All Categories
United States
All Cities
All Budgets

Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
vendors you've ever been involved with

SentimeterCard Review(s)

13 Review(s), sorted by :
Latest Review
01 February 2017 | Bride at Reza Agatha & Fransiska Wedding

Thank you!

Hiii!! Makasi yaa untuk Ci Herlin yang uda bantu kita pilihin theme, dan design yang sesuai dengan kemauan kita berdua, calon suami yang kepengin banget model simple, tapi fun, akhirnya jatuh pada vendor SentimeterCard. ^^ trus keinginan kita itu emg agak ribet karena nikah beda kota, tapi Ci Herlin sanggup loh buat angan-angan kita tercapai, di modifikasi sedemikian rupa jadi bener2 dengan keinginan kita hehehehhe.. thx a lot ci, temen2 juga happy dengan model undangannya. thanksss yaa.. Dan juga respon design nya dengan Ko riyant juga fast respons, lewat email, tapi cepet di reply, hehehhe,, dan tanggal due date nya malah lebih cepet 5hr dari kesepakatan .. Thanks to Sentimetercard! From us, Reza & Siska

Vendor Reply

01 February 2017
Hai Reza & Siska, Wah seneng kalau kamu puas dgn hasil kami :) Thank you for trusting us
28 September 2016 | Bride at Hendra & Elizabeth Wedding

Very Recommended! Nice Result and very reasonable price.

Awalnya tau vendor ini dari teman yg uda pake sebelumnya dan hasilnya bagus. akhirnya janjian & tanya2 trs deal. Harga sangat kompetitif dan bersaing. Thanks a lot to ko riant yg uda sabar sama saya yg bawel dan byk maunya. hehe. Thanks jg uda proaktif selama proses designnya. Hasil undangannya semua bilang bagus bgt. hasil design di email dgn hsl cetak jauh lbh bagus setelah dicetak, sampai amaze sendiri dan selesai ontime sblm wktu deadlinenya. will recommend this vendor to all my friends. sukses trs sentimeter cards.

Vendor Reply

15 October 2016
you deserve it elizabeth, my pleasure to help your special day.. sukses juga persiapan dan acaranya..
14 September 2016 | Bride at Denny & Feliana Wedding

Excellent work! Very Recommended :)

Suka banget sama hasil undangan kita. Riant orangnya sabar and proaktif juga, selalu follow up. Undangan kita selesai jauh lebih cepat dari yang dijanjikan, harganya very reasonable, hasil nya juga memuaskan. Very recommended! Sukses terus ya Riant & Sentimeter Card!

Vendor Reply

14 September 2016
Such a honor to serve your own feliana, You deserve it. Most welcome..
12 August 2016 | Groom at Hansen & Ingna Wedding

Excellent work, well done!

Kami datang dengan waktu yang sangat mepet, tapi kami menyelesaikan desain hanya dalam 2 jam dan langsung confirm cetak, very outstanding skill! Very friendly person dan sabar saat kita bawel :p. Pilihan bahan berkualitas dan finishingnya juga rapih. Harga? bisa disesuaikan dengan budget kita. Awalnya khawatir dengan target penyelesaian yang diberikan, tapi undangan benar2 selesai tepat di tanggal yang ditentukan. Will recommend this vendor to all my friend. Sukses Sentimetercard
31 May 2016 | Bride at Nancy & David's Wedding Wedding

Outstanding Work!

Thank you Riant & Sentimeter Card for the very beautiful wedding invitations! We love the final results and already friends of mine ask me where I made my invitations because they also love them! The results are as we want them to be, so nice! And the process was easy and fast! Thank you once again!!
23 March 2016 | Bride at Hans & Inez Wedding

Recommended wedding card vendor

Mulai dr ketemu , pilih2 undangan sampai undangan selesai, pelayanannya OK banget.. Bolak balik kita ada revisi design, dr font, gambar dll responnya juga cepat dan sesuai yang kita mau. Jadi kita gak ketar ketir krn waktunya mepet, hehe… Awalnya di bilang sktr 2 bln undangan baru selesai dr final design, eh ternyata 1 bln udah terima hasil undangannya.. hehe Hasil undangannya bagus, sesuai dgn design dan rapi pengerjaannya.. Thank you Riant and Sentimeter Card... :)

Invitations

Do you offer a catalog of products or custom products?
Yes, sure.
Do you handle design, printing, and assembly?
Yes, of course!
Why I must choose SentimeterCard ?
Settle Down, take a breath. Now, you can do anything you like! You will have a good custom wedding invitation and arrange the price as you like. Do not nervous, take a time, then decide it. Our uniqueness, you can set the price based on the size of wedding invitation itself. You will found a transparency and of course a very good price. We're very concern about service satisfaction and quick response for your needs. For us, it's not just one day event, its about lifetime memory.
Do you offer a catalog of products or custom products?
Yes, sure.
Do you handle design, printing, and assembly?
Yes, of course!
Is there a minimum order requirement?
Minimum 300 pcs, but don't worry, we can discuss about it.
What makes your services unique?
You can set your own price! woww!! Feel free to contact us on : WhatsApp : 0856 77 345 99 BBM : 56D 57D 05
Is there a minimum order requirement?
Yes 300pcs
Do you provide services in other cities or countries?
Yes SG and malaysia
Do you provide delivery services for the invitations?
No mostly client took by theirself
Do you ship worldwide?
Yes
How far in advance should your client make an order?
For custome made we need at least 3-4 months an for ready order collection we need 2-3 months before the invitation ready
What payment systems are available for your business?
Bank transfer
When was your business established?
our bussines started on january 2015
Do you provide catalog or custom products?
Custom-made custome made, please kindly check our web at www.sentimetercard.com
What services do you include in your package?
Design Design,  Printing Printinv,  Assembly Assembly
What other services do you offer?
Printing service,  Gifts,  Other Wedding Souvenir
What design styles do you specialize in?
Rustic, Vintage, Water color flower, Classy
Service(s)
Address
Jl. Carina Sayang blok N no. 49 Bojong Indah, Cengkareng. West Jakarta, Indonesia. 11740
Location(s)

WhatsApp : 0822 26 2828 86 | IG : sentimetercard | www.sentimetercard.com

This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.