All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (98)
  • reviews (8)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 11

    All
    view 9

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Chindra Tansil Review(s)

    8 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    30 September 2019 | Bride at David & Krista ( 7 September 2019) Wedding

    Thank you Ci Chindra

    Terima kasih ci Chindra sudah membantu di hari penting kami :) Makeup nya bagusss dan awet sesuai dengan look yang aku pingin.. Aku jadi pengantin paling on time karena makeupnya yg cepet hahaha. Terima kasih sudah sepenuh hati mengerjakan makeup ku.. LOVE sekaliii Sukses selalu yaa ci..
    27 May 2019 | Bride at Sasha & Andhika Wedding

    TOPPP BANGET, sangat recommended!

    Puas banget sama hasil makeup-nya Ci Chindra. Great make up, tangannya Ci Chindra magic deh pokoknya dan orangnya juga ya ampun ramah dan baik bangettt, ngerjainnya bener2 dari hati jadi feelnya emang beda. Hasilnya pokoknya cetar membahana dan rapiiii bikin aku senenggg banget ❤️ makasih banyak yaa Ci Chindra
    26 May 2019 | Bride at Vick Wedding

    Recommended Professional Wedding MUA

    Recommended Wedding Makeup Artist!!\nHasilnya sangat rapi dan baguss jadi makin cetar tapi ga lebay, puas deh saudara & temen2 jga bilang baguss semua makeup pagi & malam😍, Ci Chindra jugaa detail sekalii dan orangnya ramah. Mantap cici👍

    Vendor Reply

    26 May 2019
    Thank you , Devina
    10 May 2019 | Bride at Juli & Jefri Wedding

    Great Make Up

    suka banget sama make up dan juga personal Ci Chindra yang baik banget dan ga perhitungan. bener2 make up dan melakukan semua dari hati. makasih cici

    Vendor Reply

    26 May 2019
    Thank you , Jul
    27 March 2019 | Partnering Vendor at Wedding

    SANGAT DIREKOMENDASIKAN !!!

    Ci Chindra bener2 baik bangettt, kelihatan banget pelayanan dari hati selain itu hasilnya juga cakepppp bangettt . RECOMMENDED BANGETTT !!!
    04 March 2019 | Client at Livia Wedding

    Chindra has magic hands

    Puas banget sama make up Ci Chindra. Orangnya ramah dan baik, dan yg paling penting adalah hasil make upnya sangat bagus. Keluargaku sampai pangling pas ngelihat aku saat acara sangjit waktu itu dan pada bilang bagus make upnya. Pokoknya top banget deh Ci Chindra 👍

    Vendor Reply

    04 March 2019
    Thank you , Liviaa...

    Hair & Makeup

    What do your beauty services offer?
    Bridal make up,  Airbrush make up,  Bridesmaids make up,  Cultural bridal make up: Photoshoot Makeup
    What do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Bridal make up
    How many customers can you serve at once if the bride were to book her entire bridal party?
    1-10 persons
    Do your services continue until the photoshoot or the event ends?
    Yes By appointment
    What kind of hair and make up looks do you specialize in? (max.3)
    Romantic and soft,  Other Especially monolid eyes makeup,  Glamour and bold
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes By appointment
    Are you available to do make up after hours?
    Yes By appointment
    How many make up retouch sessions do you offer in one wedding event?
    Depending on request
    How far in advance should your client contact you?
    6 - 12 months
    What makes your services unique?
    I love my job, so i will give my best to my clients
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    What rate do you usually charge at?
    Per event
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What is your payment terms?
    Dp 50 % & H - 7 full payment
    When was your business established?
    2016
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    Favorite Winner Wedding Makeup Competition with Ohana Bridal
    Service(s)
    Address
    Taman Sunter agung 2 blok D no 38 14350
    Location(s)

    I love my job, I will give my best to my clients

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.