All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (131)
  • reviews (77)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    KianPhotomorphosis Review(s)

    77 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    16 October 2019 | Bride at Enrico & Sarah Wedding

    Excellent Service!!

    Dari awal emang gak pernah ragu kontak Kian utk bantuin aku holmat n sangjit. Langsung cuss dp book Kian 2 tanggal tapi karna ada suatu kendala jadinya acara harus terpaksa di percepat dari November jd September dan hanya utk Holmat saja. Dan dengan sigap nya Kian say yes utk handle foto video during holmat tanpa embel2 kena fee ini itu oadahal harga paket berubah total. Kian memang sdh menjadi kepercayaan keluarga dari bertahun tahun yg lalu dan for sure hasilnya bner2 ga sebanding sama harganya. Karna you will get more than what you pay!! TOP lah pokoknya.

    Vendor Reply

    14 November 2019
    Thanks juga atas kepercayaan nya dalam memilih kami sebagai videographer kalian, ditunggu next project nya ya :)
    28 September 2019 | Bride at Hendri & Alvina Wedding

    Wedding Photography & Videography

    Thankyou so much Ko Kian & Team ! Semua sesuai ekspektasi... hasilnya bagus banget

    Vendor Reply

    14 November 2019
    Thanks juga ya, ditunggu next project nya :)
    27 September 2019 | Client at Andy fenny Wedding

    Biggest thanks for great team

    Terima kasih sebesar2nya kepada kian dan team beliau... kerja team beliau sangat amet professional sekali demi mendapatkan hasil yang memuaskan... hasil karya mereka dikomentar bagus sama banyak saudara dan teman saya dan andy.. recommend sekali buat yang lagi cari photographers... ga akan nyesal ambil di kian dan team beliau...good luck & big thanks again

    Vendor Reply

    14 November 2019
    Thanks juga ya, ditunggu next project nya :)
    24 September 2019 | Groom at Afri & Mentari Wedding

    The Best Photography dan Videography

    Awal kenal kianphotomorphosis melalui WO, dan saya coba lihat melalui media social hasil dari foto dan video nya sangat bagus sekali. lalu saya diskusi dengan istri dan istri juga suka dengan hasil dari kianphotomorphosis, lalu kami memutuskan untuk menggunakan vendor kianphotomorphosis untuk acara special kami. Dari Prewed hingga acara puncak pernikahan kami. dan hasilnya diluar ekkspetasi saya dan istri yaitu keren dan bagus banget foto dan videonya. Recommended sekali untuk yang ingin mengabadikan moment acara special dalam hidup kalian.. Thanks to Kianphotomorphosis atas kerja samanya dalam acara saya dan istri :)

    Vendor Reply

    14 November 2019
    Thanks juga ya, ditunggu next project nya :)
    24 September 2019 | Bride at Afri & Mentari Wedding

    Very satisfied

    Pertama dikenalin dari WO andalan keluarga. saya & suami akhirnya memilih kianphotomorphosis. Ga nyesel, bagus bgt semua hasil fotonya apalagi videonya mulai dari save the date, SDE, sampai cinematic highlightnya, super suka banget, sampai dipuji semua keluarga dan sodara.. Kian and team the best bgt deh..

    Vendor Reply

    14 November 2019
    Thanks juga ya, ditunggu next project nya :)
    22 September 2019 | Bride at Alfine dan Linda Wedding

    The best photographer team

    Saya tahu tentang Kianphotomorphosis dari pernikahan teman saya, dan saya liat kerja team nya bagus banget. Jadi saya dan suami memutuskan untuk memakai jasa Kianphotomorphosis. Dan seperti yg di harapkan SDE kami bagus bangeet, keluarga kami yg melihat juga setuju kalau SDE nyaa keren dan hasil fotonya juga bagus. Recommended banget buat yg ingin mengcapture moment kalian!! Thanks to Kianphotomorphosis!! Really satisfied with your work.

    Photography

    What do your packages include?
    pre-wedding and wedding photography & videography
    Do you work overseas?
    yes
    Do you have a replacement photographer in case you become unavailable on the day of the event?
    no
    When will the client get the final album?
    3-4 months after they choose the photo for album
    Do you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes.. all original JPG hi-res
    if the price can be negotiable
    yes..
    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Hi-Res image,  Proof CD of all images,  Prints,  Digital files
    What photography styles do you usually offer?
    Journalism,  Portraiture,  Candid,  Artistic,  Natural,  Classic,  Vintage,  Black and White
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Candid,  Artistic,  Vintage
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Studio shoot,  Beauty shoot
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    When was your business established?
    Started from 2012
    What is your payment terms?
    30% after confirmation contract, 70% before the event.
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    i direct them personally with some jokes :)
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    4-5 days after wedding
    What rate do you usually charge at?
    per package
    How long does it take for the client to receive the final product?
    they usually get the final album about 4-6 weeks after they approval
    How far in advance should your client contact you?
    3-4 month before the wedding day
    What makes your services unique?
    Creative and Artistic
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    usually the client will provide the meal for crew, if not, we can take care ourself
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    No
    Service(s)
    Address
    Kramat Kwitang 1/89D Jakarta Pusat 10420
    Location(s)

    Kian Photomorphosis photographer based on Jakarta, Provide services for prewedding photography, weddingday photography and videography. Start from 2012, and started the career on Wedding Photography. I love my job. Photography is my passion and I make that shine in my work. I try to stay away from the typical and i’m always on the hunt for new ideas, angle and techniques. I like to treat each and every client like they are my bestfriend and by doing so creating not only capturing more natural

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.