All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (6)
  • projects (187)
  • reviews (102)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    SentimeterCard Review(s)

    102 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Kartika s
    24 September 2021 | Bride at Riki & kartika Wedding

    Good n patient vendor

    Pilih sentimeter liat di bridestory and IG nya bagus" hasilnya. Ternyata PiC nya juga baik banget mau nanagin permintaan kita yg beberapa kali gganti sampe deal. Sabar banget dan membantu sesuai yg kita mau. Hasil ya juga bagus, tepat waktu dan sesuai harapan. Good vendor
    virginia capritory
    23 September 2021 | Bride at Hans dan Virginia Wedding

    Top banget

    Sentimeter bagus bangettt. Thankyou udh nerima request" mau gimana undangannya
    Jennifer Stephanie
    08 September 2021 | Bride at Ferry & Jenni Wedding

    Puasss bgt!!

    Thankyou sentimeter buat bantuannya untuk bikin undangan kita.. sangat suka bgtt & semuanya rapi sesuai dengan harapan.. sukses trus ya!✨
    Qirby Hutarso
    25 July 2021 | Bride at Daniel & Qirby Wedding

    Beautiful invitations

    Cuma mau blg thankyou to sentimetercard, dr awl lmyan concern ttg undangan dri bahan, design, dll.. sblm nemu sentimeter, udah hampir deal sama salah satu vendor trs ketika iseng2 nyari lg dan nemu sentimeter. Lgsg dong pindah hati❤️ lgsg srek dri awl chat dan pas ktmu buat pgg bhan undanganny. Pkkny dri bahan dan design ga ush di ragukan lagi, adminny pun sngat ramah dan responsif. Bnr2 cekatan dlm urusan revisi dan tentu saja hasilnya super rapi dan cantik❤️ satu lagi yg pling penting pengerjaanny tepat waktu sesuai estimasi dri awl.. goodjob Sentimeter❤️
    Maria Yoana
    14 July 2021 | Bride at Andry & Yoana Wedding

    Honest Review

    First of all, Thankyou SentimeterCard 😘 Pelayanan memuaskan, semua di doubel check spy gk da yg salah, teliti bngt. Hasil undangannya pun aku sukaa, bahannya bagus, design ssuai yg aku mau & harga nya pun terjangkau. Dabest SentimeterCard 🥰
    Sinta
    06 July 2021 | Bride at Ardian & Sinta Wedding

    review undangan

    Responny sangat cepat dan baik\nproses pembuatan cepat dan tepat waktu\ndari awal sampai akhir selalu di respon dengan baik \nhasil undangan sesuai dengan yang kita mau.\nthank u ci Herlin and Team\n\nsukses terus ya

    Invitations

    Do you offer a catalog of products or custom products?
    Yes, sure.
    Do you handle design, printing, and assembly?
    Yes, of course!
    Why I must choose SentimeterCard ?
    Settle Down, take a breath. Now, you can do anything you like! You will have a good custom wedding invitation and arrange the price as you like. Do not nervous, take a time, then decide it. Our uniqueness, you can set the price based on the size of wedding invitation itself. You will found a transparency and of course a very good price. We're very concern about service satisfaction and quick response for your needs. For us, it's not just one day event, its about lifetime memory.
    Do you offer a catalog of products or custom products?
    Yes, sure.
    Do you handle design, printing, and assembly?
    Yes, of course!
    Is there a minimum order requirement?
    Minimum 300 pcs, but don't worry, we can discuss about it.
    What makes your services unique?
    our invitation design will set perfect tone for your wedding day
    Is there a minimum order requirement?
    Yes
    Do you ship worldwide?
    Yes
    How far in advance should your client make an order?
    2-3 months
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    When was your business established?
    our bussines started on january 2015
    Do you provide catalog or custom products?
    Custom-made
    What services do you include in your package?
    Design ,  Printing (please describe),  Other (please specify)
    What other services do you offer?
    Printing service,  Gifts,  Other (please specify),  Thank you cards,  Cards
    What design styles do you specialize in?
    Rustic, Vintage, Water color flower, Classy
    Do you use any special technology or technique?
    Letterpress,  Foil,  Custom fold invitation boxes
    Service(s)
    Address
    Jl. Hanoman I No. 29 Bojong Indah, Cengkareng. West Jakarta, Indonesia. 11740
    Location(s)

    WhatsApp : +6281112672222 IG : sentimetercard Web : www.sentimetercard.com

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.