All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (1)
  • projects (137)
  • reviews (31)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Showing page 1 of 16

    All
    view 9
    Wedding V & D by ImagenicWedding V & D by Imagenic
    Wedding V & D by ImagenicWedding V & D by Imagenic
    +44
    Imagenic & 7 OTHERS
    Photography
    Wedding V & D by ImagenicWedding V & D by Imagenic
    Wedding V & D by ImagenicWedding V & D by Imagenic
    +47
    Wedding A & Y by ImagenicWedding A & Y by Imagenic
    Wedding A & Y by ImagenicWedding A & Y by Imagenic
    +44
    Imagenic & 4 OTHERS
    Photography
    Prewedding M & F by ImagenicPrewedding M & F by Imagenic
    Prewedding M & F by ImagenicPrewedding M & F by Imagenic
    +47
    Imagenic & 1 OTHERS
    Photography
    Wedding A & F by ImagenicWedding A & F by Imagenic
    Wedding A & F by ImagenicWedding A & F by Imagenic
    +47
    Imagenic & 3 OTHERS
    Photography

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Imagenic Review(s)

    31 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Esi  Maria
    23 January 2021 | Bride at Esi & Himawan Wedding

    Imagenic the best vendor

    Thank you Imagenic for making everything so beautiful!
    Fira
    22 January 2021 | Bride at Fira and fazar Wedding

    .

    It’s very satisfied service from Imagenic! The result of photos are mesmerizing, friendly crew, not disappointing at all! Success for Imagenic, always!❤️
    Alya Nadhira
    20 October 2020 | Bride at Alya & Fikri Wedding

    SEMPURNA!

    Dari awal mempersiapkan pernikahan udah mantengin banget Imagenic, Alhamdulillah dari Pre-Wedding sampai Wedding Day bisa diabadikan sama Imagenic. Inget pas pertama kali pakai Imagenic saat Pre-Wedding, aku dan pasangan yang namanya KAKU tuh pake banget, tapi thanks to Imagenic mereka bisa menghangatkan suasana agar kita \"in the zone\" hahaha.. abis lihat hasil Pre-Wedding, udahlah.. speechless aku. Hampir semua orang disekeliling aku nanyain fotonya sama siapa? Jadi udahlah gausah diragukan lagi. Serahkan dan pasrahkan semua kepada Imagenic!!
    Raina
    07 April 2020 | Bride at Raina & Dima Wedding

    Bessssttt vendor

    Dari awal nentuin vendor dokumentasi udh gak ada bingung2 lagi, maunya one and only imagenic. Karena dr jauh sblm nikah udh suka bgt bgt sm foto imagenic dan fix kalo nikah mau pakai imagenic dan alhamdulillah berjodoh. Dari lamaran, pengajian sampai acara akad dan resepsi semua diserahin ke imagenic. Daaaan bagus2 semuaaa kacawww. Kualitas foto dan pelayanannya luar biasa. Imagenic fanboy tim itu hospitality nya gokil, bikin ga kaku kita yang mau foto, mau adegan formal atau romantis atau ala ala pun jadi pede aja gitu. Org tua juga pas lihat hasil akhir satisfied banget. Ga ada yg mengecewakan sama sekali. Semuanya bintang 5✨✨✨✨✨
    Aryandra Andaru
    29 August 2019 | Bride at Iffa&Daru Wedding

    IMAGENIC TERCINTAAAA!!!

    Dulu sebelum kepikiran mau nikah dalam hati uda berandai andai kalo nikah pingn diabadiin sama IMAGENIC! Dan ga nyangka akhirnya bisa kewujud dan jodoh sama vendor ini 😍happyyy bgt kitaa!! Melebihi ekpektasi bgttt! Seru banget anak anaknya jd bkin g gugup dan malah happy bgtttt 😆makasiiih banyakkk uda menyempurnakan hari bahagia kamiiii, uda ngecapture moment kita seindah iniii, ahhh terbaaiiiiiiiiikkkkkkk IMAGENIC ! Luvsss❤️
    nisaayulestari
    18 May 2019 | Bride at Nisa dan Dandi Wedding

    Telling story wthout words

    Review lmagenic Telling story without words" Yup setuju sekali dengan Tagline Vendor Photography ku ini... Pasti kalian pun setuju dengan aku jika hasil-hasil Imagenic tak perlu diragukan lagi. Berawal dari pencarian aku di instagram bertemu lah aku dengan salah satu hasil foto mereka, aku inget banget foto imagenic pertama yang aku lihat adalah weddingnya Raditya Dika & Annisa Azizah. Tone foto bright colours, natural, timeless, and true emotion itulah yang membuat aku Jatuh cinta pada hasil foto-foto mereka. Singkat cerita aku contact mereka dan meet up untuk membahas detail, alhamdulillah di tgl yang aku inginkan mereka available. Dan ya Aku langsung deal dgn Vendor Imagenic ini. Tenang, untuk price yang mereka tawarkan sangat sangaaaaaat worth it dengan hasil foto yang nanti nya kita dapat kenang sepanjang masa #hhe Di hari H terlihat Crew nya pun sangat Pro untuk mendapatkan moment-moment terbaik di Wedding Reception ku. Notes : untuk Calon Pengantin. Trust me ini vendor Ter The Best yang kalian wajib Rook dari sekarang Abadikan Moment bahagia mu bersama Imagenic Love Nisa Ayu & Dandi 20 April 2019 Gd PTIK, Kebayoran Baru

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Digital files,  Hi-Res image,  Prints,  Custom album design,  Proof CD of all images
    What is your payment terms?
    For the prewedding, 25% after confirmation of contract and 75% maximum two days before the date. For the wedding, 25% after confirmation of contract, 75% one month prior to the wedding day
    Are you available to shoot after hours?
    Yes along with additional charges
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes , additional charge for transport and accommodation is based on location
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes We are working in teams, so there will be backups
    How long does it take for the client to receive the final product?
    We usually send the final product 2-4 weeks after the client approve the final layout
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes , please contact us 2 weeks prior to the appointment
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes We only use full frame DSLR cameras
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    Usually we provide the proof no later than 2 weeks for review. But please let us know if you need some requirements.
    What photography styles do you usually offer?
    Portraiture,  Candid,  Natural,  Classic
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Studio shoot
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Candid,  Natural,  Classic
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    How far in advance should your client contact you?
    3-6 months prior to the photoshoot
    Service(s)
    Address
    Sinbad Green Residence A3/17
    Location(s)

    We provide photography and videography services with mostly natural and bright color. We like to tell your stories without words.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.