All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (1)
  • projects (155)
  • reviews (35)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Imagenic Review(s)

    35 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Nois Art Decoration
    08 March 2022 | Partnering Vendor at Wedding

    Best event photographer in town!

    Seneng banget beberapa kali ketemu Imagenic di event client, kualitas dan color tone fotonya selalu suka, dan cepet banget proses editingnya jadi bisa dapet hasil foto-foto dekorasi Nois dari tim Imagenic juga :)
    Tika Marheny
    17 December 2021 | Bride at Tika & Dandy Wedding

    Best Vendor Photo

    Lihat imagenic udah dari sebelum punya calon, pas sudah punya calon dan mau menikah udah ga nyari vendor foto lg karna udh pasti pilih imagenic. Professional bgt tapi tetap fun, mulai dari TM tim mereka dateng. Pas hari H yg turun di wedding ku sesuai request photographer dan videographer nya. Suka banget, walau nama mereka sudah melangit tapi cara mereka treat client best. Love!
    Meuthia Zalfyanka
    22 November 2021 | Bride at Artha & Meuthia Wedding

    Our #AMniversary Reception with Imagenic <3

    It was fun and lovely working with Imagenic team! Dari awal emang udak suka dengan style fotonya yang cerah, sesuai dengan tema kita makanya decided untuk pilih Imagenic sebagai vendor foto kita. Walaupun sempet postponed beberapa kali (due pandemic), tapi team Imagenic tetap sabar dan mengakomodir semua request kita. Mba Icha selaku admin juga sabar bangett kita BM-in via WA, terutama menjelang hari H, karena tiba-tiba kita ngide pengen foto yang seperti apa, alhamdulillah kita pun dapet output yang emang kita mau. Team di hari H juga super fun, ga bikin tegang kita yang emang ga biasa beauty shot wkwk, eksplorasinya juga menarik, banyak foto yang worth to be posted on social media :D Proses buat layout album juga super happy, walaupun kita hampir ngerombak hampir semua layout yang ada, team Imagenic tetep sabar dan mengakomodir semua, naluri BM ini terpuaskan sekali hahahahahha Pokoknya kita seneng banget dan berterima kasih ke semua team Imagenic! <3
    Kareema Zee
    15 September 2021 | Bride at Kareema & Saviq Wedding

    BEAUTIFUL WORK

    Pakai Imagenic dari Prewedding dan lanjut jadi main photographer saat Akad & Resepsi. Puas bgt karena semua Imagenic Fan Boy ramah2 bgt. Selalu suka sama admin dan editingnya juga, so professional dan semua diproses dengan sangat cepat. Love it!!!
    Esi  Maria
    23 January 2021 | Bride at Esi & Himawan Wedding

    Imagenic the best vendor

    Thank you Imagenic for making everything so beautiful!
    Fira
    22 January 2021 | Bride at Fira and fazar Wedding

    .

    It’s very satisfied service from Imagenic! The result of photos are mesmerizing, friendly crew, not disappointing at all! Success for Imagenic, always!❤️

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Digital files,  Hi-Res image,  Prints,  Custom album design,  Proof CD of all images
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Studio shoot
    Does a client need to schedule an appointment?
    , please contact us 2 weeks prior to the appointment
    Do you provide your services in other cities or countries?
    , additional charge for transport and accommodation is based on location
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    Usually we provide the proof no later than 2 weeks for review. But please let us know if you need some requirements.
    How long does it take for the client to receive the final product?
    We usually send the final product 2-4 weeks after the client approve the final layout
    What is your payment terms?
    For the prewedding, 25% after confirmation of contract and 75% maximum two days before the date. For the wedding, 25% after confirmation of contract, 75% one month prior to the wedding day
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Candid,  Natural,  Classic
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    We only use full frame DSLR cameras
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    We are working in teams, so there will be backups
    How far in advance should your client contact you?
    3-6 months prior to the photoshoot
    What photography styles do you usually offer?
    Portraiture,  Candid,  Natural,  Classic
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage
    Are you available to shoot after hours?
    along with additional charges
    Service(s)
    Address
    Sinbad Green Residence A3/17
    Location(s)

    We provide photography and videography services with mostly natural and bright color. We like to tell your stories without words.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.