All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (50)
  • reviews (6)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    elinnboend bridal Review(s)

    6 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    nopianti.silalahi
    13 September 2022 | Partnering Vendor at - Wedding

    Service nya MEMUASKAN !

    Wah senang banget sih klo kerjasama dengan Elinnbiend Semuanya benar2 diservice maksimal Gaun nya cantik2 dan model2 baru banget Semua kebutuhan client benar2 dipikirkan dan semaksimal mungkin disediakan Beneran pasti puas bgt pake jasanya Elinnboend Bridal
    BKRENTCAR
    12 September 2022 | Partnering Vendor at Wedding

    kerjasama dengan ce elin & team, terkoordinir semua, TOP BGT

    kerjasama dengan ce elin & team, terkoordinir semua, TOP BGT, semua berjalan lancar sampai akhir pesta, bridal Elinnboend menyiapkan Gaun2 Model baru dan melayani Upsize Uk Gaun juga, karena gaun-gaun dirancang sendiri semua, ayoo bagi capeng2 yang bingung, boleh tanya2 langsung
    Handy Lim
    11 September 2022 | Client at Ardhi - Fani Wedding

    Recommended Bridal Elinnboend

    Mantap, service dari bridal elinnboend (ce elin & team), semua berjalan lancar, kerjasama team perfect, thanks ya
    Donald
    11 September 2022 | Groom at Sesilia Wedding

    Service & pelayanan yang top banget

    gaun pengantin bisa request upsize, dan paket2nya terjangkau, serta pelayanannya super mantap, recomended banget
    marisha
    25 August 2017 | Bride at CARFONS & MARISHA Wedding

    Thank you so much ELINNBOEND

    Mkasi bnyak ci2 yg mw dbawelin ma Q he3x. Berkat cci aq klihatan imut dhari pernikahanku sumpah puas bgt krn cci sllu ikutin maunya aku dn sll dkasi saran yg terbaik bwt aq. Bnyak yg blg fto prewed, album dan vidionya keren. Make up dan gaunya cuchoo bikin aku jd kurus. Suksea sll ya ci. GBU

    Vendor Reply

    27 August 2017
    Thankyou so much.. Dear.. Terimakasih untuk feedback positive nya.. Tuhan memberkati.. Sehat terus ya sayang...
    Anita Budiman
    21 August 2017 | Bride at Budi & Nita Wedding

    Thank you so much ELLINBOEND

    Sangat puas dengan pelayanan yg diberikan ellinboend dari sebelum menjelang hari H sampao hari H. S cici yang selalu siap sedia d bawelin maunya aku apa??? Suka sama make up & gownnya, sesuai bgt sm dream aku kl pas merried nanti, kurang 1 sih... badannya kurang kurus karna menjelang hari H nafsu makan bertambah. Buat temen2 yang cari wedding vendor, aku rekomendasiin ellinboend.

    Vendor Reply

    21 August 2017
    Thankyou so much dear....

    Bridal

    What services do you provide
    Accessories,  Wedding cake,  Groom's attire,  Wedding planning,  Bridesmaid dress,  Groomsmen attire, Dress rental,  Hair and make up,  Custom made dress,  Photography,  Ready made dress,  Wedding organizer,  Once worn dress,  Flowers and bouquet
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What kind of dress style do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Classic,  Glamour,  Contemporary
    What accessories do you provide?
    Hair accessories,  Veil
    Do you provide your services in other cities or countries?
    bodetabekkar
    How far in advance should your client contact you?
    3 month before wedding for custom gown / suit Rush wedding accepted only if our team available
    What makes your services unique?
    More than 150 actual five stars reviews from our customers in google review. Available gown for all sizes, including "fat" bride New gown model every single month Custom gown
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    What is your payment terms?
    Full payment 1 week before the event.
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    We describe our achievement by learning what customer honestly mentioned in their reviews. Please find reviews of our customers by searching "elinnboend bridal' in google business or google map
    When was your business established?
    2015
    Service(s)
    Address
    Jln Komplek Polri 6 No 20 Komplek Satwal Polri Ciracas Ciracas, Jakarta Timur 13540
    Location(s)

    A place for all your wedding needs with affordable price. We provide clothes for brides, makeup, wedding consultancy, wedding organizaer, car, cake, photography. wedding package, Reservation 0855 990 3400/ 0851 6198 6163 or email elinboend.bridal@gmail.com

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.