All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • projects (76)
  • reviews (31)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Prime Inspiring Music Review(s)

    31 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Chris Hendrawan
    02 August 2017 | Groom at Chris & Shiany Wedding

    More than just professionals

    Seneng nih dpt kesempatan dibantu sama prime music, karena mereka ga cuma kasi jasa music entertainment, tapi lebih dari itu, memberi pengalaman, suasana dan cerita di wedding kita kemarin. List lagu nya bisa di request lho, trus mereka mau nemenin kita latihan nyanyi, menyesuaikan dgn karakter kita. Build up suasana nya juga bagus. Sound nya dari prime sendiri, jd ga khawatir lagi dapet sound abal2, karena soundman nya ud mngerti karakter pemain musiknya. Asik.
    Melissa Agatha
    15 June 2017 | Bride at Harry & Melissa Wedding

    Best prime inspiring music

    Senang banget bisa dpt vendor prime inspring music,pertama ketemu dan ngobrol sm ko Raymond lgsg cocok,dan kita bnr2 ga salah milih vendor music,Thank a lot karna uda bikin acara kita jd asyik!!sukses terus prime music...
    Vivie Avisha
    23 March 2017 | Bride at Hendri & vivi 180317 Wedding

    Prime inspiring music

    Terimakasih buat prime inspiring music.... Udah bikin acara kita berdua jadi lebih hidup dan berwarna.... dengan tim ko ray yang udah master ngebantu banget di acara kita....dari mulai ngedengerin mau nya kita gimana selalu di turutin dan di percantik lagi sama ko ray n tim....pokonya makasih banget buat prime inspiring music.....
    Ngekngok
    15 January 2017 | Bride at Tinus & Trisya Wedding

    Thank you

    Terima kasih kami ucapkan untuk prime music. Selain membantu kami dalam hal musik membantu kami juga dalam pemberian saran untuk acara pernikahan kami. Untuk ko Ray & ci Hanhan mereka sangat enak untuk di ajak berbicara dan bertukar pendapat. Sangat cepat dalam membalas email atau chat kami. Kami berdua menyukai jenis musik classic rock, sehingga pemilihan lagu juga seputar lagu classic rock romantic. Kalau di liat dari daftar lagu yang kita inginkan sepertinya akan membuat para vokalis kelelahan
    Sionny Gunawan
    20 November 2016 | Groom at Sion & Ana Wedding

    Thank You!

    Awalnya kami berdua beberapa kali liat Prime Inspiring Music di wedding temen. Okai banget musik yg dibawainnya, buat suasana jd lebih hidup dan cozy. Sewaktu kami cari2 vendor untuk wedding sndiri, untuk urusan musik langsung yg diinget ya Prime Inspiring Music. Finally kami berdua memang gak salah pilih, Ko Raymond & Ci Han sebagai owner baik banget, enak bgt diajak ngobrol, bnyk ksh input baik soal musik bahkan sampai detail wedding lainnya. Untuk urusan musik sendiri dah pasti gak diraguin lagi kualitasnya. Dr awal ketemu sampai wedding selesai kami berdua happy bgt kerjasama dgn Prime Inspiring Music. Beruntung bgt bisa kerjasama dgn mereka! Semakin keren & sukses terus ya! -Sion & Ana-
    Jessica
    08 November 2016 | Bride at Ricky and Jessica Wedding

    Love all about prime

    Dr awal ngerencanain meritan, music entertainment nya uda ga perlu pusing, uda pasti pilih prime. Dr awal liat prime di wedding temen, uda suka bangeettttt.... Asik banget, bener2 sangat membangun suasana. Selain itu yg paling penting cici nya enak banget diajak ngobrol and diskusi. Prime ga cuma bantu di hari H atau yg berhubungan sm musik doang, tp banyak kasi masukan bahkan jd reminder printilan2 yg ga terpikir sebelumnya. Thanks for doing extra mile for us. :)

    Entertainment (Music)

    Are you an agency or a band?
    Both
    What music genres do you offer?
    Acoustic,  Blues,  Classic rock,  Country,  Gospel,  International,  Jazz,  Latin,  Motown,  Oldies,  Orchestra,  Pop,  R&B/Soul,  Rock,  Strings,  Swing
    Do you have your own equipment?
    Yes
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    I want to request a special song to be played at the ceremony. Can you do that?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Jakarta and Bali
    What is your repertoire?
    We provide a variety from the well-loved wedding repertoires
    Is it possible to request something that's not in the repertoire?
    Yes with the clear concept and the preparation time, we can adjust with the client's needs in music
    What is the size of your musical ensemble?
    10-20
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Jakarta and Bali
    What makes your services unique?
    We make our music simple and easy listening in order to create the atmosphere at your special day
    What instruments does your group play?
    All
    What services do you offer?
    DJ,  Ceremony music,  Cocktail hour music,  Instrumentals,  Karaoke services,  Reception music,  Rehearsal dinner music,  Vocals,  Dance performance
    How far in advance should your client contact you?
    1 year in advance would be great, but if they must, at least they can contact us 1 month before D-Day
    When was your business established?
    Our business started way back in 2004. Our brand established in 2014. We are currently one of the most prominent vendors in our field
    What type of musical ensemble do you provide? (max.3)
    Band, Orchestra,  Other Accoustic
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Jakarta and Bali
    What is your usual attire?
    Formal classy attire
    What music genre does your band play?
    All
    What is your speciality? (max. 3)
    Acoustic,  International,  Jazz
    Do you provide other stage equipment(s) to support your performance?
    Sound/PA system
    What is your payment terms?
    30% after confirmation of contract, 70% 14 days before D-Day
    Do you offer music samples?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Jakarta and Bali
    What rate do you usually charge at?
    We have different packages. We charge per event
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    We have been in the wedding entertainment for more than 11 years
    Address
    Ruko Paskal Hypersquare. Blok B5. Bandung - Jawa Barat. Indonesia
    Location(s)

    Prime Inspiring Music is a Music Entertainment that supported by professional musicians and singers who have committed themselves to serve clients with their expertise and passion in order to create a new memorable atmosphere to those who attend the events. Our Philosophy is to make your events become memorable and enjoyable by adding such a good taste of music with good attitude to your prime time.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.