All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (81)
  • reviews (19)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    SentimeterCard Review(s)

    19 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    12 December 2017 | Bride at Shena & Angga Wedding

    High Quality & Low Budget, Sangat membantu !

    Awalnya dapet vendor yang nawarin produk yang sama dgn harga hampir 2x lipat dari harga yg dikasih sentimetercard, aku shock pas dihitung2 lumayan juga perbedaan nya kalo pesen dalam julmah banyak, syukurlah ketemu sama sentimetercard tepat waktu.. Ko Rian juga fast respon dan selalu update perkembangan pesanan jd kita juga sebagai customer ngga khawatir kalau barang akan sampai tepat waktu krn semua dikarjakan on schedule. Trus juga suka kasih ide gimana caranya biar lebih efisien, lebih menarik dsb.. dan yang terakhir pacaking nya sangat memuaskan (rapi dan box nya tebel), jd ngga perlu takut souvenir kita penyok2 selama pengiriman di expedisi.. Thank youuuuuuuuu ko rian & ci herlin, seneng banget nemu kalian di wedding fair di Batam :)

    Vendor Reply

    12 December 2017
    Hii Shena, senang sekali bisa support dan akhirnya kamu juga puas dengan hasil pekerjaan kita. Sorry ya kalau ada salah2..
    13 November 2017 | Bride at Martin Lai & Marseline Auxilia Wedding

    T.O.P.B.G.T

    Undangan pernikahan mnrt kami adalah cara pertama kami untuk membuat para tamu undangan terkagum2 dgn acara kami.. Memilih Sentimeter Card tentu pilihan terbaik yang kami buat, karena dari awal hingga akhir SentimeterCard selalu banyak membantu..dari pemilihan Model yg banyak dan semuanya bagus2.. Bahkan sabar dalam semua proses permintaan saya.. Terima Kasih SENTIMETERCARD sukses selalu!!
    08 November 2017 | Partnering Vendor at Benz & Angel Wedding

    BEST!

    sentimeter card sangat berkoordinasi dengan baik dari awal merencanakan design, editing, hingga pengiriman. ko rian dan ci herlin sangat membantu dan gak pernah lupa untuk update ke klien. klien pun sangat puas dengan hasilnya!
    31 October 2017 | Bride at Patrik & Nengsih Wedding

    Veey nice service

    Awalnya sudah bingung cari undangan dan souvenir dimana2 karena acara kami di luar daerah. Sampai akhirnya iseng2 dan menemukan sentimeter. Pelayanan yang sangat bagus dan bersabahat seperti sdh temen dekat sendiri. Tidak ada kata telat di kamus sentimeter :) Salam sukses buat cici dan koko ya.

    Vendor Reply

    04 November 2017
    thank you NENQSIH and PATRIK for choosing & trusting us :) kami juga senang memiliki klien seperti kalian, mudah untuk kerjasama :D
    14 September 2017 | Bride at ricky & evelyn Wedding

    thankyou

    thankyou undanganny sesuai banget dengan design, bagussss bangettt.. orang designnya jg cepet tanggap . untuk proses penyelesaian undangan jg tepat waktu sesuai dengan yg di janjikan. no ngaret. tp aku kurang suka dengan sampul plastik yg dikasih, soalny tipis dan bikin undangan agak lecek tersampulnya

    Vendor Reply

    15 September 2017
    Hi Evelyn senang kalau hasilnya memuaskan kamu, dam terima kasih juga untuk masukan nya. ke depan nya kami bisa lebih baik lagi. thank you once again :)
    02 September 2017 | Bride at Lambert & Mellysa Wedding

    The least thing you ever need to worry about is your invitation

    First time contacted the team, I was introduced to Herlin (such a kindhearted lady). Both of us staying overseas and to prepare wedding in Jakarta was a big hassle. We only met Herlin 1 time and sign the deal straight away after looking through all the portfolio, checked the material and the sample quality. After that all the design and communication done through mail with Riant. Both of them make sure that the invitations ready exactly at the time we need it. The paper quality is a top notch, the color printed bright without any fine lines/shades. If you're looking for value of money, sentimeter card should be in your selection list.

    Vendor Reply

    07 September 2017
    Thank You Mellysa fo your honest review, its such pleasure to help your special day. happy wedding once again, may your marriage would be happy :) Thank you for trusting us dear Mellysa & Lambert

    Invitations

    Do you offer a catalog of products or custom products?
    Yes, sure.
    Do you handle design, printing, and assembly?
    Yes, of course!
    Why I must choose SentimeterCard ?
    Settle Down, take a breath. Now, you can do anything you like! You will have a good custom wedding invitation and arrange the price as you like. Do not nervous, take a time, then decide it. Our uniqueness, you can set the price based on the size of wedding invitation itself. You will found a transparency and of course a very good price. We're very concern about service satisfaction and quick response for your needs. For us, it's not just one day event, its about lifetime memory.
    Do you offer a catalog of products or custom products?
    Yes, sure.
    Do you handle design, printing, and assembly?
    Yes, of course!
    Is there a minimum order requirement?
    Minimum 300 pcs, but don't worry, we can discuss about it.
    What makes your services unique?
    You can set your own price! woww!! Feel free to contact us on : WhatsApp : 0856 77 345 99 BBM : 56D 57D 05
    Is there a minimum order requirement?
    Yes 300 pcs
    Do you ship worldwide?
    Yes
    How far in advance should your client make an order?
    2-3 months
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    When was your business established?
    our bussines started on january 2015
    Do you provide catalog or custom products?
    Custom-made custom made, please kindly check our web at www.sentimetercard.com
    What services do you include in your package?
    Design Design,  Printing Printing,  Other Production
    What other services do you offer?
    Printing service,  Gifts,  Other Wedding Souvenir
    What design styles do you specialize in?
    Rustic, Vintage, Water color flower, Classy
    Do you use any special technology or technique?
    Letterpress,  Foil,  Custom fold invitation boxes
    Service(s)
    Address
    Jl. Carina Sayang blok N no. 49 Bojong Indah, Cengkareng. West Jakarta, Indonesia. 11740
    Location(s)

    WhatsApp : 0822 26 2828 86 | IG : sentimetercard | www.sentimetercard.com

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.