All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (98)
  • Product (5)
  • reviews (28)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Showing page 1 of 11

    All
    view 9

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Espoir Studio Review(s)

    28 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Clara Rosanna Hardjosasmito
    12 August 2020 | Bride at Rosanna & Marcel Wedding

    Elegant designs and worth the price

    I chose Espoir as my wedding dress and shoes vendor. I really liked their designs. They are very elegant and worth the price. The service was also excellent. They’re very care with the customer needs. If you are looking for a simple yet elegant dress or shoes, Espoir studio is the right option.
    Elisha Suryana
    10 August 2020 | Bride at Henky & Elisha Wedding

    Beautiful dresses

    Helping banget pilihin baju yg cocok di badan. Semua bajunya bagus bagus pula 🥰 thank you diana & evellyn for helping me choosing the beautiful dresses!
    Vivian Christy
    30 June 2020 | Bride at Vivian N Kristian Wedding

    You made my dream come true

    anw, aku bride yang beda kota sama studionya, dan aku custom wedding dress aku so kita cuma bbrp kali ketemu pas jlsin aku mau nya gmn trs ktmu nya pas final fitting doang, slbh nya kita cuma wa ajaa, ada sempet bbrp kali fitting online alias dress nya di kirim ke kota aku, dan aku fotoin ke cicinya, first fitting aja aku lgsg suka bngt karna cutting nya nyaman bangt. Dan cici nya sabr bngtt lagi, krna aku ada tiba" nambah req model nya hihihi dan hasil nya bagusss loh, trs aku juga ada custom made wedding shoes nya, cakep bngt hasil nya❤️❤️ sukses trs yaa cii😍❤️❤️😊

    Vendor Reply

    30 June 2020
    Dearest Vivian, Terimakasih banyak atas kepercayaan nya. Senang di berikan kesempatan untuk bertegur sapa, berkenalan dan akhirnya bisa membuat wedding dress impian mu. Wishing you a happily ever after \ud83e\udde1
    shintia ananias
    06 March 2020 | Bride at Grace & Giandry Wedding

    your complete package wedding gown

    aku itu bentuk badannya nggak slim, sedangkan biasanya liat-liat foto bride selalu slim. sempet yang ngerasa ngeri-ngeri sedap nih kalo sampe dapet designer yang cutting bajunya malah bikin keliatan makin bulet. sempet juga beberapa kali masuk keluar studio wedding gown untuk cobain baju-baju, tapi ngerasa nggak nyaman sama bajunya. gimana nanti hari H kalo nggak nyaman sama bajunya. Lalu, aku menemukan Espoir ini di IG aku dan liat foto-fotonya, wah ini sih cocok banget harusnya. pertama : design nya simple, elegant, classy, nggak berlebihan, tapi pas dan manis banget kedua : beberapa bride ada yg kayaknya seukuran sama aku. tapi siluetnya keliatan tetep cantik, nggak makin bulet. jadi, begitu pertama main ke studio nya Espoir ini, langsung suka sama wedding gown yang aku coba. aku maunya ada 2 wedding gown yang bener-bener beda untuk pemberkatan dan resepsi. Kak Evi super banget ngebuat aku nyaman make wedding gown nya dan yang terpenting aku mendadak nyaman juga dengan bentuk badanku waktu make wedding gown ini. waktu itu aku custom rent, dan berujung membeli wedding gown yang untuk resepsi, saking sukanya sama designnya. dan yang paling penting, harganya parah, menurutku ini masih affordable dibanding yang lain. complete package banget, affordable price & designnya ngaco, baguuuus banget. thank you ya kak Evi yang baik banget, sukses selalu buat espoir studio. biar semakin banyak bride yang merasa cantik dan nyaman pake wedding gown dari espoir studio

    Vendor Reply

    06 March 2020
    Dear Grace, we are so grateful to be part of your beautiful journey. Thank you so much for trusting us . Wishing you a happily ever after. God bless \ud83e\udde1
    Anastasia Wahyuwijayanti
    17 February 2020 | Bride at Anastasia & Tito Wedding

    Thank you Espoir

    Espoir is one of the best vendors that I chose for my wedding. Diana really listened to my requests and didn’t miss any details that I wanted for my wedding dress. The dress was complimented by everyone, which instantly boosted my confidence. Maybe that was so-called the magic of a wedding dress. Not to mention, the price is also super affordable. I have no regret at all for choosing Espoir. Thank you Espoir for making my dream wedding dress into reality.
    Elvira Yesika
    13 February 2020 | Bride at Elvira & Arya Wedding

    Love at the first sight

    Thank you so much espoir studio, especially to my dear Evellyn yg super baik, sabar & very helpful ❤ pertama kali liat gown weddingnya di timeline instagram dan langsung love at the first sight! Abis itu nyoba nanya lewat wa dgn fast respon dibales dan akhirnya janjian ketemuan di studio untuk nyobain gownnya, disambut sangat ramah sama Evellyn & ga pake ragu langsung deal krna bener2 secinta itu sama gownnya yg simple yet super elegant! I'm totally in love with my wedding gown from espoir.. thank you once again for making my dream wedding gown come true ❤

    Dress & Attire

    What kind of dress and attire do you provide?
    Wedding dress,  Engagement/ prewedding dress,  Bridesmaid dress,  Evening dress,  Mother or sister's dress
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    What service do you provide?
    Made to measure dress,  Dress Rental
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    What accessories do you provide?
    Veil,  Hair accessories
    When was your business established?
    We started around August 2017
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    How long does it take in general for your client to receive the final dress?
    For wedding gown, they can received it around 4weeks, For occasional gown the client can received it around 2-3 weeks.
    What dress style do you specialize in? (max. 3)
    Classic,  Glamour
    What makes your services unique?
    We are specialist in rental gown and made to measure based located in South Jakarta, We believe every girls has plenty ideas of their pre-wedding and wedding dresses or even just an occasional event gowns. Espoir Studio will help you refine your search with our service!
    What is your speciality? (max. 3)
    Mother or sister's dress, Wedding dress,  Engagement/ prewedding dress
    How far in advance should your client contact you?
    The most ideal time should be 2 -3 months before the event date.
    What is(are) your primary service(s)? (max. 3)
    Custom made dress,  Dress rental
    What is your payment terms?
    50% after confimation + deposit
    Service(s)
    Address
    jalan rs fatmawati no 22 G- Jakarta selatan (above cahaya interior) 12430
    Location(s)

    Fashion designer based in Jakarta, offering rental gowns and specialize in made to measure wedding gowns and occasional dresses

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.