All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Up to IDR 1mio Cashback
  • More Payment Options
Learn More
  • projects (111)
  • reviews (68)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    KianPhotomorphosis Review(s)

    68 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    04 February 2019 | Bride at Winky dan Widiya Wedding

    Amazing Photographer Team!!

    Pake jasa kianphotomorphosis buat sangjit dan wedding. Member tim nya bisa membuat suasana lebih santai sehingga proses pengambilan foto dan video jadi menyenangkan. Hasil foto nya pun bagusss pake banget. Tau angle yang pas. Dan yang paling keren itu SDE..! Semua orang yang nonton bilang baguss banget, puasss bangettt dengan Kianphomorphosis. GREAT JOB!
    03 February 2019 | Bride at Jolin & Andreuw Wedding

    Our special day to remember.

    Memakai jasa Kianphotomorphosis pasti ga pernah kecewa, Kian dan team, mrk sangat ramah n friendly bgt, sabar banget jg, hasil foto dan videonya memang top banget! Selalu memuaskan, Sesuai dgn yg kita harapkan.. Thanks for being a part for our special day.. We’re satisfied for the result :) See you at our next event .
    01 February 2019 | Bride at Joni & Meli Wedding

    Sattisfied and Great Result

    Saya mengetahui kianphotomorphosis dari teman WO yang kami pakai. Alasan kami memilih kianphotimorphosis karena hasil fotonya sesuai dengan selera kami dan terlebih saya bisa request seperti apa photo dan video yang saya inginkan untuk prewedd dan hari H nanti. Kian dan team sangat ramah sehingga membut proses photo prewedd dan hari H tidak tegang. Hasil foto dan video memuaskan dan proses nya pun cepat. Terimaksih kianphotomorphosis yang telah membantu meng-capture moment pernikahan kami.
    30 January 2019 | Bride at Valencia Indha & Robert Wedding

    Wedding photo & video

    Ko Kian bener2 bagus hasil foto nya and video nya,semua hasil nya sesuai sama yg aku mau, Mereka org nya jg fun banget, and sabar banget dengerin aku yg sering ngmg “jgn gendut ya ko” hahahaha Hasil video klip wedding nya juga bagus banget... Pokok nya the best lah. Rekomen banget buat yg lgi bth buat acara kalian. Once again thanks ko kian and team
    29 January 2019 | Client at Chaca & Ananta Wedding

    L.O.V.E

    Kianphotomorphosis, recommended buat mengabdikan moment bahagia kalian! hasil edit video nya keren, dan mereka orangnya fun, bisa menyesuaikan dgn apa yg kita mau. sukses terus yaa!
    16 October 2018 | Bride at Stephen wijaya & olivia Wedding

    Photografer n video hr h

    Dear ko kian, puas banget pakai jasa foto n video ko kian hr H. Hasilnya keren abisss n rekomen banget dehhh... Kreatifnya tinggi n super duper sabar dlm mengambil setiap moment di acara. Teamnya jg baik bangettt.. Profesional bangett.. Friendly juga.. Ga salah pilih kianphotomorphosis.. N selesai hr H pun mnta dikirimin foto buat update insta jg cepet dikirimin.. Hehe.. Maklum ga sabar buat upload.. , ,

    Photography

    What do your packages include?
    pre-wedding and wedding photography & videography
    Do you work overseas?
    yes
    Do you have a replacement photographer in case you become unavailable on the day of the event?
    no
    When will the client get the final album?
    3-4 months after they choose the photo for album
    Do you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes.. all original JPG hi-res
    if the price can be negotiable
    yes..
    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Hi-Res image,  Proof CD of all images,  Prints,  Digital files
    What photography styles do you usually offer?
    Journalism,  Portraiture,  Candid,  Artistic,  Natural,  Classic,  Vintage,  Black and White
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Candid,  Artistic,  Vintage
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Studio shoot,  Beauty shoot
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    When was your business established?
    Started from 2012
    What is your payment terms?
    30% after confirmation contract, 70% before the event.
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    i direct them personally with some jokes :)
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    4-5 days after wedding
    Service(s)
    Address
    10420
    Location(s)

    Kian Photomorphosis photographer based on Jakarta, Provide services for prewedding photography, weddingday photography and videography. Start from 2012, and started the career on Wedding Photography. I love my job. Photography is my passion and I make that shine in my work. I try to stay away from the typical and i’m always on the hunt for new ideas, angle and techniques. I like to treat each and every client like they are my bestfriend and by doing so creating not only capturing more natural

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.