All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (36)
  • reviews (8)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Ivany Nugraha Make Up Review(s)

    8 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    22 October 2018 | Client at Michael & Rani Wedding

    Make up Mom & Sister

    Suka banget sama make up nya ci ivany, mata aku di buat bagus, jadi belo banget soal nya mata aku sipit aslinya, dicoba lagi di coba lagi sampe bener2 bagus, orang nya juga ramah dan selalu bilang "mau di koreksi di mana ga?".. make up nya juga awet banget, tamu2 pada bilang bagus dan nanya make up di mana.. ud nangis aja masih ga luntur make up nya, thanks ya ci ivany.. I LOVE IT..

    Vendor Reply

    22 October 2018
    Aghh thankyou banget feli, glad to hear that. Ditunggu untuk makeup selanjutnya yakk
    09 October 2018 | Bride at Gatot & Stefanie Wedding

    My wedding

    Suka bgt dg make up weddingnya.. 2 hari di make up wedding ma ivany.. Bener2 hasilnya smooth bgt.. Setiap moment dibuat berbeda.. Terutama pas resepsinya.. Cetar.. Rekomendasi MUA.. Tq ud membuat hari bahagia g trlihat seperti pricess.. Love it..

    Vendor Reply

    09 October 2018
    Thankyou stefaniee
    10 September 2018 | Client at sylvia Wedding

    Make Up by Ivany

    Aku selalu make up sama cici ivany di setiap event. Dari graduation, pesta sampai photoshoot untuk brand baju di jakarta. Make up nya bagus banged smooth dan sesuai yang aku mau. Terus yang terpenging ada longlast dari pagi sampe malem tetep cetar ...Cici ivany juga sabar dan ramah banget , terus selalu kasih masukan yang bagus kayak gini kayak gitu. Pokoknya aku puas dan akan selalu pake cici ivany terus. Tqiuu ya cici for ur magic hand :)

    Vendor Reply

    11 September 2018
    Thankyou so much sylvia
    10 September 2018 | Bride at MARIO AND VIONA Wedding

    Review prewed makeup

    Good makeup . Mua nya bantu banget dan bisa bikin muka aku kaya inces .. thankyou ivany love banget ama makeup nyaa ❤

    Vendor Reply

    10 September 2018
    Thankyou viona
    14 August 2018 | Client at Sister di Wedding Monica dan Aldy Wedding

    Sister Make Up

    Suka banget sama makeup nya Ivany, worth it, flawless dan banyak orang bilang juga makeup nya bagus waktu di acaranya. Orangnya juga ramah, baik dan bantu banyak banget, jadi ga canggung waktu di makeupnya. Next time kalau butuh MUA waktu acara2 pasti contact Ivany lagi. Sukses terus ya!

    Vendor Reply

    14 August 2018
    Wahhh thankyou so much shintiaa
    13 August 2018 | Client at Helen Wedding

    Riview for Ivany Nugraha Make Up

    Suka banged sama makeup nya, supeerr flawless, bisa req makeup sesuai keinginan kita, tapi ttp di guide sma Ivany jd makeup ny jg disesuaikan dengan wajah kita. aku selalu makeup sm ivany di setiap event penting aku, seperti wisuda, family birthday, etc.. Pokokny you guys gak perlu khawatir dn ragu utk makeup sm Ivany, liat aja porto nya bagus2 kan

    Vendor Reply

    14 August 2018
    Agghhh thankyouu helen, jangan bosen2 yaakk

    Hair & Makeup

    What do your beauty services offer?
    Eyebrow design, Bridal make up,  Bridesmaids make up
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Are you available to do make up after hours?
    Yes
    What do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Bridal make up,  Bridesmaids make up
    How many customers can you serve at once if the bride were to book her entire bridal party?
    1-5 persons
    Do your services continue until the photoshoot or the event ends?
    Yes Yes (please give details if any)
    What kind of hair and make up looks do you specialize in? (max.3)
    Natural,  Glamour and bold,  Romantic and soft
    How many make up retouch sessions do you offer in one wedding event?
    2 makeup session, morning and night looks
    How far in advance should your client contact you?
    As soon as possible
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    When was your business established?
    2012
    What is your payment terms?
    50% down payment, 50% H-1 before the day
    What makes your services unique?
    We always make sure that our bride will become yhe best version of herself on her big day, elegant and natural makeup without overdo. Flawless and Glowing type of makeup is our speciality
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    Service(s)
    Address
    Jakarta Barat 11750
    Location(s)

    Doing Makeup for : Bride, Moms, Sisters, Bridesmaid and family. Also doing embroidery, u cam check out portofolio at IG: @browbyiva

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.