All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (74)
  • reviews (9)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    King Foto & Bridal Image Wedding Review(s)

    9 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    05 October 2018 | Bride at Diman & Ellen Wedding

    Puas banget sama King Photography

    Senang banget bisa difoto oleh King saat prewed, photographer Raymond sabar dan oke, mbak gaun Mbak Ros ramah dan bisa memberi masukan saat pilih gaun prewed, marketing Ci Sanny yang super duper sabar, sangat helpful dan ramah banget. Hasil foto oke dan kualitasnya juga oke. Overall oke dan puas dengan service King. Maju terus King Photography.
    02 December 2017 | Bride at Edwin & Yurike Wedding

    Professional

    Foto indoor di King bener2 seru kebetulan recommend dari bridal kita Tracy, foto sama mas Deni yg org nya lucu n asik bgt. Dikasih arahan gayanya juga luwes bgt sampe kita seharian ketawa terus, sama asis nya kak kevin yg bener2 gercep hahaha Hasil fotonya bagus2 sampe hrus nambah pas nebus.. Hasil editan juga bagus sesuai harapan.. Tim di King semua profesional dalam hal service.. Di bantu sama marketingnya ci Febri juga pas pilih2 gaun upgrade utk foto.. Album fotonya jadi kenang2an yg paling berharga sampe masa tua :D
    19 September 2017 | Client at Robby Wedding

    Unprof

    King Foto selalu buka stand saat Binus Graduation di JCC. Adik saya graduation wisuda 46 bulan agustus lalu. Kami ambil paket foto studio utk 3 foto. Sebulan kemudian, saat tebus foto, Hasil editingnya sangat tidak memuaskan, mengecewakan, tone warna berantakan, bentuk kaki jadi bengkok2, muka berubah, alis berantakan. Sangat disayangkan sebagai vendor foto ternama, editing sederhana berantakan. Saya prefer tidak usah diedit sama sekali, karena kita tidak request edit.

    LIfegreet Online Invitation

    23 November 2016

    Thanks King Foto

    Ga pernah ngerasa salah atau nyesel uda milih king foto jadi vendor untuk bridal, foto prewed, make up untuk keluarga dan foto video liputan. Orangnya ramah - ramah banget (terutama ci lilies hehe) dan hasilnya KEREN BANGETTTTT thanks ya king foto :)
    11 November 2016 | Bride at NC Wedding

    3 Stars

    Firstly, thanks for the whole package that they serve us before. It's a complete package: photo-prewed, photo&video d-day, rent-wedding-dress, rent-prewed-gown, complete make-up package, accessories, and rent-bridesmaid-dress. It's not bad after all, photo editing is good, their studio is good. But, I hate the long process, it takes 4 months to complete their work. Always said they have many other jobs/orders which is not make sense for me. If they couldn't make it any better by take too much jobs, then don't do it. The accessories and wedding dresses are not good as the marketing tells me, it's just not bad. It's confusing me, because I've already paid DP, then found this later on. The tailor keep getting wrong with my dress-size until d-1, but finally it's ok. There's un-complete-akward quote on my album, I even couldn't tell them again cause I think I'm already captious enough. The rest photo-files which not have been edited are not good, bad camera I think. Please keep the great quality as great as your brand.
    16 December 2015 | Guest at Mariana Wedding

    photo

    Liat hasil foto couple temen kantor aja udah bagus apa lagi untuk wedding .. udah terpercaya dan gk usah di ragukan lagi

