All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Free Cancellation Protection
  • Up to IDR 1mio Cashback
Learn More
  • projects (96)
  • reviews (28)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 11

    All
    view 9

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Koncomoto Review(s)

    28 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    20 July 2018 | Bride at angela &philip Wedding

    Excited to work w u guys!

    Aku wedding tahun depan tapi sudah lihat2 buanyak bgt vendor.. dan akhirnya pas liat hasilnya di instagram n booth, definitely one of the nicest one. terutama video cinematicnya, they have awesome style yang jarang2 bisa kita ketemuin. Dan kalau dicompare dengan harganya, sewms like a very2 good deal! looking forward and excited to working with konco! PS: servicenya bgs bgt so far:)
    19 July 2018 | Bride at woro & deni Wedding

    preweding mah di mari aja

    hasil fotonya luar biasa gak kalah dengan harga yang lebih mahal. timnya sangat profesional tapi selow weheheh luar biasa baik. insyaallah saya rekomendasikan untuk handai taulan \uD83D\uDE00
    18 July 2018 | Bride at Isel & Glen Wedding

    Koncomoto, the overachiever.

    Karena begitu banyaknya vendor foto & video bertebaran di Jakarta ini, kita sempet bingung banget untuk nentuin, bahkan sempet nyari yang based di bandung dan bali. Tapi akhirnya setelah melalui in-depth research dan comparison (just me being a bridezilla :p ), kita memutuskan untuk assigned Koncomoto. Koncomoto punya kualitas dan style foto yang kita suka, dengan harga yang tetap bersahabat. Sampe akhirnya H-30, which kita uda hectic banget ngurusin ini-itu, tiba2 mas Ady dan mba Ella dari Koncomoto berinisiatif menghubungi kita untuk ngajak ketemuan (p.s. kita deal & assign Koncomoto tanpa meeting2 dulu sebelumnya :p ). Di initial meeting itu, mereka 1 team datang on time dan selama meeting mereka sangat professional tapi tetap chill. Mereka present portfolio mereka, sambil nanya preference kita seperti apa maunya. Selain itu mereka juga propose style baru untuk wedding video dengan memberikan beberapa contoh referensi, dan kita on board with that new idea yang fun dan berbeda dari wedding video biasanya. Meskipun jujur (maaf… ) awalnya kita sempet mempertanyakan mereka apa sudah biasa dengan international wedding (makeup bride dari subuh + pemberkatan di gereja pagi2 + sedikit adat Chinese + resepsi sampai malam) karena dari portfolio Koncomoto, sepengelihatan kami belum ada. But it turns out they really over achieved our expectation about them. International wedding (yang jam kerjanya panjang bgt) itu sangat menyita energi, tapi mereka tetap happy dan semangat ngejalaninnya sampai selesai. We really saw that they work with passion, and they unquestionably willing to go the extra mile to achieve the best result. And as a team, they work cooperative with one another, and they were able to build the lively mood to release our anxiety & tensed feeling terutama saat persiapan di hotel sebelum berangkat ke gereja. Mereka juga nice banget ke keluarga, bestman & bridesmaids, jadi suasana lebih fun dan ga kerasa cape. Beberapa hari setelah acara, we did not expect to get the photos that quick, and we love the result more than we thought we would. Bukan kita yg ngejar-ngejar mereka minta hasilnya, justru kita yang dikejar-kejar untuk kasih pilihan foto yang mau diedit. :)) Choosing Koncomoto to capture our happiest moment of our life is the best decision that we’ve made for our wedding day. We can’t thank you enough, guys! Sukses terus ya, kita doain semoga Koncomoto full booked tiap bulan sampe akhir tahun 2030. LOL.
    25 May 2018 | Bride at Silvana & Aryanda Wedding

    The Best Service and Quality

    Pelayanannya baik, ramah dan menarik dengan kualitas yang menurut kami sangat baik. Vendor ini bisa mengarahkan apa yang ingin kami dapatkan untuk mengabadikan moment terbaik kami
    20 April 2018 | Bride at Stevani & Aldo Wedding

    One of the best photographer vendor ever!!!

