All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (10)
  • projects (25)
  • reviews (47)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    CONSERVÉ FLOWER PRESERVATION Review(s)

    47 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Keisha Deandra Christie
    18 November 2022 | Bride at Keisha & Anthony Wedding

    Keepsake 20x30

    Sudah sering lihat di instagram, review2 orang2 jg pd bagus2 smua. Jd akhirnya memutuskan utk pake, meskipun notabene ga murah ya. Tp ini kenapa ya, entah ekspektasi yg ketinggian krn lihat review2 orang apa gmn, tp kok baik dr segi pelayanan smpai barangnya sampe ada aja kecewanya 🥲🥲🥲... Saat servis pelayanan krg memuaskan krn orgnya kayak ga nyatet yg udh sy pesan apa, bolak balik tny lg bahkan ada 2 akun whatsapp yang bolak balik nanya ke saya pertanyaan yg sama.. trs udh dimaafkan n dilegowokan, eh pas brg sampai... kotaknya kotor bgt mohon maaf 😅 dikasih hrg segitu kok sy terimanya jd berat hati gt.. ya tahu sih bunganya kelihatan oke. Tp seenggaknya sblm diserahkan ke cust ya lap dulu kek kotaknya apa dibersihkan dl gt ya dilap pake tisu basah.. kan ga susah... astaga.. masalahnya ini bagian kotak dalam bunganya yang udh ga bs saya lap sendiri krn udah disegel.. tepok jidat deh saya.. mana ad kotoran melayang2 lg di dlm kotaknya yg ga bs sy bersihkan sendiri..

    Vendor Reply

    19 November 2022
    Mohon maaf siss 🙏 mmg karna kita ada bbrp admin dan sempat wa error (chat hilang semua) , maka saat mau pelunasan kita pasti tny ke client lagi utk making sure ga ada kesalahan totalan yang bisa merugikan sis / pihak kita. Ini cuman antisipasi saja. Bukan gak di catat.. tapi utk mengurangi kemungkinan salah.. Untuk kotoran yang ada d kotaknya suda kita lap dan bersihkan sblm kirim, cuman emg ada faktor goncangan dan pengiriman yg d luar kendali kita. Oleh krn itu , kita udah kontak dengan sis utk pickup lagi boxnya dan kita benerin lagi yaahh sis ☺️🙏
    maria aprilia
    15 November 2022 | Bride at Maria Wedding

    Selalu bikin Happy

    Dari Awal married sampe anniv yg kesekian kali selalu memuaskan…sampe saudara2 dan temen2 yg lihat bunga wedding keracunan…
    xiaocing.ei
    09 November 2022 | Bride at Steven & Elisa Wedding

    fast service

    For my first wedding anniversary, i want to give a present for both me and my husband something that meaningful and unforgettable. Then i choose this vendor to make our wedding pieces (invitation & bouquet) packed in a beautiful wall frame. I ask them to make a similar bouquet as my bouquet when my wedding held. At first i was little bit afraid that they won't make it on time, because its only 3weeks left until our anniv date. But thank God they could make it before that and the result is very pretty. Thank you Conserve Flower!
    Patricia Wijaya
    08 November 2022 | Client at Stevan Patricia Wedding

    Grateful client

    I’ve been knowing this vendor since college, and i knew that they always give the best. I am grateful for this creation, will keep this for my whole life ❤️ THANKYOU
    Venny Wijaya
    02 November 2022 | Bride at Venny&Albert Wedding

    Had a great experience with awesome result!!!

    Dari awal planning wedding sudah punya rencana mau awetin bouquet bunga wedding ceremony buat kenang kenangan. Sempet bingung cari vendor yg oke, setelah baca review akhirnya cobain conserve flower dan turned out amazing! Suka banget sama pelayanannya, respon awal saat tanya2 via wa cukup baik, proses pengiriman bunga utk di awetin juga hassle free karena mereka punya tim yang bisa berhubungan sama wo, jadi pas big day ga perlu bingung untuk koordinasi pengiriman bunganya, plus di bonusin ring box super cantik, dan yg paling penting hasil frame nya bagus banget bisa jadi kenang kenangan wedding kita.
    Amanda Trisliana
    25 October 2022 | Bride at Leon & Amanda Wedding

    The best preserved flower in Indonesia!

