All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (2)
  • projects (15)
  • reviews (8)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Magnifique Wedding Organizer Review(s)

    8 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    william.sulivan.budiman
    13 September 2022 | Groom at William dan Jessica Wedding

    Love letter untuk Magnifique

    Dari berbagai pilihan yang diambil ketika mau mengadakan pernikahan ini, memilih Magnifique sebagai WO merupakan salah satu yang terbaik. Keluarga tidak ada komplain sama sekali (ini saja sudah hebat), bahkan banyak pujian. Karena berasa dibantu dengan kepedulian. Lalu saat acara nikah outdoor di bulan hujan lebat, WO selalu hadir dengan berbagai solusi dan gerak cepat yang buat saya dan pasangan benar-benar merasa aman dan tidak cemas berlebihan. Terima kasih untuk berkontribusi untuk menjadikan hari terbahagia saya sebuah kenyataan.

    Vendor Reply

    13 September 2022
    Thank you juga untuk memilih dan percaya sama kita yaaah. Seneng banget bisa enjoy every moment kita kerjasama dari awal sampai kemarin pas hari H. Banyak pembelajaran baru yang kita dapetin juga dari pernikahan kalian. Semoga kalian senang dan puas dg service kita. May you guys live and love happily ever after :))
    Jessica Farolan
    13 September 2022 | Bride at William SB & Jessica Farolan Wedding

    As if their own wedding

    Magnifique bener-bener ngurus seolah itu wedding mereka! Semua details tidak luput dari perhatian tim! Dan yang paling penting, hari itu saya menikah seperti dikelilingi teman dan sahabat yang paham: mau saya apa, keluarga saya butuh apa, dan solusi apa yang butuh dilakukan ketika ada masalah.\nInilah yang akan dialami ketika founder WO sudah menikah dan lulusan psikologi semua! VERY DEPENDABLE!\nLalu, tim juga sangat gesit nan cekatan. Wedding aku outdoor di bulan September, sering hujan tidak terprediksi (bahkan sering beda sama prakiraan cuaca). Tapi tim bener-bener siaga dan reporting terus supaya bisa ambil keputusan cepat. In the end, semua berjalan sangat amat lancar!\nThank youuu so so so much Magnifique! Thank you for making my big day MAGNIFIQUE!!!

    Vendor Reply

    13 September 2022
    Seneng bangeeett banget bisa kerjasama ma kalian di event yang berbeda dan sangat special untuk kalian kali ini. Dari awal kalian kontak sampai di hari H, kita enjoy banget every moment of it. Thank you for trusting us and choosing us. Semoga bisa kerjasama lagi sama kalian di lain waktu (anniv om tante bisa lohh! :P) May you guys have a wonderful marriage :)
    Sean Justin
    30 December 2021 | Groom at Sean Justin & Clarissa Sandrina Wedding

    Happy and satisfied couple here!

    Thanks to Magnifique WO team for their amazing work. They're really helpful since the very beginning. So me and my wife were both working that we didn't really have enough time for our wedding preparation. But with Magnifique's help, we didn't really need to be worry about anything. They did all the arrangements thru our vendors, set up every single detail that we didn't even notice about. They're really good at time management as well, that made everything went smooth. Last but not least, thanks again to Magnifique WO. Keep up the good work. Cheers. 🥰

    Vendor Reply

    13 September 2022
    Thank you for your kind word, Justin Clarissa! Sangat senang bekerjasama dengan kalian dan kita juga dapet pengalaman baru banget dengan pernikahan ini. Selain pengalaman juga pengetahuan baru dari tradisi-tradisi kalian. Thank you for choosing us! May you have a happily ever after marriage :)
    Amanda Widjaja
    22 December 2021 | Bride at Megaharto & Amanda Wedding

    Amazing, can't ask for a better WO.

