All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (34)
  • reviews (7)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    MAJOR ENTERTAINMENT Review(s)

    7 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    15 October 2019 | Client at COLLEN & EVELYN Wedding

    Best Entertainment Group

    It’s a great pleasure to work with Major Entertainment. Toma, being the in-charge person, have done great customer service and is very responsible in communicating with us throughout the whole communications. Major Entertainment teams performed a great job during the event, nice instruments played and the singers are incredible! We appreciate all the hard works of Major entertainment and we are very honored to be able to work with all their teams! 👍👍👍

    Vendor Reply

    15 October 2019
    Thank you Evelyn and Collen for having us during your special day
    23 April 2019 | Client at Pengurus Pusat Ikatan Bidan Indonesia Wedding

    Entertainment session dalam Pertemuan Ilmiah Tahunan Bidan

    Awalnya sekedar ingin mencoba menggunakan jasa The Major, karena performance memuaskan, sehingga berlanjut tiap tahun rutin mengisi acara kami (Homeband & MC). Menyenangkan dan memuaskan bisa bekerjasama dengan Major Entertainment dalam memberikan hiburan dalam kegiatan PIT Bidan. Moment yang sangat menghibur, membuat relax, penuh keakraban dan menghangatkan suasana diantara berbagai sesi conference yang cukup menguras pemikiran ribuan ibu-ibu Bidan. Sistem kerjasama yang praktis, fleksibel dan mau mengakomodir permintaan client dengan optimal. Sukses!
    23 April 2019 | Client at Kementerian Pariwisata; Bidang Wisata Tematik Wedding

    Wonderful!

    Sudah 2 kali hire MAJOR Entertainment untuk acara launching kantor di Kementerian Pariwisata dan selalu bisa membawakan request lagu-lagu diluar lagu - lagu yang lagi hits sekarang.\nKita request mereka membawakan lagu - lagu tradisional Indonesia dan juga lagu - lagu nuansa religi saat acara Wonderful Indonesia Halal Tourism Meeting and Conference.\nMAJOR sangat profesional baik pemusik dan penyanyinya, tampilannya pun nggak asal, sangat professional. Harga juga sangat affordable.\n\nSemangat terus MAJOR Entertainment and see you on another event ya.

    Vendor Reply

    23 April 2019
    Thank you Marsha, hope to see u and team on the next event
    12 February 2019 | Bride at Kristian Wedding

    Best vendor of the night!

    Major sudah berhasil menjadi "entertainer" di malam wedding saya yang bukan hanya menghibur para tamu undangan, tapi juga menghibur saya, pasangan dan keluarga kami dari semua kepusingan dan kelelahan malam itu. REALLY RECOMMENDED! Shout to Toma, very humble and fun individu.

    Vendor Reply

    12 February 2019
    Thank you Helen & Kris sudah memilih MAJOR diacara resepsi kalian. Mungkin next kita harus traveling bareng ya
    02 October 2018 | Bride at Egy & Lutfi Wedding

    the best Wedding Entertainment ever !

    HUAAAAAA.... mimpi apalah bakalan dapat vendor se-KETJE dan se-KEREN ini buat nikahan gue..! beneran bikin WAH dan KELAS, sampai banyak Saudara dan Teman-teman yang muji performance MAJOR.. lagunya juga sesuai request kami dan beneran dinyanyiin dengan MAJOR STYLE ! gak nyesel lah, banyak memang vendor diluar sana dengan harga bersaing ! tapi kalau soal kualitas.. oh come on guys, you're only married once (aamiin) jadi jangan salah pilih lah.. MAJOR ENTERTAINMENT , MAJOR LOVE <3

    Vendor Reply

    04 October 2018
    Thank you Egy for the kind words, once again Wishing you both a wonderful journey ya
    10 January 2018 | Bride at ina & yusuf Wedding

    keren banget

    Puas banget sama Major Entertainment, pengantin bisa request lagu2 yg mau dibawain, plus playlist mereka yg keren2 & menghidupkan acara. Pas acaraku sendiri Major jadi nonstop mainin banyak lagu lebih dari perkiraan dan itu nyelametin mood acara bgt 😅 Klo kualitas vokalis dan musisinya ga usa diragukan lagi deh, ga akan kecewa. FYI, PIC sekaligus salah 1 vokalisnya nya mas Toma baik hati & kooperatif syekali menjelang acara 💓 Terimakasih buat semua temen2 dan crew Major Entertainment. Sukses terus ya! 🙏💓

    Vendor Reply

    10 January 2018
    Thank you Ina for trusting MAJOR Entertainment, we wish you a happy and longlasting marriage with Yusuf

    Entertainment (Music)

    What type of musical ensemble do you provide? (max.3)
    Band,  Trio, Orchestra
    What is the size of your musical ensemble?
    6-12 players
    What music genres do you offer?
    Acapella,  Acoustic,  Big band,  Jazz,  Oldies,  Pop,  R&B/Soul,  Gospel,  Swing,  Cultural - traditional songs,  Orchestra
    What is your speciality? (max. 3)
    Acoustic,  Big band,  Pop
    What services do you offer?
    Instrumentals,  MC,  Reception music,  Vocals, DJ,  Dance performance
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Bogor, Bekasi, Tangerang, Bandung
    Do you have your own equipment?
    Yes Guitar, Keyboard, Drum, Cajon, Saxophone
    Do you provide other stage equipment(s) to support your performance?
    Microphones,  Sound/PA system
    Is it possible to request something that's not in the repertoire?
    Yes upon request as discussed on technical meeting
    How far in advance should your client contact you?
    2 month latest before the D-day
    What is your repertoire?
    wedding-love songs, top-40
    What rate do you usually charge at?
    We have different packages, depend on clients' preferences and needs.
    What is your usual attire?
    formal attire. men in suits, women in gowns.
    What makes your services unique?
    Other than acoustic, full-band and mini orchestra we provide mini musical for special occasion
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    -
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    50% after contract agreement, 50% before the D-day.
    When was your business established?
    early 2016
    Address
    Jl. Keselamatan Ujung No. 1 Manggarai Tebet - Jakarta 11810
    Location(s)

    Hi Grooms & Brides to Be. Greetings from the MAJOR Entertainment, we are a group of passionate musician and singers and We’d love to be part of your special day. We provide Acoustic | Full Band | Mini Orchestra | Sound Systems | Master of Ceremony -- +62 811 8869798 themajorent@gmail.com -- JKT - IND

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.