All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (73)
  • reviews (17)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Dita.tanmakeupartist Review(s)

    17 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    16 October 2018 | Client at Andrew & Juwita Wedding

    Sister Make-Up for Andrew & Juwita 7.10.18

    Cici Dita THE BESTTT!!! Ci Dita ini recommended banget. Bisa dibilang dia well prepared banget. Beberapa hari sebelum, ci Dita whatsapp aku buat kirim foto full face dan disuru masker dan trim bulu (maap cici ga didgrn untuk trim :D). Jadinya hari H pas di make up kita bisa tambah kinclong. Aku puas banget sama hasil make up ci Dita. Lebih lagi orgnya ramah banget, tim yg dibawa juga asik banget (ci Nada). sepanjang proses kita bercanda terus. Terbukti dari komen semua orang sangat positif, sampe pada bilang pangling. Dita Tan! definitely bakalan come back ke MUA ini kalo next ada acara lagi sih. Good luck cici!
    10 October 2018 | Client at Melissa Wedding

    Magic touch! Flawless Makeup

    Udah lama penasaran pingin coba dirias sama MUA baik hati ini,akhirnya dapet kesempatan juga di makeup sama Dita...,duh seneng bgt hasilnya super like, pdhal saat makeup itu muka ku lagi trouble,kering dan beruntus parah,tapi akhirnya tercover juga “the power of magic touch si cici Dita”, sukaa hasilnya flawless dan detail sekali makeupnya.. thank you so much MUA kesayangan
    09 October 2018 | Client at Eugenia Wedding

    best makeup

    jadi di makeupin ci Dita tuh enak banget, pertama ci Dita sendiri ramah banget asik diajak ngobrol dan ga sombong sama sekali, ci Dita bisa bikin suasana makeup jadi ga boring ga awkward. selama makeup sendiri pun ci Dita orangnya detail dan rapi banget jadi pas selesai makeupnya tuh flawless hasilnya kayak airbrushed finish pedahal ga airbrushed loh. terus bikin alis jago banget sesuai sama bentuk muka, matanya juga jd cantik ga medok tetep natural tapi nyala, nirusin muka udah jago bangetdeh, terus tone makeupnya itu sesuai dan masuk banget kekulit ga yang keliatan fake sama sekali, top banget makeupnya thankyou ci. oiya, setelah lama makeupnya tetep mulus loh ga ngecrack, ttep stay on point semuanya stay in place
    08 October 2018 | Client at nickson & chikita Wedding

    thankyouu cici makeupnya

    sukaaaa banget sama makeupnya si cici satu ini, bagusss banget. Fix besok - besok kalau ada acara lagi bakalan pake ci Dita buat makeupin lagiii. Makeupnya super bangettt 😍😍 thankyou cicikuuu 💕💕
    08 October 2018 | Client at Yulia Janto Wedding

    Perfect.... flawless

    Pengalaman pertama makeup dg Dita Tan memuaskan... Dita sgt detil dan beri yg terbaik.. hasilnya flawless, sesuai dg harapan saya.. orgnya jg ramah... Definitely akan make up lagi di acara selanjutnya... Thank u Dita.Tanmakeup
    08 October 2018 | Client at myself Wedding

    my favorite mua !

    jarang banget dapet mua yang cocok sama muka dan sampe pangling sama diri sndiri. ci dita juga sangat detail makeup nya jadi hasilnya sangattt memuaskannn! she got magic hands! pokoknya worth it bangettt! ♥️

    Hair & Makeup

    What do your beauty services offer?
    Bridal make up,  Bridesmaids make up,  Cultural bridal make up: mother of the groom and bride, Traditional wedding makeup
    What do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Bridal make up,  Cultural bridal make up: mother of the bride and groom, traditional wedding makeup
    What kind of hair and make up looks do you specialize in? (max.3)
    Natural,  Glamour and bold,  Romantic and soft,  Other elegance
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes i do service in other country and out of twon: Singapore, Australia, USA, Jakarta, Bali, Jogjakarta, Semarang, Medan, Bandung, Melbourne.
    Are you available to do make up after hours?
    Yes
    How far in advance should your client contact you?
    3 - 6 month
    How many make up retouch sessions do you offer in one wedding event?
    Only 1
    Do your services continue until the photoshoot or the event ends?
    Yes But not until eventy end
    How many customers can you serve at once if the bride were to book her entire bridal party?
    1 or 2 persons
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes I have a team
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    get wedding makeup award from beauty famous makeup artist in Indonesia and other country
    What rate do you usually charge at?
    depends on the dealing with client
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What is your payment terms?
    50% for DP and the final payment must be paid H-14 weeks before the Day.
    When was your business established?
    Early 2016.
    What makes your services unique?
    On makeup, We make sure that every Bride become the most beautiful version of themselve on their big day. We only do Natural glamour elegance Makeup with little bold in the eyes, nothing over the top.
    Service(s)
    Address
    Jl.Manggaraya no.10 Ruko Greenville Jakarta Barat 11510
    Location(s)

    Our special makeup in Wedding makeup industry : Bride makeup, Mother makeup and Sister We are already with wedding package! We are already with Wedding rate for other Country ( World Wide ) and other City. We have a team work. More info please contact our admin (WA) in bio. Thank you !

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.