All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (144)
  • reviews (36)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    SentimeterCard Review(s)

    36 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    20 July 2019 | Bride at Alvien & olivia Wedding

    Hasil undangan dan service admin yang sangat memuaskan

    Pelayanan fast respons,design bener2 sesuai apa yg qt inginkan,sabar bgt deh buat org yg agak bawel&byk keinginan kaya ak,udah ganti ber x x jenis font,warna & gbr ttp dilayanin dgn senang hati,setiap revisi sllu cepat dperbaiki..hasil akhir undangannya dluar ekspektasi,hasil nya lbih dari yg qt inginkan & waktu selesai cetak lbh cpat dri yg dtentukan..happy bgt,thx youu bgt yaaa,smga sukses sllu
    09 July 2019 | Bride at Vanya & Martin Wedding

    Great Vendor

    We ordered the wedding invitations and souvenirs from SentimeterCard. We discussed what we liked to one of the owners, Ci Dhini. She guided and helped us in finding the designs that we liked. Mas Randi, the one who designed the invitations was also helpful. We are very satisfied with the results! The invitations were flawless and beautifully made. Price-wise? Very good deal! Thank you so much SentimeterCard team!

    Vendor Reply

    19 July 2019
    Hi Vanya, Thank you for trusting us, my pleasure to serve you and Martin too. Good luck for your preparing :)
    10 May 2019 | Bride at Ciaran dan Vika Wedding

    Good Job

    Tadinya mikir karena murah, mungkin hasilnya akan biasa aja. Tapi ternyata undangannya bagus banget. Pasangan saya yang tadinya ga terlalu suka sama foto undangannya, tapi pas undangannya sampe dia jadi suka banget, dia blg lebih dari ekspektasinya dia. Respon dari vendor pun baik banget. Terima kasih ya Sentimetercard. Recommended!!!

    Vendor Reply

    13 May 2019
    hallo Ciaran & Vika , seneng dengernya ^__^ apalagi sampai diluar Expetasi sukses terus ya sampai Hari H senang bisa membantu kamu di hari special kamu :) terimakasih
    18 March 2019 | Bride at Kiki & Andre Wedding

    Wedding Invitation

    Service excellent!!! Awalnya bingung nyari cetakan undangan yang bagus dengan harga terjangkau dimana.Trus iseng-iseng liat bridestory dan ketemulah sentimetercard.Langsung wa dan suprisingly cepat banget dibalas dan helpfull sekali. very helpfull, kindness and fast response. Thanks cici :)

    Vendor Reply

    18 March 2019
    hallo Kiki & Andre ^__^ waahh, seneng dengarnya kami bisa membantu di hari special kamu nanti sukses sampai hari H ya :) terimakasih
    19 February 2019 | Bride at Dara & Wira Wedding

    Card Holder & Hard Box

    Hi, Awal kami pesan hanya 500pcs akhirnya ada penambahan2an sampai lebih dari 150pcs tetapi hasil jadinya tetap bagus banget sesuai ekspektasi dan tepat waktu sesuai yang dijanjikan pada awal pemesanan adminnya juga baik banget. Thank you Sentimeter Card!

    Vendor Reply

    21 February 2019
    hallo Dara & Wira, senang sekali bisa membantu Sebagian Kecil di hari terpenting kamu dan pasangan. Sukses sampai hari H ya :) Ka Dara & Wira Terimakasih ^_^
    23 January 2019 | Bride at Haris & Dola Wedding

    Service Memuaskan

    Recommended vendor untuk undangan dan soevenir. Biaya nya sangat kompetitif, pilihan design undangannya pun beragam. Bisa di custom juga untuk undangan.

    Vendor Reply

    19 March 2019
    Hi Dola, Terima kasih untuk kepercayaanya menjadi bagian di hari penting kamu. Sukses untuk hari H nya :)

    Invitations

    Do you offer a catalog of products or custom products?
    Yes, sure.
    Do you handle design, printing, and assembly?
    Yes, of course!
    Why I must choose SentimeterCard ?
    Settle Down, take a breath. Now, you can do anything you like! You will have a good custom wedding invitation and arrange the price as you like. Do not nervous, take a time, then decide it. Our uniqueness, you can set the price based on the size of wedding invitation itself. You will found a transparency and of course a very good price. We're very concern about service satisfaction and quick response for your needs. For us, it's not just one day event, its about lifetime memory.
    Do you offer a catalog of products or custom products?
    Yes, sure.
    Do you handle design, printing, and assembly?
    Yes, of course!
    Is there a minimum order requirement?
    Minimum 300 pcs, but don't worry, we can discuss about it.
    What makes your services unique?
    You can set your own price! woww!! Feel free to contact us on : WhatsApp : 0856 77 345 99 BBM : 56D 57D 05
    Is there a minimum order requirement?
    Yes 300 pcs
    Do you ship worldwide?
    Yes
    How far in advance should your client make an order?
    2-3 months
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    When was your business established?
    our bussines started on january 2015
    Do you provide catalog or custom products?
    Custom-made custom made, please kindly check our web at www.sentimetercard.com
    What services do you include in your package?
    Design Design,  Printing Printing,  Other Production
    What other services do you offer?
    Printing service,  Gifts,  Other Wedding Souvenir
    What design styles do you specialize in?
    Rustic, Vintage, Water color flower, Classy
    Do you use any special technology or technique?
    Letterpress,  Foil,  Custom fold invitation boxes
    Service(s)
    Address
    Jl. Hanoman I No. 29 Bojong Indah, Cengkareng. West Jakarta, Indonesia. 11740
    Location(s)

    WhatsApp :0812 2882 2826 IG : sentimetercard Web : www.sentimetercard.com

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.