All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (2)
  • projects (151)
  • reviews (25)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Showing page 1 of 17

    All
    view 9

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Chindra Tansil Review(s)

    25 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Meilinda Lim
    23 January 2022 | Bride at Yofih & Meilinda Wedding

    BEST MUA EVER I'VE MET

    Bersyukur banget ketemu sama Ci Chindra, bener bener sedetail itu untuk make up aku dari sangjit sampe wedding. Ci chindra selalu put me first dalam make up ku, mau ku ini mau ku itu, dan cici selalu kasih aku pendapat yang terbaikkkkkkkkkkkk. Wah gilasih beruntung bgttt percayain make up aku ke Ci Chindra ini❤️❤️🥺 thankyou ci chindra, semoga kita bisa ketemu lagi yaaa di lain waktu❤️❤️

    Vendor Reply

    23 January 2022
    Thank you ..Meiii ,my Taurus Bride
    suci muliani
    22 January 2022 | Bride at Richardo and Suci Wedding

    Magic Hands! Best MUA

    Di makeup sama Ci Chindra untuk pre-wedding dan hari H wedding. She make me looks so gorgeous! Love the simple and flawless makeup.. ❤❤❤ Keep up the good work, Cici.. 🥂

    Vendor Reply

    23 January 2022
    Thank you , Suci
    Lana Salim
    25 October 2021 | Bride at R&L Wedding

    Wedding

    BEST BANGET MAKEUPNYA. Hygiene bgt dan ramah bgt cici nya, udah gitu rapih, super fun, baik bgt, atur apa apa mudah bgt sm cici chindra. helpfull vendor no debat!!! ❤

    Vendor Reply

    23 January 2022
    Tq, Lana
    Erni Yunita As-shobry
    20 October 2021 | Bride at Erni & Indra Wedding

    The best MUA

    Teknik makeup hingga produk yang digunakan bagus dan highend punya, lalu tampak beberapa perubahan pada wajah menjadi lebih ayu..ga medok sama sekali. dari makeup hingga hairdo,dan pas lihat hasilnya…aku sangat takjub karena bagus sekali makeup nya..aku terlihat cantik,ayu,geulis. ahh... pokoknya pertama kali aku merasa secantik itu seumur hidup ya waktu pernikahan ku kemarin berkat magic hand nya Chindra Tansil ..terima kasih banyak…ini yang memang aku impikan ❤️

    Vendor Reply

    23 January 2022
    Thank you ...
    Jeany GT
    04 September 2021 | Bride at J&H Wedding

    Pro n Recommended

    Profesional dan friendly 👍👍 rekomen banget deh., seblm hari H sdh diinfo dl tips n tricksnya so it works 🥰🥰 yg plg penting, my husband happy with the result ❤️

    Vendor Reply

    04 September 2021
    Tq, Jeany
    Anis Kertistika
    23 July 2021 | Bride at Anis & Yudha Wedding

    Sangat Puas

    Makasih ya Ciciii sudah make up in aku dengan sangat gentle dan ramah. Hasil make up nya pun aku sangat suuukaa 😍😍😍 ibu, mama, suami, keluarga , dan temen2 pun pada memuji dan suka karena hasil make up nya lembut ga dempul.

    Vendor Reply

    23 July 2021
    Terima kasih, Anis

    Hair & Makeup

    What do your beauty services offer?
    Bridal make up
    What do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Bridal make up
    How many customers can you serve at once if the bride were to book her entire bridal party?
    1-10 persons
    Do your services continue until the photoshoot or the event ends?
    Yes
    What kind of hair and make up looks do you specialize in? (max.3)
    Romantic and soft
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Are you available to do make up after hours?
    Yes
    How many make up retouch sessions do you offer in one wedding event?
    Depending on request
    How far in advance should your client contact you?
    6 - 12 months
    What makes your services unique?
    I love my job, so i will give my best to my clients
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    What rate do you usually charge at?
    Per event
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What is your payment terms?
    Dp 50 % & H - 7 full payment
    When was your business established?
    2016
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    Favorite Winner Wedding Makeup Competition with Ohana Bridal
    Prestasi
    Makeup For Ever PROTRIBE 2018 TOP 2 Korean Makeup Look Competition by Korean Embassy 2020 Top 20 MakeOver MUA Hunt 2020 TOP 2 Arman Armano Makeup Competition 2021 ( AAMA2021)
    Service(s)
    Address
    Apartemen Gold Coast PIK 14350
    Location(s)

    I love my job, I will give my best to my clients " On your Wedding day, you should look like yourself at your most beautiful "
    https://www.instagram.com/p/CZIvgOMPa-N/
    https://www.instagram.com/p/CZHVxkgva7m/
    https://www.instagram.com/p/CZEio4QPbrV/
    https://www.instagram.com/p/CY_T6NzvciJ/
    https://www.instagram.com/p/CY8nQ-SvxfK/
    https://www.instagram.com/p/CY8RaxaPgAd/
    https://www.instagram.com/p/CYvJHqZvevm/
    https://www.instagram.com/p/CYsmC-KvcZs/
    https://www.instagram.com/p/CYqzcCiJzWY/
    https://www.instagram.com/p/CYqoUppJVYZ/
    https://www.instagram.com/p/CYpqqupJX6O/
    https://www.instagram.com/p/CYapQ5VvewM/