All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (7)
  • reviews (12)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Classic Management Review(s)

    12 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    17 February 2020 | Bride at Andri Wedding

    They give their best services to their client and very friendly

    The best wedding planner in Bandung i ever know. As long as I get in touch with wedding organizers, I feel that CLASSIC is the best. They work fast, and always smile towards clients. that system make your wedding go smooth and like your imagine every situations
    12 February 2020 | Bride at Richard Wedding

    tremendously WO

    Thank you Classic and Team for helping us tremendously with our sangjit preparation and becoming a great WO for our event. We all are so very happy and grateful to find you! Knowing nothing about the ceremony, you guided us so patiently and clearly. You always show up early from our scheduled meetings and delivered great service!

    Vendor Reply

    15 February 2020
    thank you stella. sebuah kehormatan bisa bantu acara nya stella. stella and fam sangat kooperatif jadi kita pun enak banget kerja. enjoy. dan tentu kita berharap semoga lancar terus untuk stella dan keluarga . GBU
    04 February 2020 | Bride at Yanto Wedding

    Best WO

    Terbaiik..WO yang prepare banget. sangat membantu kita untuk keep on the track. pelayanan oke banget. tim nya kompak dan solid. pokoknya oke banget !!! rekomended WO in Bandung

    Vendor Reply

    15 February 2020
    thank you vivi, sudah mempercayakan kita sebagai wo kalian. kompak nya kalian menginspirasi tim kita hohoho. seneng banget bisa bantu vivi & yanto. thx for this testi.
    03 February 2020 | Bride at Temmy Wedding

    WO care & Responsibilty

    WO Classic bener bener membantu kita dan care, terus ngejar-ngejar kita to make decision !. salut dan seneng banget di bantu sama tim Classic WO. acara jadi jelas dan tersusun dengan baik. thanks Classic

    Vendor Reply

    15 February 2020
    Thanks willy, for trusting us as your wedding organizer. keep funky be your self no mather what they say wkkwwkkw.
    02 February 2020 | Groom at Rika Wedding

    One stop organizer

    Lengkap, Memuaskan, Affordable. Classic management lengkap service nya A- Z ada. jadi kita nga pusing buat nyari-nyari vendor. yang ga ada pun di bantu di cariin. service memuaskan. profesional. dan fast respon. kita puas banget pakai jasa Classic WO. Thansk Classic Tim.

    Vendor Reply

    15 February 2020
    Terima kasih David, kita juga seneng banget bisa bantu David & Rika, smoga langgeng trus sampe kakek dan nenek yah. thanks for testi nya.
    01 February 2020 | Groom at Haryati Wedding

    Responsif dan Helper. Recomended WO

    Thanks Classic WO Tim, service yang di berikan benar-benar memuaskan. pelayanannya selalu top. siap bantu kapan saja. Classic Tim selalu kasih masukan-masukan yang bermanfaat untuk kepentingan wedding kita. dan terbukti sangat berarti banget. Tim nya sangat kompak dan ramah-ramah. kita sangat terbantu sekali. MC nya juga bawain acara dengan baik. semua nya tersusun dengan baik. kita jadi tinggal ngikutin aja. very recomend Wedding Organizer & Entertainment. !!! TOP

    Vendor Reply

    01 February 2020
    Wahh langsung di respon nih Testi nya hahaha. thx ocep kalian memang luar biasa. pasangan yang sangat serasi dan kompak.. smoga terus lancar jaya yah menapaki kehidupan yang baru dalam Tuhan. GBU salam buat keluarga

    Wedding Planning

    What wedding planning services do you offer?
    planner, organizer at the reception, cathering management, vip & vvip service, family management. etc.
    Do you support or cater to any specific religions?
    all religions
    What sizes of weddings have you coordinated in the past? Min? Max?
    min 300 pax; max 2000.
    How many weddings do you plan a year?
    30-50
    Do you plan weddings internationally?
    yes
    How soon should I book your services?
    6 months before
    What is required for booking your services?
    general information, budget, venue, wedding date
    How many hours are included on the day of the wedding?
    15 hours
    What service do you provide?
    Full planning, Partial planning, Day of coordinator
    What sort of planning do you cover?
    Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning, Wedding styling and concept,  Rehearsal dinner planning,  Budget preparation,  Ceremony planning,  Other
    What is your primary expertise?
    Religious wedding ceremony Chinese, Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding Chinese,  Cultural wedding
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    100 - 2000 pax
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    How far in advance should your client make a booking?
    6 - 12 month before the Day
    How many hours are included on the day of the wedding?
    12 hours
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    When was your business established?
    2005
    What is your payment terms?
    30 DP, 70 % on the Day
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    we have 8-15 crew per event
    What makes your services unique?
    we have great team work and extra ordinary people with hard work determination
    Address
    Taman Holis Indah II A2-4 Bandung 40214
    Location(s)

    Wedding Planner, Wedding Organizer, Wedding photograpgy & videography, Wedding Music Entertainment, MC, & Pagar Ayu Fast respont please ph/ WA : 081.5600.5610; WO Start from IDR 6M

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.