    In the beginning of our wedding planning, we knew we needed to find an EXCELLENT WO, no compromises. Magnifique di recommend sama temen aku yg baru nikah & had Magnifique as their WO, katanya excellent bgt 11/10, rapi bgt kerjaannya & mereka satisfied bgt. Because we live overseas & cuman balik buat wedding 1 month before the event, we needed a WO who can guide us every step of the way (every aspect of the wedding), from the beginning to end. Michelle & Yessica were there since the beginning, helping us to pick out our vendors, contacted them & helped us with everything. As a bride, aku ga pusing at all during the wedding planning process because Yessica & Michelle are very detailed and helped us out with everything including vendors, contacts, advice & consultations and didn't miss anything. With the pandemic we had to change and update many things, and they helped us out a lot with all their advice, recommendations sampe akhirnya kami bisa sangjit & wedding on our chosen dates dan semuanya siap. Both of our families ga ngerti samsek tntg prosesi/traditions sangjit & wedding, & Magnifique ngebantu bgt on that as well. \n\nOn the wedding day,  the team was very joyful, kind, polite, helpful, experienced, professional & i can say that everything went near perfectly. Our wedding day was near perfect & we can say that gra2 our choice of WO was the definitely the correct one. \n\nThank you to Yessica, Michelle, Meyvin who were there with us every step of the way & the team who helped us during our sangjit & wedding. We feel so blessed & grateful to find you guys, thanks for your friendliness, kindness & excellent service. \n\nMagnifique has exceeded our expectations in every aspect. We highly recommend them to anyone who wants to find an awesome WO for your wedding ❤️ Thank you Magnifique!

    Vendor Reply

    23 December 2021
    Aww thank you for your kind words Amanda. Really happy to hear that you and Megha satisfied with our services. Sebuah pengalaman baru juga untuk kita handle klien dari jarak jauh & this moment also unforgettable for us. Hope you guys have a great marriage life ahead. See you again sometimes :)
    Michelle Melinda
    22 December 2021 | Bride at Kevin Oscar & Michelle Melinda Wedding

    Unforgetable moment

    Kita gunain jasa magnifique dari pas sangjit sampai wedding day. Segala preparation, aturan2, dan tradisi2 dijelaskan dengan baik dan juga vendor2 yang ada dikoordinasi dengan sangat baik dan rapih. Selalu diingetin apa aja yang belum dan perlu dilakukan biar ga lupa. Dengan segala perubahan yang terjadi dan harus selalu update peraturan pemerintah krn nikah di tengah pandemi, Magnifique bisa deliver the news without make us panic. Selalu memberikan opsi terbaik dengan solusi yang juga terbaik. Thank you for being there for us on our wedding day! Thank you juga uda sangat fleksibel dan membantu dari preparation sampai selesai hari H ❤️❤️❤️

    Vendor Reply

    22 December 2021
    Thank you for your kind words Cecel & Oos. So happy we can assist you both as our client and friends. Wishing you a happy marriage life. Enjoy! :)
    Stephanie Sunarjo
    01 March 2021 | Bride at Hendra & Stephanie Wedding

    Highly recommended WO!

    Aku pilih Magnifique utk jd WO di wedding aku krn direcommend adik aku yg kenal sm Monic. Trus sekali ketemu Monic & ngobrol2 dijelasin cara kerja mereka aku lgsg sreg mau pake Maqnifique utk jd WO aku. Dan ternyataaa..I made the right choice, Magnifique made our wedding day so perfect, beyond my expectation 🥰 Dari persiapan sampe hari H Monic bnyk bantuin, ingetin ini itu secara detail jadi ga khawatir ada yg keskip, koordinasi sgt baik jg sama semua vendor2 lain. Dan hari H semua nya berjalan lancarrr dari subuh sampe malem ga ada kendala apapun. Monic & Team nya semua ramah, sopan, baik, sigap, very helpful. Meskipun masih baru tapi Magnifique kerjanya bener2 profesional, detail & rapiiii. Thank you so much Magnifique Team for making our wedding day so perfect! Very recommended WO for your wedding day 😊

    Vendor Reply

    02 March 2021
    Thank you for the kind word Ci Stephanie. We are so glad to be part of your wedding day with Ko Hendra. Wishing you have a great marriage life ahead. Semoga bisa bertemu di lain kesempatan yah Ci 😊

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Day of coordinator, Partial planning
    What sort of planning do you cover?
    Reception planning,  Ceremony planning,  Detailed task checklist
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    English
    Do you provide services in other cities or countries?
    No
    How many hours are included on the day of the wedding?
    15 hours
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    What is your payment terms?
    50% after confirmation of contract and another 50% due 1 month before the event date
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Address
    Location(s)

    Magnifique is an event organizer that focuses on giving professional assistant on your special day. We specialized our service in wedding related event. Born in Jakarta on December 2018 with a lot experiences beforehand. Here we are ready to make your wedding unforgettable.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.