    Begun contacting conserve admin 2months before the wedding day and deal with admin 2 weeks before my wedding day. I was so glad that they still have slot on my date. The process was very smooth, admin was very patient and attentive to all my input for details. The flowers are done 1-2months after the big day. Overall, I am just super pleased with the results. The flower looks just like on the wedding day, which carries a tremendous amount of sentimental value to me and my husband. Thank you for conserving my peonies bouquet for me to see everyday. ❤️

    Favors & Gifts

    What services do you offer?
    Personalized wedding favours,  Themed wedding favours,  Bridal accessories,  Bridesmaid gifts, Bridal shower favours,  Groomsman gifts
    What services do you offer?
    Personalized wedding favours,  Themed wedding favours,  Bridal accessories,  Bridesmaid gifts, Bridal shower favours,  Groomsman gifts
    What type of items do you offer?
    Decorative items,  Home appliances
    Do you offer a limited catalogue of favours or custom wedding favours?
    Custom favours
    Do you ship worldwide?
    Singapore, usa, taiwan, australia and other country
    Do you provide delivery services?
    By our courier, tiki, paxel
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    Flowers

    What services do you offer?
    flower bouquet preservation
    What is the style of your floral designs?
    Classic,  Country,  Glamorous,  Modern,  Preppy,  Romantic,  Rustic,  Vintage
    What is your speciality? (max. 3)
    Classic,  Glamorous,  Romantic
    Can you design custom Bridal Bouquets?
    Yes, we can design personalised bridal bouquet
    Do you provide delivery services?
    via JNE
    Do you ship worldwide?
    Yes
    Do you provide flower preservation services?
    we specialize in flower preservation
    Ideally, when will your client receive the flowers?
    Around 1 month after the bouquet delivered tp our place
    Do you provide services in other cities or countries?
    yes, all around Indonesia
    How long will the flower arrangements and or bouquest lasts?
    Preserved flower will last for a long time with the right treatment
    What makes your services unique?
    Because our preservation technique is very special, so that can maintain the flower shape and colour just like the fresh one.
    How far in advance should your client contact you?
    client can contact us 1 month before the D-day
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, PayPal, Cash
    What is your payment terms?
    10% after confirmation contract, and the rest after the bouquet delivered to our place
    When was your business established?
    Our business started at 2015
    Others (Unique Services)

    How far in advance should your client contact you?
    The most ideal time is 1 month before the Wedding, after deciding al the wedding accessory such as the bouquet, the invitation​, souvenirs, etc.
    When was your business established?
    Our business started back at 2015, with a lot of trials and errors befor we find the best way preserving fresh flowers
    What services do you offer?
    We specialize in preserving​ flowers
    What makes your product and services unique?
    Our flower preservation’s quality. We are the only one certified flower preservation in Indonesia. As you can see in our portfolio, the preservation result is very good. Warna dan bentuk bunga tetap bagus. Bentuk bunga setelah diawetkan tidak menjadi gepeng dan keriting. Warna bunga kami awetkan dari warna aslinya tanpa menggunakan pewarna buatan. Kita benar-benar memperhatikan tiap bunga yang kami awetkan sehingga hasilnya sangatt bagus.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, PayPal, Cash
    Address
    tanjungsari baru 7/30 60187
    Location(s)
    Surabaya​.​Jakarta​.​Bali​.​Semarang

    The one and only japan certified flower preserver in Indonesia. With our love of flowers and dream of everlasting wedding, we established Conserve Flower Preservation. We preserve​ flowers, one by one with a lot of care so that your flowers will stay beautiful and will never withered.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.