All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • Up to IDR 1mio Cashback
  • 0% Installment
  • Free Cancellation Protection
Learn More
  • projects (66)
  • reviews (56)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Explore Photograph Review(s)

    56 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    22 May 2018 | Groom at enggar Wedding

    Superb Vendor

    saya puas sebagai customer. momen sekali seumur hidup yang saya dan istri persiapkan terdokumentasi dengan baik. tidak ada detailed yang miss atau terlewat. semua terdokumentasi dengan apik dibungkus dengan editing yang rapi dan keren. terbuka antara vendor dan customer sehingga keinginnan dan ide dari vendor teraktualisasi dengan baik. TOP BGT
    22 May 2018 | Bride at Herning dan Enggar Wedding

    Good job

    Alhamdulillah ngga nyesel milih explore photograph buat jadi vendor

    Mochigo

    12 May 2018

    what a great photograph

    explore memiliki photographer yang detail, sudah paham dan mengerti setiap detail wedding ceremony, jadi gak perlu repot2 minta ini itu. hasil fotonya bagus, profesional dan kekinian. pengambilan videonya juga bagus bgt, sesuai ekspektasi. hasil foto di akhir dikasih semua ke klien, mau yang udah diedit dan yang mentahnya. jadi bisa pilih2 lagi sendiri deh poto poto yg mau di upload ke medsos. TOP deh pokoknya explore.
    12 May 2018 | Groom at chris chuzavi Wedding

    Vendor WO Zaman Now

    langsung saja untuk explore photograph sebagai vendor WO saya sangat terbantu dengan segala persiapan pernikahan mulai dari picing vendor, sampai akhirnya saya dan keluarga memutuskan untuk memilih explore photograph sebagai vendor WO di acara pernikahan saya, karena dengan penjelasan detail yang diberikan di awal beserta tahapan n rincian harga di tiap2 aspek, saya cukup tertarik dengan harga yang murah nan berkualitas, serta cara kerja yang professional pada saat prosesi pernikahan membuat saya dan keluarga puas. saya sangat merekomendasikan untuk pemirsa atau teman2 yang akan dan sudah siap untuk menikah silahkan untuk menentukan pilihan vendor WO nya seusai dengan budget dan kebutuhan, Explore Photograph the best WO.
    08 May 2018 | Bride at Ressa & Gilang Wedding

    The best

    Alhamdulilah menemukan fotografer yang ramah dan bener2 membantu segalanya. Mulai dari prosesi lamaran, prewed, sampai hari H pernikahan. Dengan kualitas yang bagus kamera jernih, video cinematicnya cucok tapi harga paling terjangkau diantara fotografer lainnya. pokoknya the best deh buat explore photograph. Semoga sukses selalu explore
    02 May 2018 | Client at Adit & Novia Wedding

    Excellent vendor

    Assalamualaikum wr wb.. Pada kesempatan kali ini saya mau sedikit share tentang pengalaman foto dengan team explorephotograph. Awalnya kami nggak kepikiran untuk photo prewedd karena kami lebih fokus ke persiapan acara pada hari H kami, namun setelah liat postingan temen di instagram calon istri jadi pengen foto prewedd. so terpaksa lah saya cari-cari vendor foto dan akhirnyaaaa ketemu dengan team explorephotograph. team explorephotograph ini sangat ramah dan enak diajak diskusi mengenai tema foto yang kami inginkan. Saya merasa puas dengan service dan hasil foto dari team team explorephotograph. thank you. adit dan novia

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Prints,  Proof CD of all images,  Digital files,  Custom album design
    What photography styles do you usually offer?
    Contemporary,  Journalism,  Portraiture,  Cultural,  Candid,  Artistic,  Natural,  Classic,  Vintage,  Black and White,  Conceptual
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Portraiture,  Candid,  Conceptual
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot,  Other - Maternity shoot, Baby shoot
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot,  Other - maternity shoot, event
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes bandung, jogja, semarang, surabaya, bali, belitong
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    What is your payment terms?
    50% after confirmation of contract, 50% one a week before d-day
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    When was your business established?
    our busniess started way back in 2012. we are currently one of the most prominent vendors in our field
    What rate do you usually charge at?
    we charge 250k /hourly
    How far in advance should your client contact you?
    the most ideal time for a client to contact us would be 3-4 months prior to the wedding day
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    usually our client provides meal but our photographers could take care of their own meals as long as it was informed before D-day
    What makes your services unique?
    our photographers are always friendly, warm and comforting. they know how to make you feel comfortable and allow you become yourself on your big day
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    I direct them personally with my team, making sure every moment looks perfet in the album
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    depending on the requirements of the clients, they usually get the proof ready for review 7-14 days after the wedding day
    How long does it take for the client to receive the final product?
    depending on the requirements of the clients, they usually get the final album 4-6 weeks after client after their approval
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    No
    Service(s)
    Address
    Green grass town house blok b6 lantai 2, Jalan Malaka raya ciracas jakarta timur. 13730
    Location(s)

    explore photograph was established in 2011 by a couple of husband and wife Junowakira and Septikusuma Our team is quite experienced in wedding & pre-wedding photography Youthful and creativity is our main capital to finish a project which can help the newly wed on preserving their beautiful and joyful moment with all their hearts. High sense of kinship to our client is our priority, because success or failure of a project is depend on the convenience of the team involved we’d love to meet you

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.