All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (1)
  • projects (141)
  • reviews (33)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Imagenic Review(s)

    33 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Meuthia Zalfyanka
    22 November 2021 | Bride at Artha & Meuthia Wedding

    Our #AMniversary Reception with Imagenic <3

    It was fun and lovely working with Imagenic team! Dari awal emang udak suka dengan style fotonya yang cerah, sesuai dengan tema kita makanya decided untuk pilih Imagenic sebagai vendor foto kita. Walaupun sempet postponed beberapa kali (due pandemic), tapi team Imagenic tetap sabar dan mengakomodir semua request kita. Mba Icha selaku admin juga sabar bangett kita BM-in via WA, terutama menjelang hari H, karena tiba-tiba kita ngide pengen foto yang seperti apa, alhamdulillah kita pun dapet output yang emang kita mau. Team di hari H juga super fun, ga bikin tegang kita yang emang ga biasa beauty shot wkwk, eksplorasinya juga menarik, banyak foto yang worth to be posted on social media :D Proses buat layout album juga super happy, walaupun kita hampir ngerombak hampir semua layout yang ada, team Imagenic tetep sabar dan mengakomodir semua, naluri BM ini terpuaskan sekali hahahahahha Pokoknya kita seneng banget dan berterima kasih ke semua team Imagenic! <3
    Kareema Zee
    15 September 2021 | Bride at Kareema & Saviq Wedding

    BEAUTIFUL WORK

    Pakai Imagenic dari Prewedding dan lanjut jadi main photographer saat Akad & Resepsi. Puas bgt karena semua Imagenic Fan Boy ramah2 bgt. Selalu suka sama admin dan editingnya juga, so professional dan semua diproses dengan sangat cepat. Love it!!!
    Esi  Maria
    23 January 2021 | Bride at Esi & Himawan Wedding

    Imagenic the best vendor

    Thank you Imagenic for making everything so beautiful!
    Fira
    22 January 2021 | Bride at Fira and fazar Wedding

    .

    It’s very satisfied service from Imagenic! The result of photos are mesmerizing, friendly crew, not disappointing at all! Success for Imagenic, always!❤️
    Alya Nadhira
    20 October 2020 | Bride at Alya & Fikri Wedding

    SEMPURNA!

    Dari awal mempersiapkan pernikahan udah mantengin banget Imagenic, Alhamdulillah dari Pre-Wedding sampai Wedding Day bisa diabadikan sama Imagenic. Inget pas pertama kali pakai Imagenic saat Pre-Wedding, aku dan pasangan yang namanya KAKU tuh pake banget, tapi thanks to Imagenic mereka bisa menghangatkan suasana agar kita \"in the zone\" hahaha.. abis lihat hasil Pre-Wedding, udahlah.. speechless aku. Hampir semua orang disekeliling aku nanyain fotonya sama siapa? Jadi udahlah gausah diragukan lagi. Serahkan dan pasrahkan semua kepada Imagenic!!
    Raina
    07 April 2020 | Bride at Raina & Dima Wedding

    Bessssttt vendor

    Dari awal nentuin vendor dokumentasi udh gak ada bingung2 lagi, maunya one and only imagenic. Karena dr jauh sblm nikah udh suka bgt bgt sm foto imagenic dan fix kalo nikah mau pakai imagenic dan alhamdulillah berjodoh. Dari lamaran, pengajian sampai acara akad dan resepsi semua diserahin ke imagenic. Daaaan bagus2 semuaaa kacawww. Kualitas foto dan pelayanannya luar biasa. Imagenic fanboy tim itu hospitality nya gokil, bikin ga kaku kita yang mau foto, mau adegan formal atau romantis atau ala ala pun jadi pede aja gitu. Org tua juga pas lihat hasil akhir satisfied banget. Ga ada yg mengecewakan sama sekali. Semuanya bintang 5✨✨✨✨✨

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Albums
    What do your services cover?
    Prewedding shoot
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    Usually we provide the proof no later than 2 weeks for review. But please let us know if you need some requirements.
    How long does it take for the client to receive the final product?
    We usually send the final product 2-4 weeks after the client approve the final layout
    What is your payment terms?
    For the prewedding, 25% after confirmation of contract and 75% maximum two days before the date. For the wedding, 25% after confirmation of contract, 75% one month prior to the wedding day
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Candid
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    How far in advance should your client contact you?
    3-6 months prior to the photoshoot
    What photography styles do you usually offer?
    Portraiture
    What is your speciality?
    Prewedding shoot
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    Service(s)
    Address
    Sinbad Green Residence A3/17
    Location(s)

    We provide photography and videography services with mostly natural and bright color. We like to tell your stories without words.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.