All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (166)
  • Product (6)
  • reviews (70)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    SentimeterCard Review(s)

    70 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Marsha Yunita
    26 October 2020 | Bride at Soenwono & Marsha Wedding

    Great service with sentimetercard

    Dear Sentimetercard, Kami mau ucapkan terima kasih utk team yang selalu tanggap dalam menjawab setiap pertanyaan2 kami mengenai design, pemilihan kata, dan lainnya. Kami sangat senang karena sentimetercard sudah membantu kami dalam menyiapkan invitation card walau dalam tenggang waktu yang singkat. Hasil jadinya pun sangat sesuai dengan keinginan kami. Terima kasih banyak Sentimetercard! Regards, Soen & Marsha
    samuel anugrah
    12 October 2020 | Partnering Vendor at Samuel & Novita Wedding

    Souvenir

    Puas banget sama pelayanan disini, barang masih diperjalanan selalu di follow up sampai barang itu tiba di tempat. Hasilnya sangat sangat memuaskan dan dapat bonus kotak souvenir tambahan. Sukses selalu sentimetercard 🙏😇

    Vendor Reply

    12 October 2020
    my pleasure to serve you and Thank you so much Samuel for supporting us :) Sincere, Herlin & Sentimetercard Team
    Astrid Evan
    12 October 2020 | Bride at Astrid & Ricky Wedding

    Invitation Wedding

    Honestly, aku puas banget sama sentimetercard cici nyaa ramah banget dan juga bener2 ngebantu buat milihin undangan yg sesuai sama budget aku even aku ngasi data nya uda mepet waktu banget tapi undangan nya tetep jadi ontime bahkan lebih cepettt pkknya super puas dan ga nyesel sama sekali pilih sentimetercard buat jadi vendor wedding invitation kuu ❤️❤️

    Vendor Reply

    12 October 2020
    Dear Astrid, Thank you for trusting us, and being such a cooperative client Sincere, Herlin & Sentimetercard team
    Vina W
    11 October 2020 | Bride at Bram & Vina Wedding

    Sangat helpful dan fast response

    Ci Herlin ini pelayanannya super, jadi karena terjadinua pandemi ini, konsep acara wedding ada perubahan2, tp sentimeter card dalam hal ini ci herlin sangat membantu dan memaklumi, hasil design wedding invitation kami juga sangat bagus, benar2 sesuai harapan. Saya juga pesan souvenir zippy pouch, bener2 bagus kualitasnya dan harganya juga worth banget!! Recommended banget untuk pakai jasa sentimeter card and souvenir buat temen2 yang mau wedding juga.
    Yani Turnip
    07 October 2020 | Bride at YANI & ROBBIN Wedding

    WEDDING INVITATION

    Last minute banget (H-seminggu sebelum undangan di sebar) Aku dapat info sentimeter dari temen WO ku. And thank God banget deh sentimeter mau luangin waktu untuk bikin undanganku. Karena udah mepet banget. Kak Herlin yang super baik dan Kak Riant juga. Makasih kak. Kakak dan tim bener2 penyelamatku banget. Even udah last minute banget tapi hasilnya tetep memuaskan.. Suka banget pokoknya. Sentimeter rekomendasi banget dah... \nLancar jaya usahanya ya kak. Sehat2 selalu.\n\n\nGod Bless
    Angel Berlian Fonataba
    03 October 2020 | Client at Nanda & Lintang Wedding

    Favorite Vendor

    Fabulous teamwork relates to the effort and result. We (as the client) are about to custom the existing invitation template by the vendor with our own wish to a „Batik-Design“. At the end, they executed it for a very satisfied result. The vendor is very receptive and listens to customer complaints.

    Invitations

    Do you offer a catalog of products or custom products?
    Yes, sure.
    Is there a minimum order requirement?
    Yes 30pcs
    What other services do you offer?
    Printing service,  Gifts,  Other Wedding Souvenir,  Thank you cards,  Cards
    Do you offer a catalog of products or custom products?
    Yes, sure.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What makes your services unique?
    our invitation design will set perfect tone for your wedding day
    What services do you include in your package?
    Design Design,  Printing Printing,  Other Production
    Why I must choose SentimeterCard ?
    Settle Down, take a breath. Now, you can do anything you like! You will have a good custom wedding invitation and arrange the price as you like. Do not nervous, take a time, then decide it. Our uniqueness, you can set the price based on the size of wedding invitation itself. You will found a transparency and of course a very good price. We're very concern about service satisfaction and quick response for your needs. For us, it's not just one day event, its about lifetime memory.
    How far in advance should your client make an order?
    2-3 months
    Do you use any special technology or technique?
    Letterpress,  Foil,  Custom fold invitation boxes
    Is there a minimum order requirement?
    Minimum 300 pcs, but don't worry, we can discuss about it.
    Do you provide catalog or custom products?
    Custom-made custom made, please kindly check our web at www.sentimetercard.com
    Do you handle design, printing, and assembly?
    Yes, of course!
    Do you ship worldwide?
    Yes
    What design styles do you specialize in?
    Rustic, Vintage, Water color flower, Classy
    Do you handle design, printing, and assembly?
    Yes, of course!
    When was your business established?
    our bussines started on january 2015
    Service(s)
    Address
    Jl. Hanoman I No. 29 Bojong Indah, Cengkareng. West Jakarta, Indonesia. 11740
    Location(s)

    WhatsApp : +6281112672222 IG : sentimetercard Web : www.sentimetercard.com

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.