All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (73)
  • reviews (57)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    makeupbyyobel Review(s)

    57 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    09 May 2019 | Bride at Felix & Gabriella Wedding

    The best MUA

    First of all, I just wanna say thank you soooo much buat ci Yobel and team yg sudah dandanin aku. Make upnya cantik banget dan tahan lama banget. Ci Yobel juga sangat ngerti kondisi kulit aku yang banyak bekas jerawat dan gampang keringetan dan hasilnya make up aku tetep bertahan sampe malem walaupun udah keringetan ga karuan. Sampe ga ikhlas buat hapus make upnya. Teamnya professional banget juga. Pagi2 dateng tepat waktu. Pokoknya ci Yobel itu the best deh. Sampe hari ini aku masih kagum dengan make up aku. Thank you.
    21 April 2019 | Bride at Andry & Felicia Wedding

    Review My Wedding Makeup

    Setelah dimakeup sm yobel jadi berasa cantik dan cetar banget. Yobel mengerti makeup yang saya inginkan, mengingat kulit saya cenderung sensitif dimana makeup disesuaikan dengan jenis kulit. Ga kan nyesel pake yobel karena hasil makeup nya sesuai dengan ekspetasi saya.\n\nRecommend banget deh ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    15 April 2019 | Bride at Nadhira & Cahyo Wedding

    makeupbyyobel simply the best!

    I’m a type of person who prefers a more ‘natural’ look vs heavy makeup, and she listened to exactly what i wanted and voila, she did it! she help me to accomplish the flawless radiant look i envisioned 👏🏻👏🏻 thank youu! for making me, my mothers and sisters look so beautiful that night, you’re so reliable and talented! much love! ❤️❤️ recommend her for any bride-to-be and everyone!

    Vendor Reply

    15 April 2019
    Thank you dearr ser you di next kesempatan yahh
    08 April 2019 | Client at Priscillia Wedding

    One of the really good ones.

    Puasss bgt sm makeup Yobel.. ada MUA yg cuma tau cara make up mata diapain, kulit diapain, tp Yobel ini tau cara bikin mata cantikk, alis yg cocok, shading yg passs.. banyak yg blg make up nya baguss.. dan pulang2 bnr2 sayang mau hapus make up nya. Klo sm MUA lain uda ga betah aja pengen cpt2 hapus klo sm Yobel mesti selfie dulu berpuluh2 x. Orgnya jg baikk santai tp ttp professional. Saya langganan yahh!!

    Vendor Reply

    12 April 2019
    Haii thank you for trusting us
    30 March 2019 | Bride at Mellisa & Ario Wedding

    MUA terbaikkk

    Puas banget dgn hasil makeup Yobel and team. Make up nya bagus, ga medok tapi mata tetap keliatan besar. Kerjainnya rapi dan teliti bgt. \nOrangnya ramah dan bikin aku ga nervous di hari itu, she kept encouraging me through the day 😘 \nBanyak yg bilang bagus dan sampai malam pun ga tega hapus makeupnya hahaha 😂 \n\nThank you so much Yobel & team. Sukses terus untuk kedepannya ya 🤗

    Vendor Reply

    12 April 2019
    Haii thank you for trusting us
    14 March 2019 | Bride at Christine & andre Wedding

    MUA WEDDING..

    Seneng banget bsa d make up sama cici yobel.. Hasil make upnya bagus banget.. Sesuai sama yang aku harapkan Flawless gak medok.. Dr temen sampe saudara2 pada bilang make up nya bagus. Pangling katanya.. Thank you ya cici yobel.. Im so lucky to have u in my big day... Sukses terus ya ci...

    Vendor Reply

    12 April 2019
    Haii thank you for trusting us

    Hair & Makeup

    What do your beauty services offer?
    Hairdressing, Bridal make up,  Bridesmaids make up
    What do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Hairdressing, Bridal make up,  Bridesmaids make up
    How many customers can you serve at once if the bride were to book her entire bridal party?
    1 or 2 persons
    What kind of hair and make up looks do you specialize in? (max.3)
    Glamour and bold,  Romantic and soft
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes By Appointment
    Are you available to do make up after hours?
    Yes By Appointment
    How many make up retouch sessions do you offer in one wedding event?
    Normally 1 Retouch. If more than that, you can ask by Appointment
    How far in advance should your client contact you?
    6 - 12 Prior to the wedding
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    No
    What rate do you usually charge at?
    We are Charge per Event
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What is your payment terms?
    50% Dp After Agreement and D-7 for full payment
    When was your business established?
    ext. 2017
    Service(s)
    Address
    Greenlakecity 15114
    Location(s)

    Makeup & Hairdo Specialist

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.