All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (2)
  • projects (19)
  • reviews (37)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Classic Management Review(s)

    37 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    frida
    06 April 2022 | Bride at Vin Wedding

    WO sabar dan terbaik

    setelah lebih dari 1 tahun terus berkonsultasi terus menerus, cuman wo ini yang paling bisa sabar menanggapi kita dan selalu merespon dengan baik. memang saya agak rewel sih hihihi. vendor lain sampe bosen denger kita.. but wo classic selalu hadir bantuin semua pertanyain kita. sampai di hari h pun tetap menghandle acara dengan penuh perhatian. good job.. beruntung banget bisa pakai wo classic deh.. very rekomend. thank youu
    Ady Jonny
    11 November 2021 | Groom at Crystall Wedding

    Classic realize our wedding dream

    Finally we've done to realize our wedding dream. so helpful banget Tim Classic WO, membantu acara kita yang delay setelah 1 tahun. dari mulai acara sangjit yang berjalan sangat baik, sangat terbantu sekali. dan wedding di hari H juga di bantu dengan maksimal banget. tim WO nya gerecep pokoknya. rekomended WO in Bandung
    Richard Yolanda
    12 May 2021 | Groom at Yolanda Wedding

    WO humble & Prepare

    selama 1 tahun ini WO classic ini bener2 prepare banget. terus mantau stp vendor yang ada di list kita. bantu kasih input pemilihan vendor yang kita perluin dan sesuai dengan budget kita, bantu kita juga untuk buat keputusan2 yang penting buat keluarga kita. classic juga bantu prepare juga buat acara sangjit kita jadi lebih teroganizir. great job classic, two thumbs

    Vendor Reply

    13 May 2021
    yup ga kerasa yah.. thank you sudah percayakan kita sebaga WO kalian. happy wedding yah. GBU
    Belinda Melyana
    11 April 2021 | Bride at Leon Wedding

    WO BANDUNG TERBAIK

    Thank you classic wo. tim yang luar biasa, pekerja keras. kompak dan solid pelayanan maksimal untuk semua crewnya very rekomend WO di bandung

    Vendor Reply

    13 May 2021
    aduh tersanjung deh. hehehe. thank you for trusting us as your wedding vendor happy wedding yah. GBU
    Aconk Cebong
    09 April 2021 | Groom at Aconk Linda Wedding

    WO the best

    Classic Management WO the best pokoknya.. acara aman terkendali dengan baik. crew nya ramah kocak. very rekomended WO in Bandung plan A plan B plan C, banyak ide nya.. profesional dan berpengalaman. buat pengantin jangan ragu lagi buat booking CLASSIC WO

    Vendor Reply

    13 May 2021
    wah thank you testi nya yaa.. happy wedding yah kalian GBU
    Rudal Rove
    05 April 2021 | Groom at Nat Wedding

    top dan rekomended

    Bagus cara mengorganisir nya.. beda dengan wo yang lain yang standar. pelayanan konsultasi nya anytime siap di hubungi kapan saja.. banyak ide-ide bagus untuk acara.. terima kasih ya Classic WO. top dan rekomended

    Vendor Reply

    13 May 2021
    thank you ya sudah mempercaykan hari pernikahannya pada kita semoga lancar jaya keluarga baru nya. GBU

    Wedding Planning

    What wedding planning services do you offer?
    planner, organizer at the reception, cathering management, vip & vvip service, family management. etc.
    Do you support or cater to any specific religions?
    all religions
    What sizes of weddings have you coordinated in the past? Min? Max?
    min 300 pax; max 2000.
    How many weddings do you plan a year?
    30-50
    Do you plan weddings internationally?
    yes
    How soon should I book your services?
    6 months before
    What is required for booking your services?
    general information, budget, venue, wedding date
    How many hours are included on the day of the wedding?
    15 hours
    What service do you provide?
    Full planning, Partial planning, Day of coordinator
    What sort of planning do you cover?
    Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning, Wedding styling and concept,  Rehearsal dinner planning,  Budget preparation,  Ceremony planning,  Other
    What is your primary expertise?
    Chinese, Intimate wedding,  Grand wedding, Chinese,  Cultural wedding
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    100 - 2000 pax
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    How far in advance should your client make a booking?
    6 - 12 month before the Day
    How many hours are included on the day of the wedding?
    12 hours
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    When was your business established?
    2005
    What is your payment terms?
    30 DP, 70 % on the Day
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    we have 8-15 crew per event
    What makes your services unique?
    we have great team work and extra ordinary people with hard work determination
    Address
    Taman Holis Indah II A2-4 Bandung 40214
    Location(s)

    Wedding Planner, Wedding Organizer, Wedding photograpgy & videography, Wedding Music Entertainment, MC, & Pagar Ayu Fast respont please ph/ WA : 081.5600.5610; WO Start from IDR 7.5M

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.