All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (110)
  • reviews (27)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Showing page 1 of 13

    All
    view 9
    Wedding V & D by ImagenicWedding V & D by Imagenic
    Wedding V & D by ImagenicWedding V & D by Imagenic
    +44
    Imagenic & 7 OTHERS
    Photography
    Wedding V & D by ImagenicWedding V & D by Imagenic
    Wedding V & D by ImagenicWedding V & D by Imagenic
    +47
    Wedding A & Y by ImagenicWedding A & Y by Imagenic
    Wedding A & Y by ImagenicWedding A & Y by Imagenic
    +44
    Imagenic & 4 OTHERS
    Photography
    Prewedding M & F by ImagenicPrewedding M & F by Imagenic
    Prewedding M & F by ImagenicPrewedding M & F by Imagenic
    +47
    Imagenic & 1 OTHERS
    Photography
    Wedding A & F by ImagenicWedding A & F by Imagenic
    Wedding A & F by ImagenicWedding A & F by Imagenic
    +47
    Imagenic & 3 OTHERS
    Photography

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Imagenic Review(s)

    27 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    29 August 2019 | Bride at Iffa&Daru Wedding

    IMAGENIC TERCINTAAAA!!!

    Dulu sebelum kepikiran mau nikah dalam hati uda berandai andai kalo nikah pingn diabadiin sama IMAGENIC! Dan ga nyangka akhirnya bisa kewujud dan jodoh sama vendor ini 😍happyyy bgt kitaa!! Melebihi ekpektasi bgttt! Seru banget anak anaknya jd bkin g gugup dan malah happy bgtttt 😆makasiiih banyakkk uda menyempurnakan hari bahagia kamiiii, uda ngecapture moment kita seindah iniii, ahhh terbaaiiiiiiiiikkkkkkk IMAGENIC ! Luvsss❤️
    18 May 2019 | Bride at Nisa dan Dandi Wedding

    Telling story wthout words

    Review lmagenic Telling story without words" Yup setuju sekali dengan Tagline Vendor Photography ku ini... Pasti kalian pun setuju dengan aku jika hasil-hasil Imagenic tak perlu diragukan lagi. Berawal dari pencarian aku di instagram bertemu lah aku dengan salah satu hasil foto mereka, aku inget banget foto imagenic pertama yang aku lihat adalah weddingnya Raditya Dika & Annisa Azizah. Tone foto bright colours, natural, timeless, and true emotion itulah yang membuat aku Jatuh cinta pada hasil foto-foto mereka. Singkat cerita aku contact mereka dan meet up untuk membahas detail, alhamdulillah di tgl yang aku inginkan mereka available. Dan ya Aku langsung deal dgn Vendor Imagenic ini. Tenang, untuk price yang mereka tawarkan sangat sangaaaaaat worth it dengan hasil foto yang nanti nya kita dapat kenang sepanjang masa #hhe Di hari H terlihat Crew nya pun sangat Pro untuk mendapatkan moment-moment terbaik di Wedding Reception ku. Notes : untuk Calon Pengantin. Trust me ini vendor Ter The Best yang kalian wajib Rook dari sekarang Abadikan Moment bahagia mu bersama Imagenic Love Nisa Ayu & Dandi 20 April 2019 Gd PTIK, Kebayoran Baru
    23 April 2019 | Client at Tama & Tasha Wedding

    Don't you dare think twice, your money is in the good hands!!

    An Awesome-Stunning-Lovely and yet Corteous Photography Team we have ever met !! Dapet referensi dari temen, end up nya kami pake jasa Imagenic mulai dari lamaran - akad - resepsi. It was really redefining a whole story of the wedding with perfect atmosphere. Suka banget sama hasil nya, dan seluruh kru yang terlibat di Imagenic ini luar biasa in personal dan workdone nya, terlebih mereka punya tone khas mereka sendiri itu yang bagus banget. Feedback dari orang – orang yang sudah married sebelumnya, dan mereka note kalo setelah semua sesi ribet & rempong nya acara, yang tersisa sampe hari akhir itu cuma satu yaitu "Dokumentasi". Guess what? We are grateful dan sama sekali ga salah ambil vendor. Pokoknya yang mau pake Imagenic pesen nya cuma satu : Dont you dare think twice, your money is in the good hands!!. Soo sukses terus buat Imagenic, terima kasih banyak sudah mengabadikan moment kami. Much appreciated !
    20 March 2019 | Bride at Milda & jiwo Wedding

    Excellent

    Waah ini sih udah luar biasa banget, saya pake jasa imagenic dari mulai lamaran, prewedding, siraman pengajian dan acara akad resepsi pake imagenic. Dari setiap acara g pernah ada foto yang gagal bahkan kita merasa terlalu bagus bgt fotonya.. hehe selalu kaget liat hasilnya, dan cepeett banget hasil fotonya dikirimin ke kita. Crewnya juga asik” banget g ada yg buat kita kaku atau jaim. Pokonya the best banget 👍
    08 December 2018 | Bride at Herdy Wedding

    Friendly

    All the Photographers are young and full of fun so we can enjoy all the process together. Thanks
    19 July 2018 | Bride at Tyas & Handhy Wedding

    Pernikahan Tyas & Handhy 07.07.18

    seneng banget sama Imagenic! tone-nya nyaman di mata, bisa request ini itu. SDEnya bagus banget, terharu sampe hampir nangis di pelaminan, crewnya friendly, berasa temen lama (hi guys!), mas Nashih juga selalu cepet response ngasih sneak peek foto dan teasernya. makasih banyak ya udah bantu abadikan moment2 di acara siraman, midodareni, akad dan resepsi. may the force be with you!

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Digital files,  Hi-Res image,  Prints,  Custom album design,  Proof CD of all images
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Studio shoot
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes , please contact us 2 weeks prior to the appointment
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes , additional charge for transport and accommodation is based on location
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    Usually we provide the proof no later than 2 weeks for review. But please let us know if you need some requirements.
    How long does it take for the client to receive the final product?
    We usually send the final product 2-4 weeks after the client approve the final layout
    What is your payment terms?
    For the prewedding, 25% after confirmation of contract and 75% maximum two days before the date. For the wedding, 25% after confirmation of contract, 75% one month prior to the wedding day
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Candid,  Natural,  Classic
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes We only use full frame DSLR cameras
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes We are working in teams, so there will be backups
    How far in advance should your client contact you?
    3-6 months prior to the photoshoot
    Service(s)
    Address
    Pakuan Regency Cluster Jayadewata Blok C9 No. 3
    Location(s)

    We provide photography and videography services with mostly natural and bright color. We like to tell your stories without words.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.