All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (151)
  • reviews (95)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    KianPhotomorphosis Review(s)

    95 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Margaretta Sandi
    23 April 2021 | Bride at Peter & Margaretta Wedding

    The best photografer for all moments

    Gw tau kian, dari temen gw yg kebetulan pake vendor kian, dan ga pake lama, gw langsung stalk IG nya, (karena gw liat hasil photo dan video temen gw asliii keren banget...!!) gw langsung chat kian buat tanya2 promo, seketika ga pake panjang kali lebar, langsung cuss gw DP.. Menurut gw harga sangat terjangkau untuk event : prewed + studio + event wedding, satu yg paling penting team photographer nya sabar, cepat, dan tanggap, banyak ide2 lokasi yang di infoin ke gw dengan feedback yang sangat cepat.. ga perlu di tanya untuk hasilnya.. hasil nya sangat memuaskan ga mengecewakan, satu yg penting itu banyak bonus bonus lain nya dari Kianphotomorphosis, album nya keren banget.. gw n keluarga sangat amat puas sama hasil nya, gw sangat mereferensikannya.. thanks ya Kianphotomorphosis n team..sukses selalu
    Sal Lie
    21 April 2021 | Bride at Andy & Sallie Wedding

    We got the best photo & video shot

    Pertama kali tau Kian dari bridestory & hasil foto video nya bagus2. pas ketemu orang nya easy going & friendly . So langsung deal deh di first meeting hari itu juga. :D Kita deal utk sangjit , holy matrimony, teapai & wedding , we trust all in kian & team!!! Hahahaha. Hasil foto & video nya bagus2 semua. Yg pasti nya SDE nya keren bgt. Album foto nya pun bagus bgt as we expected! Thanks for capturing our once in a lifetime moment beautifully. Keep success Kian & team :)
    Olivia
    12 April 2021 | Bride at Williem & Olivia Wedding

    Photographer Beken

    Pertama kali tau Kian dari temen aku pas lagi cari2 photographer buat wedding gw..trus coba deh kontak Kian. Orangnya ramah, helpful banget dan enak banget diajak konsultasinya dan tentu harganya terjangkau..Akhirnya pakelah Kian buat wedding gw. Wow ternyata orangnya detail banget..trus tau aja gaya2 yg top banget..pengambilan angelnya jg bagus..Gak akan kecewa deh pake Kianphotomorphosis. Dapet Photo2 bagus di moment 2 bahagia and once in the lifetime..The best ever lah..Thank you yah Kian :)
    Chelsie Tan
    25 March 2021 | Bride at William Chelsie Wedding

    BEST VENDOR EVER!

    Thankyou bgt utk Ko Kian&Team yg super friendly, professional and have many amazing ideas to make All of Our Videos sooo Gorgeous!! Two thumbs up for Ko Kian&Team!👍👍 . Buat para bride and groom to be yg nyari vendor videografer, ayokkk pilih Kian Photomorphosis aja. Dijaminnn ga bakal nyesel begitu liat hasil videonya. Aku n Will bersyukur bgt walaupun first meeting kita menerjang banjir di Kelapa Gading sampe harus re-schedule tanggal berkali2 due to pandemic, tapii baik Matrimony & Wedding semua lsg di handle oleh Ko Kian dan hasilnya pun sangat2 ga mengecewakan❤ . Best wishes for Kian Photomorphosis&Team, sukses ya Ko Kian!🍻🍻🍻 . William & Chelsie 30•01•2021
    Fennia Lesmana
    25 March 2021 | Bride at Dharmadi & Fennia Wedding

    Jangan ragu pakai vendor ini

    Makasih banyak ko Kian & Team yg sudah sangat sabar, baik, friendly, ramah. Kami termasuk orang yg sangat jarang foto dan kaku hahahhaa, tapi tim Photomorphosis bisa "membangunkan" suasana menjadi nyaman. Komunikasi tim solid dan saling melengkapi. Perubahan venue dan tanggal saat covid mudah dan flexible. Editan SDE-nya keren, banyak yg bilang bagus. Hasil foto dan video semua oke. Sukses terus utk ko Kian & Team 🙏 Dharmadi & Fennia 28 Nov 2020
    Steven Ae0nz
    01 March 2021 | Groom at Steven & stella Wedding

    A great team

    To Ko kian and Team Keep up the goodwork, dari awal deal banyak bantuan/masukan2, yng diinfokan kekita. Tetap support dan flexible, membantu walaupun sempat ganti venue karena covid, sampai hari H, tidak mengecewakan Hasil video top abizzzz, fotonya ok2 dan keren2, Kasih ide2 kekita, seperti apa saat berfoto dan video. Thanks atas bantuannya ko kian and team. Sukses selalu untuk Kian photomorphosis Salam Steven & stella Event 03.10.2020

    Photography

    What do your packages include?
    pre-wedding and wedding photography & videography
    What photography styles do you usually offer?
    Journalism,  Portraiture,  Candid,  Artistic,  Natural,  Classic,  Vintage,  Black and White
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    How long does it take for the client to receive the final product?
    they usually get the final album about 4-6 weeks after they approval
    When will the client get the final album?
    3-4 months after they choose the photo for album
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Studio shoot,  Beauty shoot
    What is your payment terms?
    30% after confirmation contract, 70% before the event.
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    usually the client will provide the meal for crew, if not, we can take care ourself
    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Hi-Res image,  Proof CD of all images,  Prints,  Digital files
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    What rate do you usually charge at?
    per package
    Do you have a replacement photographer in case you become unavailable on the day of the event?
    no
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    When was your business established?
    Started from 2012
    What makes your services unique?
    Creative and Artistic
    if the price can be negotiable
    yes..
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    4-5 days after wedding
    Are you available to shoot after hours?
    No
    Do you work overseas?
    yes
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Candid,  Artistic,  Vintage
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    How far in advance should your client contact you?
    3-4 month before the wedding day
    Do you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes.. all original JPG hi-res
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    i direct them personally with some jokes :)
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    Service(s)
    Address
    Apartemen Mediterania Palace Residence Ruko C/or/D, 1st Floor Jln. Kebon Kosong, Kemayoran Jakarta Pusat 10630
    Location(s)

    Photomorphosis is a group of creative people who commits to serve you with heart. That’s why we made “Photomorphosis - Creativity Has No Limit” We are born to capture the perfect moment of your life and turn it into lifetime memories. Our team will always do our best to translate your perfect moment into picture. If you love our work, please contact us and we can talk further.
    https://www.instagram.com/p/COwxUFTBFAn/
    https://www.instagram.com/p/COuJT_mBnHA/
    https://www.instagram.com/p/COreOH5BSVL/
    https://www.instagram.com/p/COiM_e5BnrJ/
    https://www.instagram.com/p/COeY8MzBwGB/
    https://www.instagram.com/p/COb4uIUhBjp/
    https://www.instagram.com/p/COZeaknB6hR/
    https://www.instagram.com/p/CORz2pdBR0D/
    https://www.instagram.com/p/CORltURh_F1/
    https://www.instagram.com/p/COPpcMIBpty/
    https://www.instagram.com/p/COPAaoPh7rK/
    https://www.instagram.com/p/COMqsKWhacy/