All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (27)
  • reviews (213)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Gifu Invitation & Souvenir Review(s)

    213 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Yane Febriana
    05 August 2021 | Bride at Yane Wedding

    Souvenir Gifu KEY HOLDER B

    Pesan souvenir di gifu "nyaman" banget dr segi pelayanan. Sejak awal alur pemesanan produknya jelas & detail, sampai konfirmasi sebelum proses cetak pun begitu. Jadi meskipun ga tatap muka sama sekali, tetap bs percaya 100%. No worries👌 Ternyata kualitas barangnya memuaskan, ok banget, jahitan rapi, packaging rapi & pengiriman tepat waktu sesuai estimasi. Thank you Gifu😉
    Vania
    31 July 2021 | Bride at Vania & Aji Wedding

    Review Invitation & Souvenir

    Hasil undangan & souvenirnya bagus, pilihannya juga banyak, sempat ngecek ke beberapa vendor undangan & souvenir lain yg hasil kualitasnya sama dgn Gifu tapi harga Gifu lebih pas 👌 tim Gifu juga baiikkk banget ladenin revisi yg berkali2, terima kasih banyak Gifu 🙏 definitely recommended!
    Hanifa asquf
    24 July 2021 | Bride at hanifa & yoyo Wedding

    undangan dan souvenir gifu bagus dan memuaskan

    bikin undangan dan souvenir di gifu bisa jarak jauh. untuk undangan pilihan desainnya banyak dan pilihan detailnya juga macem2 jadi enak pilih2nya, terus desainnnya bisa direvisi berkali2 sampai sesuai sama yang kita mau. hasilnya juga bagus banget terus nama2 undangan juga langsung ditempelin. untuk souvenir, kebetulan dapet harga promo jadi bisa dapat harga murah dengan barang yang keliatan mewah. hasilnya juga bagus banget padahal cuma nambah pita aja, terus barangnya juga jadi tepat waktu sesuai estimasi tanggalnya dan memuaskan banget. selain itu, gifu juga kasih bonus lebihan buat undangan sama souvenirnya. terima kasih banyak gifu!
    Nisa Qotrunnada
    30 June 2021 | Bride at Nisa & Reza Wedding

    Perfect & Beautiful

    Jujur dari lama bgt udah ngincer bikin undangan di gifu, gemes-gemes bgt designnya ditambah harganya yg affordable bgt. Dan bener aja begitu sampe undangannya gak mengecewakan sama sekali, padahal bikin undangan super mendadak dan cuma tektokan design dari WA tapi gifu bisa wujudin undangan dengan design yg aku mau dan yang penting hasilnya jadi tepat waktu sesuai perjanjian kita. Makasih banyak gifu, sukses selalu❤️
    Priska Margaredta
    30 June 2021 | Bride at Jeremy & Priska Wedding

    all they make is beautiful

    awesome and very beautiful design, friendly staff and all packages arrived safely ❤️🥰
    Joni Hermanto
    25 June 2021 | Client at Joherm & Rayu Wedding

    Souvenir card holder & envelope

    aminnya sangat fast respon.. meski toko sudah tutup.. ramah.. kualitas barang sangat memuaskan dan jahitan rapi.. suka bangett...

    Favors & Gifts

    When was your business established?
    Since 2000
    Do you offer a limited catalogue of favours or custom wedding favours?
    Catalogue of choices Catalogue of choices (please give details if any)
    How far in advance should your client make an order?
    1-2 months prior to wedding
    What services do you offer?
    Cultural wedding favours Cultural wedding favours (please specify),  Themed wedding favours,  Other Invitations & Digital Invitations
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    Is there a minimum order requirement?
    Yes Min 30 pcs
    What is your payment terms?
    50% Down Payment
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Yes (please give details if any)
    What makes your services unique?
    You can mix up to 3 variants in one order
    Others (Unique Services)

    How far in advance should your client contact you?
    1-2 months prior to wedding
    What rate do you usually charge at?
    Amount of your wedding souvenir
    When was your business established?
    Since 2000
    What makes your product and services unique?
    You can mix up to 3 variants in one order
    What is your payment terms?
    70% Down Payment
    What services do you offer?
    We Provide leather souvenir such as Key Holder Coin Case Clutch
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    Service(s)
    Address
    Perumahan Taman Pulo Indah, Jl. Kecapi 1 Blok R1 nomor 21, Cakung 13940
    Location(s)

    Being one of big vendor who has specialty in synthetic leather products, tumbler, bottle, baby hampers and acrylic invitation for Wedding, Anniversary, Birthday, Baby Shower, Corporate Gifts and many more events. We are not only displayed souvenir but we are advantageous souvenir :) Feel free to check our qualities by directly visit out gallery. It’s open for everyone from 09.00-18.00 WIB.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.