    Vendor Reply

    16 December 2015
    terimakasih atas reviewnya.. :)

    Photography

    What do your packages include?
    - GaunPengantin New Collection "Deluxe Allure" Senilai Rp.13.000.000 - Makeup Pengantin oleh Velvet Salon
    Do you work overseas?
    No
    Do you have a replacement photographer in case you become unavailable on the day of the event?
    Yes, Because we have many profesional photographer
    Do you charge based on package, hourly or full day?
    Negotiation
    Are you available to shoot after hours? If yes, how much do you charge for extra hours?
    Negotiation
    How soon after the event are the proof ready for viewing?
    Negotiation with team
    Do you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Digital file
    BONUS?
    Yes, We have many bonus for bride & groom
    Apakah dapat booking online?
    Calon pengantin dapat melakukan pembooking via online melalui www.klikgaleri.com dan dapat memberi berbagai keperluan dalam satu website
    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Custom graphic design,  Digital files,  Hi-Res image,  Prints,  Custom album design,  Proof CD of all images
    What photography styles do you usually offer?
    Portraiture,  Cultural,  Candid,  Vintage,  Black and White,  Conceptual
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Portraiture,  Cultural,  Conceptual
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes With terms & conditions
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    What rate do you usually charge at?
    Kami menjual paket-paket yang dapat disesuaikan oleh kebutuhan client...
    How long does it take for the client to receive the final product?
    It takes more or less 2 months after client approval.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    Dengan pengalaman kami yang sudah lama di bidang photography wedding, photografer dan tim-tim kami dapat membantu para pasangan yang melakukan sesi foto, dengan memberikan arahan gaya yang natural dan membantu mengeluarkan mood pasangan yang ekspresif, agar hasil yang dihasilkan maximal.
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    Untuk hasil foto liputan hari H akan dapat dilihat min. 1 minggu setelah acara selesai, klien sudah dapat melihat dan memilih foto tersebut untuk nantinya di apprv dan dimasukkan ke dalam album wedding
    How far in advance should your client contact you?
    Normalnya klien mencari kami 1 tahun sebelum hari H, namun ada juga beberapa klien menghubungi kita untuk memakai jasa kami 5-6 sebelumnya.
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    Biasanya klien meyedikan makanan untuk kru fotografer, tetapi kru kami dapat membawa makanan sendiri jika acara tersebut sudah dikonfirmasikan jauh hari.
    What is your payment terms?
    Biasanya DP 35% dari harga paket, lalu pembayaran lagi pada saat foto preweeding sampai 80% dr harga paket, dan sisanya 1 bulan sebelum hari H
    When was your business established?
    Bisnis kami dimulai tahun 1971, dan masih berjalan sampai saat ini.
    Videography

    What do your packages include?
    Edited video,  Ceremony,  Reception,  Same day edit video
    What videography styles do you specialize in?
    Documentary,  Traditional
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Agar kami bisa mempersiapkan hal-hal yang dibutuhkan baik contoh pose atau album, dll
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    How do you direct the couple when you are capturing their moments of their wedding?
    Untuk hari pernikahan kami tidak terlalu mengarahkan klien hal ini agar terlihat natural dan proses acara sesuai dengan prosesi acara seharusnya.
    What rate do you usually charge at?
    Tergantung paket yang diambil oleh pengantin
    How long does it take for the client to get the final video?
    2-3 bulan dari approval terakhir klien
    How far in advance should your client contact you?
    biasanya 1 tahun, tetapi beberapa ada yang 6 bln sebelumnya
    How many people do you have in your team to handle a wedding?
    Tergantung paket yang diambil oleh klien dan juga seberapa besar acara klien
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    Bridal

    What services do you provide
    Dress rental,  Custom made dress,  Accessories,  Bridesmaid dress,  Hair and make up,  Photography
    What kind of dress style do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Classic,  Glamour
    What accessories do you provide?
    Hair accessories,  Veil
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    Service(s)
    Address
    Jl. K.H Hasyim Ashari No. 36 (Roxy) Jakarta Pusat 10140
    Location(s)

    KING FOTO merupakan studio fotografi terkemuka di Indonesia yang sudah lebih dari 45 tahun mengabadikan moment-moment penting baik untuk keperluan keluarga maupun perusahaan. King Foto telah dikenal luas sebagai trendsetter di industri fotografi di indonesia dan juga satu-satunya studio foto yang menyediakan secara lengkap jasa dan produk foto dan videografi dengan reputasi international.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.