    Dari semua vendor Photographer yang saya lihat di Bride Story, cuma Koncomoto yang menarik hati saya selain karna hasil fotonya yang bagus, tapi juga harganya yang worthed. Waktu liat- liat hasil fotonya di Bride Story ternyata ada satu rekan kerja yang pakai vendor ini untuk pernikahannya. Finally dapet contactnya , ketemu sama pemiliknya Mas Adi dan Mba Ella yang super sabar dan humble, suka banget sama profile mereka yang rasanya udah kayak temen sendiri. Saat meeting sama team WO dan keluarga Mas Adi dan Team selalu siap menuhin keinginan kami pada setiap prosesi acara. Tibalah di hari H pernikahan kami 10 February 2018. Team yang sangat on time bahkan dateng lebih awal dari jadwal. Temen2 Koncomoto bener2 bisa bikin suasana hati saya happy dan terus ketawa-tawa saat sesi foto di hotel padahal di belakang layar ada drama keluarga yang berlinangan air mata, sumpah you guys are the best! Belom lagi sesi foto di gereja dan gedung yang penuh dengan keribetan keluarga, Pokoknya I highly recommended this vendor, and i have no doubt to always work with Koncomoto in every event of my life. Thank you Mas Adi, ,Mba Ella dan semua Team Koncomoto yang terlibat, see you soon in another project! Sukses untuk Koncomoto...

    Vendor Reply

    20 April 2018
    Thanks a lot ka Vani dan mas Aldo, senang bisa mengabadikan momen bahagia kalian. See u in next projects.
    08 March 2018 | Bride at Aderima & Rudy Wedding

    Perfect

    Sebenarnya semua urusan pernikahan saya serahkan kepada sepupu saya, termasuk fotografi, namun ketika tim Koncomoto datang pagi itu untuk mulai menggambil foto, saya tahu sepupu saya telah memilih tim yang tepat. Mereka professional tapi ramah dan friendly. Foto yang diambil terlihat sangat natural, bahkan foto-foto favorit saya adalah pada momen yang diambil secara candid. I love every frame of it. Terima kasih Koncomoto telah mendokumentasikan all the perfect moment on my special day. Highly recommended!

    Vendor Reply

    12 March 2018
    Terima kasih udah mempercayakan koncomoto sebagai vendor yang mengabadikan momen penting seumur hidup kalian.

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Digital files,  Hi-Res image,  Matted prints,  Proof CD of all images,  Prints
    What photography styles do you usually offer?
    Portraiture,  Cultural,  Candid,  Vintage,  Natural,  Destinations,  Black and White,  Conceptual
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Beauty shoot,  Other - ,  Studio shoot
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Vintage,  Candid,  Destinations
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Other - Engagement
    What is your payment terms?
    50% after confirmation of contract, 30% after shoot on D-Day, and 20% upon the final delivery
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes We do
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    we direct personally with my team, making sure every moment look perfects in the album
    What rate do you usually charge at?
    we charge hourly
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    get the proof ready for review 2-5 days after shoot or event
    How long does it take for the client to receive the final product?
    get the final album 2-3 weeks after client approval
    How far in advance should your client contact you?
    the most ideal time to contact us will be 3-4 months prior to the wedding
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    Usually our client provides meal but our photographer could take care of their own meals as long as it was informed before D-day.
    When was your business established?
    Our business established since 2012 and had stopped approximately 2 years. However our business started way back in 2014 until now.
    What makes your services unique?
    we're provide a package at an affordable price and of course maintaining the quality. we always have new ideas to make every moment more memorable. Our photographer are friendly, warm, and comforting. They know how to make you feel comfortable so that produced photo will be more natural.
    Videography

    What do your packages include?
    Edited video,  High definition video,  Montage - wedding highlights,  Multiple cameras,  Multiple videographers,  Pre-ceremony,  Ceremony,  Reception,  Rehearsal dinner,  Same day edit video
    What videography styles do you specialize in?
    Cinematic,  Storytelling,  Traditional
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you do a same day edit?
    Yes Yes (please give details if any)
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes Yes (please give details if any)
    Do you have a replacement videographer in case you become unavailable on the event day?
    Yes Yes (please give details if any)
    Do you provide raw footage to the client?
    No No (please give details if any)
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Yes (please give details if any)
    Are you available to shoot after hours?
    Yes Yes (please give details if any)
    How do you direct the couple when you are capturing their moments of their wedding?
    Yes, we're directing our client on D-day.
    How far in advance should your client contact you?
    6-12 months prior to the wedding.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    How long does it take for the client to get the final video?
    1-2 bulan
    What rate do you usually charge at?
    Kami mengenakan biaya per acara
    What is your payment terms?
    50% Pemesanan Tanggal, 30% 1 minggu sebelum acara/pemotretan, 20% 1 minggu sebelum serah terima hasil
    Service(s)
    Address
    Jl. Sunter Mas Tengah H Blok F No.12 Sunter Jaya (Appointment Only) 14360
    Location(s)

    That's Right! Koncomoto is the name of Javanese language which means friends of photo. However, we don't targeting our client is only for Javanese people or just traditional events, instead we want to bring this name more widely such as an international wedding or pre-wedding shots with an adventure. We chose this name because unique and people can easily remember and find us. We always direct personally our clients to make sure every moments look perfect.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.