All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (116)
  • reviews (308)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    makeupbyyobel Review(s)

    308 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Silky Florist

    Silky Florist

    31 January 2023

    Testimony makeup artist

    Pas test makeup + dan di makeup in hari H Semua blg ak cantik dan pangling berkat ci Yobel Thankyou banget ya ci uda bikin ak cantik di hari H Padahal ak gak pede sama sekali sm muka ku Ditambah lagi ci yobel bersih dan cekatan ❤️ Thanks A lot cici God bless you
    Listiyani Dwi
    25 January 2023 | Bride at Listy & Andrew Wedding

    Love love love

    Aku client yg puas banget sm servisnya ci Yobel, suka banget make up nya cici, n dia on time banget juga, sampe aku kira aku telat, tp ternyata dia datang lebih awal dr schedule buat persiapan dulu, ci yobel ngerti banget harus dandanin aku kaya gmana n banyak kasih masukkan soal perawatan kulit/masker yg bagus untuk kita. Lebih dr itu semua, karakter ci Yobel yg friendly banget, dan nyenengin banget bikin aku ngerasa nyaman di make up in berjam2 sm dia. Semoga ci Yobel selalu dan semakin sukses yaaa 💓
    Metta Regina
    22 January 2023 | Bride at Indra & Metta Wedding

    Thank you ci Yobel & team

    suka dan puas banget sama hasil makeup nya ci Yobel ❤️\nbanyak keluarga & temen yang bilang bagus dan cantik banget.. mantul deh pokoknya 😍\nonce again thank youuu ci Yobel & team 🥰
    Sisca Novianti
    06 January 2023 | Bride at Roy & Sisca Wedding

    21-12-22

    Thank you banget ci Yobel udah make up in aku. Dari dlu kepingin bgt di make up in sama ci Yobel, akhirnya kesampean ❤. Make up nya bagus bangettttttttt, bikin jatuh cinta. Semua org bilang pangling 🥰. Yg tambah bikin aku suka lagi, semua alat make up nya bersihhhh, dan sering di lap2, rapi dari segi apapun ❤❤. Thank a lottttt cici ❤
    Sally Tjia
    05 January 2023 | Bride at Feliks Wedding

    Wedding make up

    Pertama x d make up in sama Ci Yobel utk wedding day semua keluarga dan temen2 blg bagusss.. make upnya tahan bgt pdhal ud nangis bgt pas pemberkatan..pas test make up banyak dpt saran dr Ci Yobel jg.. thank you Ci Yobel and team.. GBU ❤️
    Lise Then
    24 December 2022 | Bride at Joshua & Lise Wedding

    Wedding Makeup

    Super satisfied with the makeup ! Thank you ci Yobel And team for making me looks stunning on my wedding day ♥️♥️ Thankyou jg udah sharing beberapa tips buat skincare sampe hair color juga dibantuin sama ci Yobel 🫶🏻🫶🏻

    Vendor Reply

    24 December 2022
    Thank you dear semoga bisa bertemu di lain kesempatan ❤️

    Hair & Makeup

    What do your beauty services offer?
    Hairdressing, Bridal make up,  Bridesmaids make up
    What do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Hairdressing, Bridal make up,  Bridesmaids make up
    How many customers can you serve at once if the bride were to book her entire bridal party?
    1 or 2 persons
    What kind of hair and make up looks do you specialize in? (max.3)
    Glamour and bold,  Romantic and soft
    Do you provide your services in other cities or countries?
    By Appointment
    Are you available to do make up after hours?
    By Appointment
    How many make up retouch sessions do you offer in one wedding event?
    Normally 1 Retouch. If more than that, you can ask by Appointment
    How far in advance should your client contact you?
    6 - 12 Prior to the wedding
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    No
    What rate do you usually charge at?
    We are Charge per Event
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What is your payment terms?
    50% Dp After Agreement and D-7 for full payment
    When was your business established?
    ext. 2017
    Service(s)
    Address
    Greenlakecity 15114
    Location(s)

    Makeup & Hairdo Specialist .

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.