All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (78)
  • reviews (15)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    SentimeterCard Review(s)

    15 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    14 September 2017 | Bride at ricky & evelyn Wedding

    thankyou

    thankyou undanganny sesuai banget dengan design, bagussss bangettt.. orang designnya jg cepet tanggap . untuk proses penyelesaian undangan jg tepat waktu sesuai dengan yg di janjikan. no ngaret. tp aku kurang suka dengan sampul plastik yg dikasih, soalny tipis dan bikin undangan agak lecek tersampulnya

    Vendor Reply

    15 September 2017
    Hi Evelyn senang kalau hasilnya memuaskan kamu, dam terima kasih juga untuk masukan nya. ke depan nya kami bisa lebih baik lagi. thank you once again :)
    02 September 2017 | Bride at Lambert & Mellysa Wedding

    The least thing you ever need to worry about is your invitation

    First time contacted the team, I was introduced to Herlin (such a kindhearted lady). Both of us staying overseas and to prepare wedding in Jakarta was a big hassle. We only met Herlin 1 time and sign the deal straight away after looking through all the portfolio, checked the material and the sample quality. After that all the design and communication done through mail with Riant. Both of them make sure that the invitations ready exactly at the time we need it. The paper quality is a top notch, the color printed bright without any fine lines/shades. If you're looking for value of money, sentimeter card should be in your selection list.

    Vendor Reply

    07 September 2017
    Thank You Mellysa fo your honest review, its such pleasure to help your special day. happy wedding once again, may your marriage would be happy :) Thank you for trusting us dear Mellysa & Lambert
    01 February 2017 | Bride at Reza Agatha & Fransiska Wedding

    Thank you!

    Hiii!! Makasi yaa untuk Ci Herlin yang uda bantu kita pilihin theme, dan design yang sesuai dengan kemauan kita berdua, calon suami yang kepengin banget model simple, tapi fun, akhirnya jatuh pada vendor SentimeterCard. ^^ trus keinginan kita itu emg agak ribet karena nikah beda kota, tapi Ci Herlin sanggup loh buat angan-angan kita tercapai, di modifikasi sedemikian rupa jadi bener2 dengan keinginan kita hehehehhe.. thx a lot ci, temen2 juga happy dengan model undangannya. thanksss yaa.. Dan juga respon design nya dengan Ko riyant juga fast respons, lewat email, tapi cepet di reply, hehehhe,, dan tanggal due date nya malah lebih cepet 5hr dari kesepakatan .. Thanks to Sentimetercard! From us, Reza & Siska

    Vendor Reply

    01 February 2017
    Hai Reza & Siska, Wah seneng kalau kamu puas dgn hasil kami :) Thank you for trusting us
    28 September 2016 | Bride at Hendra & Elizabeth Wedding

    Very Recommended! Nice Result and very reasonable price.

    Awalnya tau vendor ini dari teman yg uda pake sebelumnya dan hasilnya bagus. akhirnya janjian & tanya2 trs deal. Harga sangat kompetitif dan bersaing. Thanks a lot to ko riant yg uda sabar sama saya yg bawel dan byk maunya. hehe. Thanks jg uda proaktif selama proses designnya. Hasil undangannya semua bilang bagus bgt. hasil design di email dgn hsl cetak jauh lbh bagus setelah dicetak, sampai amaze sendiri dan selesai ontime sblm wktu deadlinenya. will recommend this vendor to all my friends. sukses trs sentimeter cards.

    Vendor Reply

    15 October 2016
    you deserve it elizabeth, my pleasure to help your special day.. sukses juga persiapan dan acaranya..
    14 September 2016 | Bride at Denny & Feliana Wedding

    Excellent work! Very Recommended :)

    Suka banget sama hasil undangan kita. Riant orangnya sabar and proaktif juga, selalu follow up. Undangan kita selesai jauh lebih cepat dari yang dijanjikan, harganya very reasonable, hasil nya juga memuaskan. Very recommended! Sukses terus ya Riant & Sentimeter Card!

    Vendor Reply

    14 September 2016
    Such a honor to serve your own feliana, You deserve it. Most welcome..
    12 August 2016 | Groom at Hansen & Ingna Wedding

    Excellent work, well done!

    Kami datang dengan waktu yang sangat mepet, tapi kami menyelesaikan desain hanya dalam 2 jam dan langsung confirm cetak, very outstanding skill! Very friendly person dan sabar saat kita bawel :p. Pilihan bahan berkualitas dan finishingnya juga rapih. Harga? bisa disesuaikan dengan budget kita. Awalnya khawatir dengan target penyelesaian yang diberikan, tapi undangan benar2 selesai tepat di tanggal yang ditentukan. Will recommend this vendor to all my friend. Sukses Sentimetercard

    Invitations

    Do you offer a catalog of products or custom products?
    Yes, sure.
    Do you handle design, printing, and assembly?
    Yes, of course!
    Why I must choose SentimeterCard ?
    Settle Down, take a breath. Now, you can do anything you like! You will have a good custom wedding invitation and arrange the price as you like. Do not nervous, take a time, then decide it. Our uniqueness, you can set the price based on the size of wedding invitation itself. You will found a transparency and of course a very good price. We're very concern about service satisfaction and quick response for your needs. For us, it's not just one day event, its about lifetime memory.
    Do you offer a catalog of products or custom products?
    Yes, sure.
    Do you handle design, printing, and assembly?
    Yes, of course!
    Is there a minimum order requirement?
    Minimum 300 pcs, but don't worry, we can discuss about it.
    What makes your services unique?
    You can set your own price! woww!! Feel free to contact us on : WhatsApp : 0856 77 345 99 BBM : 56D 57D 05
    Is there a minimum order requirement?
    Yes 300 pcs
    Do you ship worldwide?
    Yes
    How far in advance should your client make an order?
    2-3 months
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    When was your business established?
    our bussines started on january 2015
    Do you provide catalog or custom products?
    Custom-made custom made, please kindly check our web at www.sentimetercard.com
    What services do you include in your package?
    Design Design,  Printing Printing,  Other Production
    What other services do you offer?
    Printing service,  Gifts,  Other Wedding Souvenir
    What design styles do you specialize in?
    Rustic, Vintage, Water color flower, Classy
    Do you use any special technology or technique?
    Letterpress,  Foil,  Custom fold invitation boxes
    Service(s)
    Address
    Jl. Carina Sayang blok N no. 49 Bojong Indah, Cengkareng. West Jakarta, Indonesia. 11740
    Location(s)

    WhatsApp : 0822 26 2828 86 | IG : sentimetercard | www.sentimetercard.com

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.