YOU USUALLY OFFER?
    Contemporary, Potraiture, Cultural, Candid, Artistic, Natural, Classic, Black and White, Conceptual
    WHAT DO YOUR SERVICES COVER?
    Prewedding Shoot, Wedding day coverage, Family shoot, Studio shoot, Beauty Shoot
    WHAT IS YOUR SPECIALITY?
    Prewedding Shoot, Wedding day coverage, Family shoot, Beauty shoot
    Service(s)
    Address
    Jln. Gandaria 3 008/002 No. 47 Kel. Pekayon Kec. Pasar Rebo. Jakarta Timur. Indonesia 13710
    Location(s)

    We Are The Remember ​ Set up in Jakarta 2016, and since then we've established ourselves as one of the wedding photographer specialized in photography, cinematography, graphic design and animation. ​ The Remember also focusing to adding excitement in every project we handled, with our energetic and passionated team involved.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.