All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (97)
  • reviews (136)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    makeupbyyobel Review(s)

    136 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Caroline Primadewi
    28 October 2020 | Bride at Martinus & Caroline 18 Okt 2020 Wedding

    MUA Wedding Day - MartinfOlinlove

    Bener2 appriciate sama effort Michelle yg ga nyerah dpt klien yg susah kaya aku (softlens bs copot sndiri pas tes make up
    tamara sutedja
    27 October 2020 | Bride at Imam & Tamara Wedding

    MUA wedding holy matrimony

    Puas banget sama makeupnya ci Yobel. Pada blg cantikk on my big day. Ga sempet yang namanya test makeup sama ci Yobel udah percayain aja sama dia. Let her do her magic. Datengnya on time sekali pas hari h. See you once again next year cii :)

    Vendor Reply

    27 October 2020
    Thank you so muacch dear.. see u next year yah..\ud83e\udd70\ud83e\udd70
    Novela hevrata
    27 October 2020 | Bride at Randy Hambali & Novela Hevrata Wedding

    Wedding 24.10.2020

    Thank you Michelle Lim yg udah makeupin, suka banget sm makeup nya pada bilang jadi pangling n bagus banget deh makeupnya. Trs thankyou jg bt sella yg bkin hairdo nya bagus, rambut aq kan agk pendek skr tp pngen di urai untunglah dia bw hairclip jd sesuai yg aq pengen.. sukses selalu yaa buat kalian :)

    Vendor Reply

    27 October 2020
    Makasih banyak ci, udh mempercayakan makeup ke team aku..happy wedding yah \ud83e\udd70\ud83e\udd70
    merry wongso
    22 October 2020 | Bride at Ariska Giovanni & Merry Wongso Wedding

    Wedding 10.10.2020

    First, i want to say thank you to Yobel and team for helping us during the day, especially ci Yobel. Big thanks for the beautiful art on my face.\n\nActually Yobel is one of the first vendor that i deal, even almost 2years before the day. Believe me or not, i just amaze with her works, especially in the eye & brow (!) and i ask my hubby that i need to book her asap before anyone.\n\nAnd I'm glad i did it. so many compliments i received that day. I feel more confident because i believe in her. \n\nShe also kind and detail-oriented person. Even taking care of my overall look, eg correcting my uneven skin from neck until fingers. that detail tho! Appreciate it.\n\nThank you ci. Hope we can work together someday. God bless!

    Vendor Reply

    23 October 2020
    Thank you for having me and my team on your Special Day.. happy wedding once again, happy everlasting and God bless your little family \ud83e\udd70\ud83e\udd70\ud83e\udd70\ud83e\udd70\ud83e\udd70
    Angeline
    21 October 2020 | Bride at Angeline & Teddy Wedding

    THE BEST WEDDING MUA

    Really thankiiuu somuch to ci Yobel & tim.. kemarin saya dimakeup dengan ci Rika & hairdonya sama ci Sella.. bagus banget makeup dan hairdonya.. sangat suka sampai banyak yg tanya MUAnya siapa.. walaupun hanya pemberkatan tapi makeup dan rambutnya tuh bener2 bagus & tahan lama.. karena pas pemberkatan kmarin saya nangis bombay tapi makeupnya tahan.. walaupun saya hanya makeup sama tim tapi standardnya tuh sama dengan ci Yobel gak ada yg dibedain.. thankiiiuuu so much ci rika & ci sella.. gak salah percaya sama vendor ini.. krna sebaguss itu... trus saya ada ambil blajar makeup juga sama ci yobel & tim.. gila sihh beneran yg diajarin itu emang detaill banget! ci yobel ga pelit ilmu bneran deh hrus banget belajar sama beliau.. dan harus bnget makeup wedding sama ci yobel & tim.. karena sebagus itu.. no edit2 hasilnya.. servicenya juga bagus loh! cusss ambil paketnya karena banyak promo2nya.. sukses selalu ya ci Yobel, ci Rika, ci Sella & tim... Tuhan berkati..

    Vendor Reply

    21 October 2020
    Thank you sayang.. seeyou again yah \u2764\ufe0f\u2764\ufe0f\u2764\ufe0f
    Sanny Oktovia
    11 October 2020 | Client at Sanny Oktovia Wedding

    BEST MAKEUP EVER!

    Super happy bs dimakeup in ci Yobel! First impression masuk studionya : higienis + sesuai protokol kesehatan covid-19 banget! Mulai dr cek suhu, penyediaan hand sanitizer di pintu masuk, rules cuci tangan kaki, rules ganti baju (no baju dr luar), sampai ke alat2 makeup yg semua di UV sterilized setiap habis pemakaian. Ngebuat aku jd feel secure & cozy at the same time. And the makeup itself’s soo MAGIC! Bener2 tipe makeup yg bs ngebuat upik abu jd cinderella! This is the reason why I called it magic. Temen2 yg ngeliat aku jg pd pangling & blg cakep bgt makeup nya! 2 kata buat ci Yobel : ‘telaten’ & ‘rapi’. Literally rapi, semua sampai ke small details jg bakal di concern. Bahkan tbh cm makeupbyyobel yg bs ngegambar alis aku sampai simetris (krn memang tulang alisku agak ga simetris). Hasil makeup nya juga ngebuat muka keliatan kalem, ga galak sm sekali. Makeup yg dipakai jg produk2 high-end, jd aku makin tenang & ga takut muka bakal knp2 after nya (krn jujur tipe muka aku memang agak sensitif). Last but not least, ci Yobel nya sendiri super baik & ramah! Jd makin nyaman sewaktu di makeup, ga tegang dan enak buat komunikasiin apa yg aku mau. Thanks a lot makeupbyyobel! I had a super fascinating makeup experience here! 100% guarantee will do comeback again! ♥️✨

    Vendor Reply

    12 October 2020
    Thanks dear for having me on your big day \ud83e\udd70\ud83e\udd70\ud83e\udd70\ud83e\udd70 happy everlasting yah..\ud83e\udd70\ud83e\udd70\ud83e\udd70\ud83e\udd70 GBU

    Hair & Makeup

    What do your beauty services offer?
    Hairdressing, Bridal make up,  Bridesmaids make up
    How far in advance should your client contact you?
    6 - 12 Prior to the wedding
    What kind of hair and make up looks do you specialize in? (max.3)
    Glamour and bold,  Romantic and soft
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    How many make up retouch sessions do you offer in one wedding event?
    Normally 1 Retouch. If more than that, you can ask by Appointment
    How many customers can you serve at once if the bride were to book her entire bridal party?
    1 or 2 persons
    What rate do you usually charge at?
    We are Charge per Event
    Are you available to do make up after hours?
    Yes By Appointment
    When was your business established?
    ext. 2017
    What do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Hairdressing, Bridal make up,  Bridesmaids make up
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    No
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes By Appointment
    What is your payment terms?
    50% Dp After Agreement and D-7 for full payment
    Service(s)
    Address
    Greenlakecity 15114
    Location(s)

    Makeup & Hairdo Specialist .

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.